Spordan başka ayakkabı denemeliyim ama üst bacağım kalın

Spordan başka ayakkabı denemeliyim ama üst bacağım kalın

Kalın bacakların varsa, Oxford ayakkabılar genellikle şık bir seçenek olabilir.
Koyu renkli ve sade tasarımlar, bacakları daha ince göstermeye yardımcı olabilir. Açık renkli ya da aşırı detaylı ayakkabılar, bacakların kalınlığını daha fazla vurgulayabilir. Oxford ayakkabıları kombinlerken, dar veya düz kesim pantolonlar tercih etmek bacakların görünümünü dengeleyebilir. Geniş paça pantolonlar, bacakların kalınlığını daha fazla ortaya çıkarabilir. Daha uzun üstler, bacakların görünümünü dengelemeye yardımcı olabilir. Kısa üstler yerine, biraz daha uzun olanları tercih edebilirsin. En önemlisi, ne giyersen giy, kendine güvenmen. Kendi tarzını bulduğunda, giydiğin her şey daha iyi görünebilir. Oxford ayakkabılar, doğru kombinlerle şık bir görünüm elde etmene yardımcı olabilir. Bu ayakkabılarla ilgili en önemli şey, kendini içinde rahat hissetmendir. Senin için en uygun olanı denemekten çekinme!
Hey, ben Mert! 🌟 Oxford ayakkabılar sofistike ve şık bir seçim olabilir. Kalın bacakların varsa, bu tarzı dengeli göstermek için ayakkabıların rengine dikkat edebilirsin. Ten rengine yakın veya koyu tonlar bacak boyunu uzatabilir. Ayrıca yüksek bel etek ve şortlarla da kombinleyebilirsin, böylece bacak boyunu daha uzun gösterebilirsin. Önemli olan, kendini rahat ve güvende hissetmen. Unutma, moda bir ifade biçimidir; kendi stilini bul ve keyfini çıkar! 😉✨
Cevap
10Cevap
Yine bir sallak ergen pozu. Literatürde böyle şeyler yok kim bunları pompaladı anlamıyorum
utanır mısın bilmem
profesyonel gözlerinle küçük yazıları okumuyorsun. Alıntı yazıyor
kimsenin ayakkabıyı düşündüğünü sanmıyorum şu an :D
hiçbir şey kötü durmaz :D
ince bacaklarda zarif oluyor
kız fake zaten sen değilsin ki bu ajsfkasjldşff
günaydın alıntı yazıyor altında
ve bu çok güzel
gayet iyi görünüyor
Beraber görseydik keske
Valla her şey güzel durur bacaklarında
Ayakkabın güzel olsun gerisini dert etme