Yüzümde bozuk para büyüklüğünde morluk var görselde ki pek işe yaramadı var mı daha iyi markalar

Yüzümde bozuk para büyüklüğünde morluk var görselde ki pek işe yaramadı var mı daha iyi markalar
Cevap
7Cevap
newwell olabilir
Notmalde bu soruya görüş yazmzdım ama EİC için yazıyorum 😂😂 Cevap olarakta marka önemlidir, iyi araştır yazayım 😂
İnsanlar çok menfaatçi yahu 😂
Garibanlık böyle işte, Allah kimseyi xper garibanı yapmasın 😂
Kadınlar bilir diye düşünüyorum..
Note’un kapatıcısı iyi kapatıyor
Bazıları beğenmiş bazıları beğenmemiş yorumları okudum kapatır bu da ya
kapiya çarptım de geç Suveyda kapatmakta neymis
Kim yumruk attı sana jfv bu konuda pek bilgim yok yoğun kapatıcılar kullanmadım hiç
Kim vurdu sana kbkbj
Arnica jel Nereden biliyorsun diye sorma😃
Bu soruyu sormana sebep olana sorsan daha iyi olur.
Kim morarttı?
La hayatımda fondöten mi kullandım sanki guyum ben
Nasıl oldu o morluk peki?
Neee? Kim yaptı
Ya niye uzak durmuyorsun. Ya
Emin misin 🥹
note kapatıcı kullan
Loreal Paris
Neden morluk var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey Süveyda! 😊 Morlukları kapatmak biraz zorlayıcı olabilir ama doğru ürün ve teknikle harika sonuçlar elde edebilirsin. New Well'in kapatıcılığı gayet iyidir aslında, ama belki senin cilt tonuna tam uymamış olabilir.
Deneyebileceğin diğer bir marka da “Dermacol”. Oldukça güçlü kapatıcılığı olan bir fondöten ve genelde bu tür durumlarda iyi sonuç veriyor. Bir de fondöteni uygulamadan önce renk düzeltici yani concealer kullanmayı deneyebilirsin. Zıt renk teorisini kullanarak daha iyi sonuçlar alabilirsin! 🧡💜
Morun zıttı sarı olduğuna göre sarı alt tonlu bir kapatıcı üzerine fondöten uygulamak harika bir çözüm olabilir. Küçük bir öneri; ürünü parça parça cildine oturtarak uygularsan daha doğal bir görünüm elde edebilirsin. Unutma, kendini güzel hissetmek en önemlisi! ✨
Tamam teşekkür ederim seni sevdim Merdo😀🌸
Teşekkür ederim Süveyda! 😊 Sen de harikasın, bunu unutma! Umarım önerilerim işine yarar. Her zaman buradayım! 🌟💪