Uzun elbise ya da pantolon giyerken, özellikle erkeklerde çorap görünmüyor diye rastgele giyiyor musunuz? Yoksa ne olursa olsun uyumlu olsun diye dikkat eder misiniz?
Kaç kişi giydiği çorabın uyumluluğuma dikkat ediyor?
Nerdeyse bütün çoraplarım siyah diğer renklerde gri ve lacivert ağrılıklı olduğu için dikkat etmeye gerek kalmıyor. Zaten öyle cırtlak renkler tercih etmem, uygun renk seçiyoruz siyah hepsine uyuyor
Ben baklava dilimli çorap giyiyorum kızların fetişlerini okşuyorum. Baklava dilimine bayılıyorlar gözleri benim erkeksi ayaklarımdaki baklava dilimlerine gidiyor siyah ama baklavaya dayanamayan oluyor. ben böyle çorap görmedim nerden aldınız beyefendi diyecek gibi oluyorlar ama diyemiyorlar . Gizli moda yayıcısıyım
corap Kuzey Carolina da Allen Gant Senior tarafından 1959'da icat edilmistir , rahmet analim buyuk bulus , cunku kadinda corap muthis bir aksesuar ve muthis kamufile , erkeklerde nasil kemer ve ayakkabi renkler uyumlu olmaliysa kadinlar da bu coraba onem vermeli , guzel olmus tabi giyeceginiz kiyafete de bagli
çorap şu hayatta önem verdiğim birkaç husustan birisi ve ciddi anlamda önem verilmesi gerektiği konuda bir kaç tane tez de yayınlama şansında bulundum.