Yeni bir akım çıktı crop sevenler crop giyenler lütfen yazımı okuyun nedemek istediğimi anlayın hemen yargılamayın olur mu?

Şunu baştan söylemek istiyorum kimse kimsenin giyim tarzına karışmak haddi değil sadece dikkate almanızı istiyorum kendi sağlığımız iyiliğimiz için bir şey paylaşmak istiyorum burada. Tamam croplarınızı yine giyin ama lütfen göbek deliğinizi kapatın nedenmi hani insan ilk bedenlendiğinde dış dünyayla ilk bağını göbek kordonu ile kurar ya sonrasında da bizim alıcı merkezimiz her zaman her şeyi hemen çeken göbek bağımız oluyor göbek deliğimiz oluyor eğer kişilerin negatifini kem gözünü nazarını üzerinize çekip bir sünger gibi üstünüze emmek istemiyorsanız lütfen göbek dediğinizi kapatın farkındamısınız hep kraliçeler prensesler ellerini önünde kavuşturarak göbek deliğini korumaya çalışırlar etraftan gelen negatif enerjilere karşı kendilerini korurlar bakın tekrar söylüyorum lütfen göbek deliğinizi kapatın crop seviyorsanız bile yine giyin cropunuzu ama yüksek belli pantolonlarla kombinleyebilirsiniz ve bir de bir tartışma konusu daha göbek deliğine Gül yağı sürme konusu ile ilgili siz bu konuda ne düşünüyorsunuz bir araştırın bakalım bu ne işe yarıyormuş siz sürüyor musunuz göbek açık geziyormusunuz birde illa göbeğimi açacağım diyorsanız kendinizi şarj etmek için deniz kenarında güneşte açın göbeğinizi ki güneşten şarj olsun yorumlarınızı bekliyorum ve lütfen unutmayın ki kimsenin haddi değil karşısındaki insanın giyimine kuşamına karışmak yanlış anlaşılmasın ben sadece küçük bir öneride bulunmak istedim genç arkadaşlarımıza elbette ki herkes kendi tayin eder kendisi belirler nasıl giyineceğini benimkisi sadece küçük naçizane bir tavsiye hepsi bu kadar saygısızlık etmek değil yani amacım
Yeni bir akım çıktı crop sevenler crop giyenler lütfen yazımı okuyun nedemek istediğimi anlayın hemen yargılamayın olur mu?