Samimi soru gibi gelmedi , şu görüntüler arasında dağlar kadar fark var , insanların yorumuna göre mi tercih edeceksin anlamadım? Gerçek tesettürün ne olduğunu biliyorsan onu seç. O tesettürün hakkını vermeye çalış elinden geldiğince. Ama en başta da kalbini temiz tut. O zaman doğru olanı yapmış olacaksın
En alttaki yeşil ile üstten ikinci yeşil ideâl. Benim görüşüm bu. Yanlız Kapanma üzerine birazdaha çalışman lazım. Tenin görünmemesi için. Ayaklara koyu siyah çorap ellerede ince siyah ya da kombin eldiven, yüz hatların iyicene belli olmayacak şekilde örtünme ve makyajsız. Tam tesettür tarzı istiyorsan öyle.
İki benim de hayalim hem uygun hem hoş hem de ruhumu dinlendiriyo bu görüntü eğer iradeye sahipsen ve bu yolda eminsen ikinciyi tercih etmen en iyisi olur senin için
Ben tesettürlüyüm hatta bir ara çarşafliydim ama çarşafın ağırlığını kaldıramiyorum etrafım çok yadırganiyor dolayısıyla normal tesettüre gireceğim sanırım
Allah için kapanmak güzel ama çarşaflı olunca tüm dikkatler senin üzerinde oluyor mesela biriyle tanışiyorsun hep aynı giyiyorsun falan tuhaf oluyor veya bir sürü kuralı var bunlar göze batıyor ve ağır geliyor insana