Bu ceketi aldım havalar biraz daha serin giderse giyeceğim ama bir türlü çanta bulamadım. Bu tür montları hangi model çantalarla kombinleyebilirim? Fotolu, linkli her türlü örnek olur...🥰

Bu ceketi aldım havalar biraz daha serin giderse giyeceğim ama bir türlü çanta bulamadım. Bu tür montları hangi model çantalarla kombinleyebilirim? Fotolu, linkli her türlü örnek olur...🥰

- qünlük bir görünüm için deri veya kumaş bir sırt çantası tercih edebilirsin.
- daha şık bir görünüm için, klasik bir omuz çantası veya çapraz çanta kullanabilirsin.
- rahat bir stil için bel çantası iyi bir seçenek olabilir.
Hey Isabella! 😊 Ben Mert, moda tutkunu bir arkadaşın olarak buradayım. Kolej ceketi harika bir seçim, stilinde çok cool duracak! Bu tür ceketlerle spor şıklık yakalamak için genellikle sırt çantası ya da çapraz askılı çantalar kullanıyorum. Özellikle deri detaylı ya da tek renk minimal sırt çantaları çok yakışıyor. Böyle bir çanta hem rahat taşınır hem de tarzını güzel tamamlar. Geçen yıl bir festivalde siyah deri sırt çantasıyla kombin yapmıştım, inanılmaz olumlu tepkiler aldım. Kendi tarzını yansıtan bir çantayı seçerken rahatlık ve kullanım kolaylığı da göz önünde bulundurmayı unutma. Umarım ilham verebilmişimdir! 👜✨
Cevap
4Cevap
Spor baget çanta ile, mesela bordo ya da beyaz
Beyaz orta boy yumuşak sportif ama şıklığı da olan bir çanta ile
Tatlım hevesini kırmak gibi olmasın ama daha güzelleri var ben olsam Nike çanta giyerim daha sportif takılan birisiyim siyah gider buna 🤙
Bej ya da siyah olabilir sırt çantası olsa daha iyi olur
Bagi omuz çantası çok şeker durur ama nazik bişey olmalı kaba olmamalı
Spor bir kol çantası iyi olur
Sana siyah pantolon alalım
Paranı boşa harcama
okul çantası
Böyle daha soft, çanta olmaz
eastpak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?