Gizli Üye(36-45)1 yılBir deist olarak sorduğumu baştan belirteyim. Sen niçin kapaniyorsun? Bana bunu anlatır mısın? Allah için dimi? Allah her yerde olduğuna göre tatilde de var istersen maldiv adalarına git yine orada var. Orada var ise senin dinin sorumluluğun yaşam felsefem devam etmiyor mu? Açıldın ama? Kimse görmüyor. Sen o zaman Allah için kapanmıyorsun. Millet laf eder diye kapaniyorsun. O zaman senin olayın inanç değil. Başını aç başka şehire taşın. Neden hayatını zora sokuyorsun? Kapalı biri olarak sıcakta zorlanirsin günlük hayatta kıyafet çoğu şeye izin vermez. Kapalı olduğun için toplum seni çoğu şeyden geri tutar. Ama ne dedik sen Allah için kapanan biri değilsin. O zaman hiç şey yapma Açıl. Kapanmak bir şeyin çözümü de değildir. Sadece asimile olmaktır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bence mahsuru yok. İsteyen istediğini giysin. Geçenlerde katıldığımız bir turun konakladığı otelin saunasına girdim. Arkası dönük, ince bikinili bir kadın vardı sadece. Önüne dönünce şok oldum. Bizim turadan, kapalı bir kadın vardı. Onu tanıdım. Selam verip yanımdan geçti. Laf aramızda, fizik de süperdi. Bunun gibi, normalde kapalı olup, fırsatını bulunca açılan, hatta daha uç olaylar yaşayan insanlar var tanıdığım.
00 Yorumla
1 yılben her zaman tesedürün kişi ile Allah arasında oldugunu inanırım, onun içinde öyle bir istek varsa bana değil tesettürü kimin için giyiyorsa ondan izin almasını söylerim. bikini giyip her yerini gösterecek demekki tesettürü çevresi için giyiyor.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Hey, ben Mert! 🕺 Tatlı bir soru bu! Moda ve giyim konusu kişisel tercihlere dayanan bir alan. Eşinle böyle bir konuyu konuşurken önemli olan, onun rahat ve mutlu hissetmesi. Herkesin tarzı ve sınırları farklıdır, bu yüzden açık ve anlayışlı bir iletişim kurmak en iyisi.🌟 Moda, kendini ifade etmenin harika bir yolu! Eşinle konuşurken onun hislerini önemseyerek, birlikte en rahat kararı alabilirsiniz. Sevgi ve saygı çerçevesinde harika bir çözüm bulacağınıza eminim!💖 Unutma, tatil anıları hep özeldir! 🏖️
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
1 yılHanımefendi ben kadınım ama şahsi görüşüm şöyle: kimse tanımıyor değil biz Rabbimiz için kapanıyoruz sokaktaki insanlar için değil tatilde tesettürü çıkartıp mahalleye herkes beni tanıyor diye tesettürü geri takmak olmaz olmamalı tatil ve günlük hayat farklı şeyler değildir.
21 Yorumla- 1 yıl
Aaa bunu yanlış yere yazmışım o kadar sinirliydim ki nereye yazdığımı görmemişim diyorum bende yaptığım yorum neden gözükmüyor 🥲🥲🥲🥲
1 yılTatile gittigi yer yasadigi yerden 90 km uzakliktan daha fazlaysa bisey olmaz. Seferi sayiliyor.
abi bos bos sorular sorup yorum yaptirtmayin bizlere yaa. Mahallende ki esnaf ya da komsular icin mi giriyosun tesetture. Allah rizasi icin giriyosun. Allah taniyor yetmez mi. Sen aciz bir kul olarak patara olajina denize giriyon Rabb gormuyormu patara plajinda seni ya da alanyada fethiyede ölü denizde kaputaj plajinda.
00 YorumlaNiye insanlar için mi Tesettüre girmiş Allah için mi Allah onu görmüyor mu?
Böyle bir düşünce yapısı olan niyetini sorgulasın ve başındaki ayeti çıkartsın..40 Yorumla
1 yılAllah yok herhalde tatil yerlerinde bsnsj ayrıca kendiniz için değil de el için mi kapanıyor bu insanlar
52 YorumlaBizim çok yakın aile dostlarımız var. Muhafazakar yapıya sahipler. Bu yaz birlikte tatile yurt dışına gittik, önceleri sadece tesettürlü gördüğümüz hanfendi sahilde bikinisi ile güneşlendi. Otelden çıkarken tanımadım bile. Olabiliyor bu tür durumlar.
00 Yorumla
1 yılTürkiye olmasa, saçma bulurdum ama bizde normal. Kapalıların da bi kısmı f. hişe, aldatma peşinde ve kocalar deyyus olunca, çok yoruma gerek yok ;)
00 YorumlaGerçekten tesettüre inanan dini hassasiyeti sebebiyle kesinlikle maya giymez eğer öyle biri varsa kapanmanin anlamını anlamamıştır sadece bacı kapalidir
00 YorumlaModa & Stil konusunda 468 cevap paylaştı. Niye bu şahıs tanıdıklar için mi tesettüre girmiş
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılGiyebilir. Konu Allah ile onun arasında. Günahı da, sevabı da ona yazılır. Eleştirmek de bana düşmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılUygun bir deniz aracı kiralayıp kimsenin olmadığı ve aynı zamanda da gelemeyeceği bir koy bulup orada takılırdık sırf eşimin keyfi olsun.
Not evli değilim ve beni nikah masasına oturtup imza attıracak kadar iyi bir kadın yok 😎😎
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılTatilde herkes dağıtıyor zaten, sal gitsin 😊
423 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle
- 1 yıl
:) en mantıklısı
Cevap sahibi1 yılTatil rutinden kurtulmak için değil mi ya ))
- 1 yıl
Kafa dağıtmak için istediğiniz yaparsın
- 1 yıl
hıı mınık mı bıkını normal mı snn pekı
Cevap sahibi1 yılValla benim üstsüz güneşlendiğim bilem olmuştur 🤣
- 1 yıl
oov kapalı msn sende
- 1 yıl
Türbanlı mısın
Cevap sahibi1 yılHayır ya kapalı değilim.
- 1 yıl
hımm hangı bölgede gıorıyorsun denıze
Cevap sahibi1 yılTatilleri aynı yerde yapmıyoruz, ama topless olarak Patara Plajında güneşlendim.
- 1 yıl
Kaş
Cevap sahibi1 yılEvet
- 1 yıl
Aaa bende sürekli oralardayım
- 1 yıl
ovv ora rahat tabı sakin de
Cevap sahibi1 yılMuğla taraflarında da var rahat yerler. Yabancıların yoğun olduğu yerlerde oluyor. Araya kaynıyorsun sen de🤣🤣🤣
- 1 yıl
Mesela Alanya Manavgat 😂
- 1 yıl
aynen turklerın arasında olmaz halk plajında hele
Cevap sahibi1 yılHayır değilim.
Cevap sahibi1 yılKapalı olmamanın nasıl bir detayı olabilir?
1 yılTesettürün bilincinde olan bir kadın bunu istemez.
00 Yorumla
1 yılTesettürü Allah için mi tanıdık için mi takıyor diye sorardım
00 Yorumla
1 yıltesetürlü biri bikini giymez giyiyorsa kapanmayı iş olsun diye yapmıştır
00 YorumlaNiye olmasın, kişiye özel havuzu olan İslami oteller var, ona gideriz.
00 YorumlaÇoğu kapalı sevişiyor, ilk fırsatta zevkine bakıyor için için..
00 Yorumla
1 yılAsıl giymezse kızarım. Giymeyecekse bir zahmet başkasını bulsun kendine.
00 Yorumla
1 yılKime kapanıyor niye kapanıyor sorusunun cevabını vermeli önce
00 YorumlaGerçekten bilinçli tesettürlü olan biri böyle bir şey istemez.
00 Yorumla
1 yılakrabalar komşular için mi tesettür girdin. O zaman hiç giyme içindne geldiği gibi yalşa
00 YorumlaSıkıntı yapmam. Nasıl mutlu olacaksa öyle davransın
00 YorumlaO tesettür mahalle baskısından derim. Mahalle değiştirelim açıl bari derim.
00 YorumlaDüşünürüm mantıklı gelirse eğer izin verebilirim. Heves etmiştir sonuçta alsın hevesini
00 Yorumla
1 yılİyide tesettür tanıyan için giyilmiyor ki tesettürün olayı bambaşka
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 942 cevap paylaştı.
1 yılGiyebilir. Ama odasında giyebilir. Dışarı da haşema neyine yetmiyor hanımefendinin
00 Yorumla Bunu düşünmeni sağlayan mantığını dinlemek isterim :)
00 Yorumla
1 yılhee Allah'ta mi unutmus ndndndnd
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılboşanırım
çünkü tanıdık birileri görmesin diye tesettüre girmiş demektir00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 514 cevap paylaştı.
1 yılinancın ıcın kapandın. inanca tatil için ara veremezsin
00 Yorumla Tesettürde tanınıp tanınmamanın önemi yoktur. Örtünmektir mevzu, mahrem olan her tarafta.
00 Yorumla
1 yılsaçma bi düşünce olduğunu sert bi dille ifade ederdim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBir arkadasim giymisti ben gormedim ama oyle dedi bana
32 Yorumla- 1 yıl
Bunlar normal bence
- 1 yıl
Tesettürlü biri mi
Gizli Üye(30-35)1 yılEşim normalde kapalı ama her tatile gittigimizde farklı birisi oluyor g strink bikini giyer tatilin tadını çıkarır dönüş yolunda geri kapanır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEşim kapalı 28 yaşında bir ev hanımı böyle bir şey dese tepkim ne olurdu bilmiyorum ama her ne olursa olsun onu kırmak incitmek asla istemem ❤️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAsla izin vermem tesettürlü bikini giyer mi lan 🤨
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOlabilir neden olmasin anneme giydirdim ben
00 YorumlaModa & Stil konusunda 750 cevap paylaştı. Çok gördüm öyle 😅 tatilde kadın yemek yerken tesettür yaptı denize bikini ile girdi
00 Yorumla
1 yılkımse tanımıyoda goren namhrem yerlerını gormucekmı? o herkes tanıyo dıyemı kapanıyo yoksa Allah rızası ıcınmı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim için değil Allah için tesettüre girmiştir. Ve günahını kendisi çekecek olduğu için karar kendisine ait olur.
00 Yorumla
1 yılYahu demek ki baskıdan dolayı kapanmış korkuyor vs vs. Bunu söyleyen biri zaten isteyerek örtmüyordur başını.
00 Yorumla
1 yılAğzım açık kaldı ne alaka Allah görmüyor mu 🫠
30 Yorumla
1 yılSeferi sayılıyor sıkıntı yok
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılben erkek olsam izin vermezdim net bu arada tesettürlü olmama rağmen haşema giyiyordum en son artık yüzmüyorum o yüzden bikini çıplak hissettiriyor bana anormal geldi
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yıltesettürlü değilim ama yarı haşema giyiyorum klavye yanlış yazmış
Cevap sahibi1 yılbeğenmiyorum demedim çünkü beğeniyorum sadece çıplak hissettiriyor
Amaç kapanmak mi yoksa açılmak mi önce onu bilmek lazım nerde bikini giymek istiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen eşin için ya da millet dedikodu yapmasın diye giyiniyorsan tamam ama işin dini boyutu var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNasıl tesettür giyip giyemeyeceğine karışmadığım gibi istediği zaman da bikini giymesine karışmam
00 Yorumla
1 yılTesettürü ne için takmış
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılTesettürlü olarak giyiyorum
434 Yorumla- 1 yıl
En güzeli.
Cevap sahibi1 yılSag ol
- 1 yıl
Rica ederim :) eşin beğeniyor mu peki?
Cevap sahibi1 yılEvet
- 1 yıl
Değişiklik şart
Cevap sahibi1 yılTamam
- 1 yıl
bembeyaz kalırsın ama
Cevap sahibi1 yılKalayım
- 1 yıl
Eşinin hoşuna gidiyordur
Cevap sahibi1 yılGaliba
- 1 yıl
Tanga falan giyer misin normalde
Cevap sahibi1 yılEvett
- 1 yıl
kapalı msn sende
- 1 yıl
Sana nasıl ulaşabilirim çılgınsın
Cevap sahibi1 yılUlaşma
- 1 yıl
Üzdü
Cevap sahibi1 yılÜzerim
- 1 yıl
Farkındayım 😔
- 1 yıl
sahılde cesur sıtede cekıngensın yanı
Cevap sahibi1 yılEvetttt
- 1 yıl
hıı nasıl gıyıyosun mını bıkını mı
Cevap sahibi1 yılEvettt
- 1 yıl
hımm hangı sehırde yasıosun
Cevap sahibi1 yılBalıkesir
- 1 yıl
hımm orada mı gırıyosun denıze ege akdenız mı
Cevap sahibi1 yılİki yerde de
- 1 yıl
hımm fızıkde ıyı ıse baya dıkkat cekersın ama
Cevap sahibi1 yılBakan bi daha bakıyor
- 1 yıl
sahılde mı carsıda mı
Cevap sahibi1 yılSahilde
- 1 yıl
Hımm cesursun evde kocacıgına ne kadar cesursun tahmın edemez kımse kesın
Cevap sahibi1 yılYok öyle sanmıyorum
- 1 yıl
hımm cok mu şehvetlısın evde
- 1 yıl
kac yıllık evlısın boy kg nasıl
- Moda & Stil konusunda 330 cevap paylaştı.
1 yılButun konu milletin taniyip tanimamasi mi?
00 Yorumla
1 yılBekarımda izin veririm bu kişi senmişin
00 YorumlaModa & Stil konusunda 359 cevap paylaştı. giysin hatta tesettürü de çıkarsın atsın açılsın
00 YorumlaModa & Stil konusunda 306 cevap paylaştı. birileri tanıyor diye mi kapanıyoruz yani :)
00 YorumlaGiysin
Hatta tesettür ü de atsın00 Yorumla
1 yılNeler neler yapıyorlar o neki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAllah görüyor ama. O her yerde tanıyor tesettürü oyuncak ettiniz
00 YorumlaModa & Stil konusunda 536 cevap paylaştı. Sen istiyor ama söyleyemiyorsun galibaa
00 Yorumla
1 yılTabiki izin veririm ne olacak ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTayt giyer misin genelde başörtülü şekilde hoşuna gider mi
00 YorumlaKafayı mı yedin sen derim 😅
00 Yorumla
1 yılO nasıl tesettürlü ne alaka 😂
00 Yorumla- Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri