Çoğu şey saçma gelir ama bu gelmiyor nedense. Bir kaç gün sonra bir kınaya davetliyim ve bütün kadınlar kırmızı giyecek. Konsept böyleymiş. Şimdi aynısını düğüne uydur. Sadece gelin beyaz giysin çünkü gelinlikte beyaz renk sembol. Konsept olarak düşündüğüm de saçma gelmiyor. Beyaz giyen sadece gelin olsun ne olacak ki. Giyecek başka renk mi yok...
Sen evlendiğinde düğününde rahatsız olmayacaksın kendin bilirsin. Ben asla beyaz giyinen birisini düğünüme aldırmam. Beyaz giyinmek gelinin hakkıdır. O kadar renk varken beyaz giyinen davetli saygısızdır.
derdini sk*yim demek ki evlenen kadınlar hayatını birleştirdiği erkekle mutlu olmanın tadını çıkarmayı bi kenara bırakıp kim benden daha güzel kim benim kadar ilgi çekiyor? yarışına giriyor.
Erkeklere de damatlık yerine gelinlik giydirelim o zaman? Ne de olsa hayatını birleştirdiği kadınla mutluluğun tadını çıkarmalı. Öyle damatlık giyip kim daha yakışıklı, kim ilgi çekiyor yarışına girmemeli. Gelinle eşit olmalı. Ne dersin? Harika bir fikir değil mi?
Evet, gelinlik kadınlar içindir ve bu çok değerlidir. Kadınlar uzun yıllar gelinlik giyme hayalleri kurarlar. Beyaz rengi onlara özeldir. Başkasına değil. Bir daha da yazmazsanız sevinirim. İyi günler.
Knk demek ki evlenen kadınlar hayatını birleştirdiği erkekle mutlu olmanın tadını çıkarmayı bi kenara bırakıp "kim benden daha güzel" ,"kim benim kadar ilgi çekiyor?" yarışına giriyor.
Eski Türkler kırmızı giyermiş. Naima Sultan ile Türkler de beyaz gelinlik giymek moda olmuş. O zamandan beri beyaz satılıyor. Alışagelmiş bir modaya dönüşmüş. Aslında biraz değişik renkte de gelinlikler var ama beyaz önplanda.