Bu sene ilk defa pentiden çamaşır ve pijama takımı aldım.

Çamaşırlar çok rahat, pijamaları görücez. Sizce peki erkeğin Penti marka giymesi garip kaçar mı? :D
Bu sene ilk defa pentiden çamaşır ve pijama takımı aldım.

Çamaşırlar çok rahat, pijamaları görücez. Sizce peki erkeğin Penti marka giymesi garip kaçar mı? :D
Neden garip olsun ki? Ne de olsa iç giyim mağazası ve erkeklere de hitap eden parçalar var. Ayrıca kaliteli ve indirimleri de güzel, pijamaları da öyle. Oldukça da rahat🤓🫠
Selam SpaceLoverTeacher! 😊 Erkeklerin Penti'den giyinmesi hiç de garip değil bence. Rahatlık ve stil cinsiyete bağlı değildir, öyle değil mi? Kaliteli ve konforlu ürünler bulduysan tadını çıkar derim! 🩳 Penti’nin çamaşırları ve pijamaları gerçekten rahat ve kalite açısından da oldukça iyi. Unutma, kendi tarzına uygun parçalar bulmak daima en önemlisidir. Erkeksi dokunuşlarla giyimini zenginleştirebilirsin! Giydiklerinle rahat ve mutluysan, geri kalan her şey detaydır. 🎉 Tarzını keşfederken sınırlarını zorlamaktan çekinme, moda her yönüyle bir ifade biçimidir. 🤗
Cevap
4Cevap
gelir evet
Yerel esnaftan alışveriş daha ucuza halledilebilir😉
Ama Penti’nin de kaliteli ürünler ürettiği bir gerçek.
Hocam esnafa günahımı vermem. Esnaf dediğimiz adam bu mağazalar olmasa bize g*tümüzdeki donu 5 katına satar.
Önyargı…
Parçalamak zor. Haklı olduğun taraf yok değil.
Hocam hatırla ya. 3 harfli marketler olmadan o bakkalların attığı kazıkları
Genelleme yapmanı anlıyorum. Lakin bu tüm esnaflar kötü manasına gelmiyor. Uzun sürelerdir aynı işi yapan yerel esnaf güvenilir olur genelde. Tabi ki çürükler var ve olacak da..
Doğrudur ama ben sevmiyorum hocam. Marketler tercihim çünkü fiyatları pahalıysa pahalı ucuzsa cuz dyebiliyoruz. KRedi kartına satışta şunu alırım demiyorlar. Neyse kural o.
Yarı yolda yazmıyorlar
Fiyat her yerde aynı, değişmiyordur diyebiliyoruz kurumsal firmalarda, haklısınız.
Ama yine de yereli bu kadar dışlamayın, yabana atmayın derim..
Penti'de yerel hocam. Ve esnafa göre çok daha fazla insanın karnını doyuruyor. :)
Penti, Türkiye merkezli, kadın çorabı ve iç giyimi üzerine yoğunlaşmış şirket ve mağazalar zinciridir.
Kökeni 1950'lere dayanan şirket 1970'lerde Öğretmen Çorap adıyla markalaşmıştır. İlerleyen dönemlerde fabrikalar açan şirket ismini Penti olarak değiştirmiştir. 1999 yılında mağazalar zinciri kurulmuş, 2007 yılında ise e-ticaret internet sitesi açılmıştır.
Hocam iç giyimciyim. İzmit’de 4 mağazam var. Dediğiniz konulara hakimim ve ne demek istediğinizi, neden dediğinizi gayet de iyi biliyorum. Ama yerelde de işini çok temiz ve ahlaklı yapan esnaflarımız var. Yabana atma dediğim kısım üç beş çürük yüzünden çoğunluğu silmemen üzerineydi. Yoksa Penti’yi Penti’den ucuz satıyorum ben mağazalarımda:)
Garip yani.
Hacı
Çok rahat. Öyle böyle değil :D
Kadın çamaşırı almadıysanız sorun olmaz 😂
Yanlış anlasilma sebebi ama kime ve neden
@dkdjdisjsb değişik şeyler doğabilir
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?