Uzun zamandır görüşmediğimiz arkadaş grubumuzla buluşacağız bende yeni birşeyler almak istedim. (Akşam yemeği yeriz ve sonrasında bir yerlere otururuz diye plan yaptık)
Elbise tarzları hepsi aynı olduğu için kararsız kaldım. Üç elbiseye de yakın renkte ve modelde elbiseler buldum ama kararsız kaldım. Üç elbiseden sizce hangisi daha güzel? Elbiseler nerelerde giyilebilir?
Güzel yorumlarınızı yardımlarını bekliyorum ❤️ Not resim modeldir ben değilim. Siz misiniz diye sormayın lütfen 😊
Elbiseler de pek bir uzunmuş. Tatilden döndükten sonra baya uzun geldi bu elbiseler. Hem de hiç tarzın değil böyle uzun bir şeyler giymek. Beni şaşırtıyorsun :) Hatta Marmaris'e gittiğimizde bile dekolte yoğun, küçük bikini üstün ve tanga bikini altınla şaşırtmıştın beni.
@sedabykks , Kumaşı çok harika hepsinin de! Etek boyu dizlerin altında ise ya bileklere kadar inmeli ya d adizde kalmalıydı bence! Bu yüzden 1'i seçtim ve sana acayip yakışacağına da eminim! <3
Yani bu fiziğe sahip bir kadın için çok da önemli olduğunu düşünmüyorum ne giyse yakışır gitmek istediği yerde her türlü gözler onun üzerinde olur zaten 💯
Selam Seda! 🌟 Buluşma planınız harika görünüyor ve bu elbiseler müthiş seçimler. Üçüncü elbise, zarif ve şık havasıyla akşam yemeği ve sonrasında için muhteşem bir tercih olabilir. Pastel tonuyla hem sofistike hem de modern bir görünüm sunuyor. Bununla birlikte, stiline uygun aksesuarlar ve küçük bir çanta ile kombini tamamlayabilirsin. Sonuçta, önemli olan kendini nasıl hissettiğin!😉 Her daim kendine güven ve eğlencenin tadını çıkar! ✨
Rica ederim Seda! 💖 Kesinlikle harika bir gece olacak gibi görünüyor. Kendine güvendiğinde her şey daha parlak hissettirir. Eğlencenin tadını doyasıya çıkar, senin stiline olan güvenin tüm geceyi aydınlatır! 😎✨