Moda & Stil Bordo mu açık pembe mi french mi? SeİgNeUr_TeRrAcEs Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Oje sürcem. Hangisi olsun çabuk söyleyin. Güncellemeler1 yıl Bordo diyenler kazandı arkadaşlar yarım saattir onla ugrastimmm Bordo mu açık pembe mi french mi? Cevapla Oje Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Bordo bence 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Moda & Stil konusunda 823 cevap paylaştı. Madem karar verilmiş bana hayırlı olsun demek kaldı 😂 1 1 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Ajajjajs sağol Yorumla
BuzPüskürtenEjder Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Teşekkürler Seİg french diye renk olduğunu şu an öğreniyorum, sayende yeni bir bilgi kazandım 🤣 0 0 Yorumla
yamanky Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 83% 1 yıl Bordro iyidir ama ne çok koyu ne çok açık olmalı. 1 2 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Çok koyu benimki Yorumla yamanky 1 yıl Onu aç bir şekilde yani kırmızıya yakın olsun… Yorumla
ASC007 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Bordo değilse uğrama buraya 1 1 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl French yapcaktim vazgeçtim Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Moda & Stil konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bordo varken pembe kim 1 3 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Bazen o da iyi oluyor sade sade Yorumla Rascoln36 1 yıl Mat bordonun üstüne tanımam bilmem Terraces Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Doğru diyon Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bordo iyidir 🙂 💅 1 0 Yorumla
TunișƼ0 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Ayağınamı sürecen 1 2 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Elime de ayağıma da sürdüm. Bordo Yorumla TunișƼ0 1 yıl At bakim Yorumla
Modjoe Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl Bordo güzel olur 1 3 Yorumla Modjoe 1 yıl Nasıl oldu bordo Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Güzel oldu Yorumla Modjoe 1 yıl Güzeldir kesin de görseydim Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% 1 yıl Moda & Stil konusunda 518 cevap paylaştı. Süt mavi sür 1 2 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Hiç sevmem ya😐 Yorumla BeyazTavşann 1 yıl Yakışır sana Yorumla
CaptanWhite Takip Et Xper 5 Yaş: 37 1 yıl Nereye gideceğine bağlı 1 1 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl İse falan ahahshsh Yorumla
zeynep3000 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Moda & Stil konusunda 329 cevap paylaştı. Kiyafetin nasil 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. bordo varken diğerlerine hiç gerek yok 1 0 Yorumla
Eftelyaoura Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Bu arkadaş uzman @SosyoAltuNn 0 2 Yorumla SosyoAltuNn 1 yıl bordooo Yorumla Eftelyaoura 1 yıl Helal lan yusufi Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 472 cevap paylaştı. Hepsinden biraz rengarenk French. 😌 0 0 Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 588 cevap paylaştı. Açık pembeee 1 0 Yorumla
ppermanganat Takip Et Yoda Yaş: 31 1 yıl Moda & Stil konusunda 403 cevap paylaştı. bordoooooo 1 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bordo 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. bordo sür bence 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bordo diyorum 0 0 Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bordo candır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Bordo bence
Madem karar verilmiş bana hayırlı olsun demek kaldı 😂
Ajajjajs sağol
Teşekkürler Seİg french diye renk olduğunu şu an öğreniyorum, sayende yeni bir bilgi kazandım 🤣
Bordro iyidir ama ne çok koyu ne çok açık olmalı.
Çok koyu benimki
Onu aç bir şekilde yani kırmızıya yakın olsun…
Bordo değilse uğrama buraya
French yapcaktim vazgeçtim
Bordo varken pembe kim
Bazen o da iyi oluyor sade sade
Mat bordonun üstüne tanımam bilmem Terraces
Doğru diyon
Bordo iyidir 🙂 💅
Ayağınamı sürecen
Elime de ayağıma da sürdüm. Bordo
At bakim
Bordo güzel olur
Nasıl oldu bordo