Tek benim mi annem böyle giyiniyor kimse yok mu yardım edecek :(
Böyle bir durumla karşılaşan yok mu daha öncelerde falan :(
Böyle bir durumla karşılaşan yok mu daha öncelerde falan :(
Ne kadar iyi düşünüyorsun annesine karşı tedirgin olan bir evlat.
bence anneni kırmadan incitmeden konuş otur karşısına bunun yanlış olduğunu toplumun ve özellikle Türkiye'nin bunu doğru karşılamıyacağını hoş görünmediğini hatta sana bile laf geleceğini geleceğini etkilediğini tatlı dille anlat kırma anneni doğruları yanlışları anlat Allah yardımcın olsun.
al karşına konuş anne rahatsız oluyorum de eğer yine aynı giyinmeye devam ederse bende senin hoşuna gitmicek bir şey yapıcam bakalım sen nasıl hissetceksin de ve yap da. cidden.
En son bana oyle yaptıracak haklısın.. Yakışıyor da aslında ama bende kıskanıyorum
Yok olmaz öyle herkes sıfatını ve yaşını bilmeli. Yaşlı bir kadın üstelikte ANNE. Genç kız olan sensin o değil. Yarın öbür gün senlede evlenen olmaz valla söyleyim annen yüzünden.
Özelden yaz detaylarını orda kucük biseyler alaticam burdan anlatamadıgım
Ya neden giymesin. Sorun mini ise oda kendine yakışanı giyiyor demek ki. Mini giyenleri sanki o* gözüyle görüyorlarmış gibi düşünüyorsun. O zaman sende profil resmine niçin bikinili resmini koydun. Sen olunca giyiceksin herşeye özgürsün annen olunca olmaz mı yani. Bırakın bu cahilce zihniyetleri be kuzum
önce sen değiş sonra anneni değiştir. yoksa mümkün değil
Cevap
24Cevap
Anasina bak kizini al derler dogruymus , sende pek uzun giyinmiyorsun herhalde? Seviyorsunuz anali kizli vucüdunuzu göstermeyi he
Benim ki de öyle daracık giyinmeler makyajlar eve geç gelmeler
Neden peki bunların sebebi
Dulluk diyelim
Evet sana katılıyorum canım özelden de konuşalım seninle
kız soldiergirl, kız sen ne fean resim vermisşsin öyle? uuuuuu uçtum İstanbul semalarında
nerede yasadıgına baglı ortam musayıtse gıyordur sorun edıyorsan soylersın ama anlarsa tabıkı
Senin profil fotona bakinca cevap yazmanin gerekli olmadığı kanaatine vardım. Mayolu profil? Anneden şikayet!!!
Resmin 18 sen 26 yaşındasin Benjamin Button un bayan hali heralde
Sagol o kadar gençmi goruyosun beni
giysin anasına bak kızını al derler ya ben kızının giydiğine bak anneside giysin diye değiştiriyorum böyle hoş çocuğu olan annede giysin kızı gibi şık
Daha bugun +60 birisi mini etek giyiyordu. Hemde bu soguktaaa :)))
ne var ölümlü dünya bırak istiyen istediği gibi yaşasın giyinsin
Annene sahip cik yolu yol dil arkadasim. Annen senin uyarilarini dinlemuyo sanirim. Bu arada profil resminde fena kızarmışsin :-)
Kadın kadına konuşun daha rahat olursunuz anlat içindekileri
çok dar kısa giyinmesinden neden rahatsız oluyorsun sende öylesin?
akşam ezanından önce eve gel diye tembihlersinde şimdi sen
sen niye rahatsız oluyorsun ki, yiyorsa söylersin burada dert yanmazsın.
Anne gittiğin yol yol değil bundan sonra dışarı çıkmanı yasaklıyorum de bence:)
akşam 8'den sonra eve geç kalmasın temkinle
Artık o noktaya getirdi beni valla
Dinime küfreden Müslüman olsa
sende yap analı kızlı olun bitsin :D
Yaa oldu :) ikimiz dışardayken en çok anneme bakıyolar zaten bir de bana bakmasınlar :)
Özelden yaz lutfen detayları
babana söyle, anneni uyarsın
Ayrılar annem babam
anan nüdist olabilir :D
Bekarsa karışman doğru değil..
Sen ve annen ikinizin de canı cehenneme dostum
annen fena kurmuş bırak ıkınci baharını yasasın
Anne kiz uyumlu gibisiniz :)
Trollüne bandığım.
Anlasilan o ki Annen niyeti bozmuş :)
annenın fıızgı nasıkı yakısıyorsa gıysın?
annen dul mu
Evet özel soruları mesajla yaz lütfen
tatlım bu özel deilki kalkıp annenin adını felan sormadım. dul olmasıyla alakalı bir durum olabilir. annene çok dar kısa giyiniyo demişsin ama senin de resmin çok farklı değil kusura bakma. demekki var bişeyler. böyle gelmiş böyle gider sen de annene benziyorsun giyim tarzınla senin kızın da böyle olacak emin ol
ayrıca konuyu kendin açmışsın cinsel yaşam'a farkındaysan. demekki aslında sende sorunun farkındasın annenin neden böyle yaptıgının
Haklısın :(
Hadi ablası özele geç bu pemboş sana asılsın :)
Baban yok mu senin
Manita yapmıştır
Yok bee :))
baban mudahale etsın
proflindeki annenmi?
Utaniyormusun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar