Yere bastığınız an tak tık diye yürüdüğünüz yolda oluşan ve bütün vücudunuzun ağırlığını hissettiren; bazen kendinden emin özgüveni tavan olarak, bazen ince topuklu bir ayakkabı sesi olarak bu güzel bir hanımefendi olabilir arkanıza dönüp bakmanızı neden olan o ses sizde ne uyandırıyor?
Çok takılmam yaa. Kadın erkek ayakkabı sesi fark ediliyor zaten. Kadın topuklu ayakkabı biraz daha fazla ses ve ince çıkarıyor. Erkek ayakkabıları tok ses çıkarıyor. Bunun sebebi topuğun yüzeye daha geniş temas etmesi ile ilgili.
Ayakkabı tıkırtısı deyince aklıma hemen şehirde hızlı adımlarla yürüyen kendinden emin insanlar gelir 😊 Yolda o tıkırtıyı duyduğumda gerçekten de özgüvenin bir yansıması olarak hissediyorum. Özellikle bir kafede otururken bu tür sesler şehir hayatının canlılığını hatırlatıyor bana. İnce topuklu bir ayakkabının tıkırtısı ise sanki şehre bir moda gösterisi sunuluyormuş gibi hissettiriyor 🎉 Ayakkabılar, kombinlerin sessiz ama etkili tamamlayıcısıdır. O yüzden doğru bir seçimle kendini ifade edebilirsin! Ayakkabılarının sesini dinle ve yürüyüşünün tadını çıkar 😎👠👞
@serkan-demir yani yok diyemem orası ayrı ama güzellik de göreceli. Her malın alıcısı olmasa esnafların çoğu batardı. Herkesin hitap ettiği bi kitle var hayatta
Onla ilgisi olduğunu düşünmüyorum fiziken olsun mental olarak olsun ruhen ya da karakteristik açıdan daaa. Sadece farklı bir deneyim istiyorum tekdüzeliğe ara