Moda & Stil Şu an üzerinizde olan giysilerin markası ne, saat 06:35 uykusuzluktan geberdim, hemen cevap yazın sıkldım? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Benimki üst Mavi, alt CA vardı eskiden oydu 😬#EdaModaStil 👠👗 Güncellemeler1 yıl Üstünde ne var diyen kiğılı reklamı şaka mı be Şu an üzerinizde olan giysilerin markası ne, saat 06:35 uykusuzluktan geberdim, hemen cevap yazın sıkldım? Cevapla Gebelik Soruları Marka Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Venüstengeldimm Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl T. mila crop koton jean mavi kemer stradivarius spor ayakkabı kadıköyden çanta markası yok 1 1 Yorumla Edameda06 1 yıl 🤌🏻✨ Yorumla
ananaslıpopkek00 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Ca şey değil mi C&A? Biliyorum sanırım o markayı. Ürünleri kaliteliydi. 1 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Evet C&A 😀 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl https://www.youtube.com/embed/XnboElYJgYcKullandığım telefon 😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Victoria's den don giyemedigimiz için 500 ₺ dön150 ₺ atlet 300 ₺ şort 1 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Bi seheryıldızı için o fiyat pahalı 😬 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok o marka rahat değil ben başka marka kullanıyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senin üstünde olanlar kaç para ve neler var üstünde Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Alt ca vardı eskiden oydu kısmına takıldım valla 😅😅 1 3 Yorumla Edameda06 1 yıl CA diye marka vardı ya ama kapandı sonra mağazaları Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ha bende vardı da çıkarttım der gibi anladım noluyo dedim kendi kendime 😅 Yorumla Edameda06 1 yıl 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% 1 yıl Pijama takımı trendyoldan almıştım valla markasını bilmiyorum 2 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Evdeyim şu an üstümde klasik ev kıyafetleri var :D 1 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Maviden aldığım t-shirt taytımla hırkam markalı değil 1 0 Yorumla
Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 408 cevap paylaştı. Yatakta uyuyorum henüz 🤦🏻♂️ Bi şey yok sayılır 1 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 354 cevap paylaştı. Şu an yataktayim saat 8:48 ve üstümde Pierre Cardin pijama takımı var. 1 0 Yorumla
rekreasyonistt Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 321 cevap paylaştı. Marka giyinmiyorum. Zarar görmesin diye eşya peşinde koşamam. 1 0 Yorumla
dorukcantas Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 94% 1 yıl Boxer , Calvin Klein Tişört , Nike Çorap, nike 0 0 Yorumla
Believer34 Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Ya sen neden uyumuyorsun yaa 😀😀😀 1 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Yoo uyuyorum Yorumla
Görüşçü_ Takip Et Xper 4 Yaş: 32 1 yıl Üst loft tişört, alt mavi pantolon ama birazdan ev kombinime geçeceğim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Soru şu seni sabaha kadar tutan kim 1 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Kendim Yorumla
Uluocakerem Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Beymen oantolon lufian gomlek intimissimi boxer dí 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Markasız pijama var😂 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% 1 yıl Moda & Stil konusunda 792 cevap paylaştı. eşorfman ve tişört var 1 0 Yorumla
MaceraSA Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl Tutku atlet, tutku boxer, versace saat 🫣 2 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Kombinin alakasızlığı 😂 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı. markasız bir tişört buldum giydim 1 0 Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Deniz kuvetlerine ait eşofman takımı var 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 468 cevap paylaştı. Üzerimde bişey yok 😂 bir boxer var oda nike 0 0 Yorumla
Gizemlicocuk344 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Tsk kamuflaj 😀 2 1 Yorumla BADAKKK 1 yıl Kisa donem mi? Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. markası yok 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 820 cevap paylaştı. Pijama var.. 1 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Üst LCW alt pazar donu 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% 1 yıl Moda & Stil konusunda 844 cevap paylaştı. Hiç yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
T. mila crop koton jean mavi kemer stradivarius spor ayakkabı kadıköyden çanta markası yok
🤌🏻✨
Ca şey değil mi C&A? Biliyorum sanırım o markayı. Ürünleri kaliteliydi.
Evet C&A 😀
Kullandığım telefon 😂
Victoria's den don giyemedigimiz için
500 ₺ dön
150 ₺ atlet
300 ₺ şort
Bi seheryıldızı için o fiyat pahalı 😬
Yok o marka rahat değil ben başka marka kullanıyorum
Senin üstünde olanlar kaç para ve neler var üstünde
Alt ca vardı eskiden oydu kısmına takıldım valla 😅😅
CA diye marka vardı ya ama kapandı sonra mağazaları
Ha bende vardı da çıkarttım der gibi anladım noluyo dedim kendi kendime 😅
🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Pijama takımı trendyoldan almıştım valla markasını bilmiyorum
Evdeyim şu an üstümde klasik ev kıyafetleri var :D
Maviden aldığım t-shirt taytımla hırkam markalı değil
Yatakta uyuyorum henüz 🤦🏻♂️ Bi şey yok sayılır
Şu an yataktayim saat 8:48 ve üstümde Pierre Cardin pijama takımı var.
Marka giyinmiyorum. Zarar görmesin diye eşya peşinde koşamam.
Boxer , Calvin Klein
Tişört , Nike
Çorap, nike
Ya sen neden uyumuyorsun yaa 😀😀😀
Yoo uyuyorum
Üst loft tişört, alt mavi pantolon ama birazdan ev kombinime geçeceğim
Soru şu seni sabaha kadar tutan kim
Kendim
Beymen oantolon lufian gomlek intimissimi boxer dí
Markasız pijama var😂
Koton tişört, nike air şort var.
Üst zara t-short altı pazardan aldım