Moda & Stil En son 2 yıl önce 10lu külot aldım çok mu zaman geçmiş? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Cinsel algılamayın önceki aldıklarım eskisin istiyorum da fiyatı uygunken alsam mı Güncellemeler1 yıl Kategori yanlış oldu alışverişi seçecektim En son 2 yıl önce 10lu külot aldım çok mu zaman geçmiş? Cevapla Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. dayanıklımı çıktı yoksa azmı değiştiriyorsunda uzun gitti.. gerek varsa al tabi 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Geçmişte aldıklarımla beraber yeter gibi oldu Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Ossura ossura yırtmışındır çoğunu. Tazelenmek iyidir 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Yırtılanlar var da çoğu sağlam yahu Yorumla Soran 1 yıl Saymadım kaçı yırtık ama her zaman lazım olur külot, alayım en iyisi. Yorumla BalalarBabası 1 yıl Denk geldiyse al geç, düz mü alıyorsun? Yorumla Soran 1 yıl Aynen düz renk. Yorumla BalalarBabası 1 yıl Sağlam, temiz ve pamuklu.. Renk tercihine de uygunsa almak mantıklı. Geçen ben de 3 tane boxer aldım Yorumla Soran 1 yıl Yanlış anlamayın kaç tane vardır toplamda Yorumla Soran 1 yıl sizin yani kaç tane iç çamaşırı var Yorumla BalalarBabası 1 yıl Var bir 10-12 Yorumla Soran 1 yıl Yetiyor mu peki eskimedi mi Yorumla BalalarBabası 1 yıl Geçen birinin ön tarafının düğmesi düştü, artık düğmesiz 😅Birinin arka tarafı elek olmuştu. Yani eskiyen illa var. Bir kaç tane de küçük olan var. Giyinince penisi yatıracak yer kalmıyor. Onlar çöp maalesef Yorumla Soran 1 yıl Al madem yenilerini ihtiyacın var baksana Yorumla BalalarBabası 1 yıl E aldım dedim ya, yine alırım. Meyve süsü olanlardan mı alsam bilemiyorum Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı. Gösterecek kimsen yoksa boş ver paran cebinde kalsın 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Kendim için alacağım millete göstermek için değil Yorumla erkeksihayvan 1 yıl Tamam bende diyorum ki diğerleri eskisin öyle alayım diyorsan öyle yap Yorumla Soran 1 yıl Aynen Yorumla
mantıkalıbiradam Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl Yani yırtılma vs olmadıysa sıkıntı yok eskidiyse al yani yırtık pırtık niye giyiyorsun arkadaşım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Adetken giyerim diye yırtık ve lekeli olanları da tutuyorum Yorumla mantıkalıbiradam 1 yıl O zaman almalısın yani Yorumla
Gülümse001 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl :) kaç günde bir değiştiriyorsun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 1-2. yazın her gün Yorumla Gülümse001 1 yıl Aferin Yorumla
chocos3 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl ihtiyacın varsa al 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Yırtılan da var ama çoğu sağlam ya Yorumla chocos3 1 yıl don bu sonuçta giymesende olur kıyafet yeterli olur senin için Yorumla Soran 1 yıl Giymeden olur mu tahriş eder clldi Yorumla chocos3 1 yıl yumuşak şeyler giy Yorumla Soran 1 yıl Başka ne giyilir külot yerine? Alayım en iyisi ama acele etmeyeceğim. Yorumla chocos3 1 yıl tanga giyebilirsin, ya da boxer tarzı şeyler Yorumla Soran 1 yıl Kızlar boxer giymez ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
dayanıklımı çıktı yoksa azmı değiştiriyorsunda uzun gitti.. gerek varsa al tabi
Geçmişte aldıklarımla beraber yeter gibi oldu
Ossura ossura yırtmışındır çoğunu. Tazelenmek iyidir
Yırtılanlar var da çoğu sağlam yahu
Saymadım kaçı yırtık ama her zaman lazım olur külot, alayım en iyisi.
Denk geldiyse al geç, düz mü alıyorsun?
Aynen düz renk.
Sağlam, temiz ve pamuklu.. Renk tercihine de uygunsa almak mantıklı. Geçen ben de 3 tane boxer aldım
Yanlış anlamayın kaç tane vardır toplamda
sizin yani kaç tane iç çamaşırı var
Var bir 10-12
Yetiyor mu peki eskimedi mi
Geçen birinin ön tarafının düğmesi düştü, artık düğmesiz 😅
Birinin arka tarafı elek olmuştu. Yani eskiyen illa var. Bir kaç tane de küçük olan var. Giyinince penisi yatıracak yer kalmıyor.
Onlar çöp maalesef
Al madem yenilerini ihtiyacın var baksana
E aldım dedim ya, yine alırım. Meyve süsü olanlardan mı alsam bilemiyorum
Gösterecek kimsen yoksa boş ver paran cebinde kalsın
Kendim için alacağım millete göstermek için değil
Tamam bende diyorum ki diğerleri eskisin öyle alayım diyorsan öyle yap
Aynen
Yani yırtılma vs olmadıysa sıkıntı yok eskidiyse al yani yırtık pırtık niye giyiyorsun arkadaşım
Adetken giyerim diye yırtık ve lekeli olanları da tutuyorum
O zaman almalısın yani
:) kaç günde bir değiştiriyorsun
1-2. yazın her gün
Aferin
Bir onlu daha gider..
Tabiki al aralikta fiyalari artar :)
Bak o 10 taneden 2k 3k kazanabilirsin sjsjsjsh
ihtiyacın varsa al
Yırtılan da var ama çoğu sağlam ya
don bu sonuçta giymesende olur kıyafet yeterli olur senin için
Giymeden olur mu tahriş eder clldi
yumuşak şeyler giy
Başka ne giyilir külot yerine? Alayım en iyisi ama acele etmeyeceğim.
tanga giyebilirsin, ya da boxer tarzı şeyler
Kızlar boxer giymez ki
Ne tarz seviyorsun
evet çok olmuş