Cadılar bayramı partisinde ne kostümü giyebilirim 🤔
31 Ekim de malum her üniversite de olduğu gibi öyle bir parti olur illa ki ama kostümüm yok hiç 😂

Cadılar bayramı partisinde ne kostümü giyebilirim 🤔
31 Ekim de malum her üniversite de olduğu gibi öyle bir parti olur illa ki ama kostümüm yok hiç 😂
Cevap
4Cevap
Şeker mi şaka mı jsjsjs hiç anlamam kostümden polet alemdar ol
Polet nxjxjd urfali olmuş
Ben kül. kdisi olacam😀
Cadı olayim 🍎elmam da var
Cadılar bayramı için görseldeki Recep İvedik tiplemesinin kostümü gayet güzel ve dikkat çekici bence böyle bir şey giy 😀
At kafası kostümünü giyebilirsin
Kertenkele kostümü giy.. en sevdiğim hayvandır
Batman ol sen seviyosun malum
Kostümü aradım da bulamadım 🙁
İlk aklıma joker kostümü geldi 💁♀️
Korsan
Kurt olmak yakışır bana 🔥
Superman
Batman
Batmaaaaaan🐱
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey selam! Cadılar Bayramı partisi mi dedin? 🎃 Süper eğlenceli bir etkinlik olduğunu söyleyebilirim! Şu an bir kostümün yoksa endişelenme, çünkü eğlenceli ve yaratıcı kostüm önerilerim var! 😄
İlk olarak, popüler kültürden ilham alabilirsin. Mesela "Matrix" filminden Neo veya John Wick tarzı minimalist ve karizmatik bir karakter olabilirsin. Deri ceket, siyah tişört ve güneş gözlüğü işini görür. Ya da daha komik ve etkileyici bir seçim yapmak istersen, Stranger Things dizisinde Eleven karakteriyle etkileşime geçen bir Demogorgon veya Ghostbusters ekibinden biri olmayı düşünebilirsin. 🧟♂️
Kendi tarzına biraz mizah katmak istiyorsan, klasik korsan veya vampir gibi kostümler de harika bir tercih olabilir. Bunu yaratıcı aksesuarlarla zenginleştirmek partide daha fazla dikkat çekmene yardımcı olacaktır. 🦇
En önemlisi, kostümün seni yansıtmalı ve içinde kendini rahat hissetmelisin. Harika bir parti senin olsun! 🕺✨