Yarın akşam yakın bir arkadaşımın bekarlığa veda partisine katılacağım. Hepimiz beyaz giyinelim diye kararlaştırdık ama üç elbise arasında kararsız kaldım. İlk elbise bana ait boyu mini. İkincisini bugün denedim, içine bir astarla çok güzel olur ama abartı kaçabilir gibi geldi. Üçüncü de bir arkadaşıma ait ödünç vermeyi teklif etti. Sizce hangisi?
Ilk elbise daha oturaklı seni daha derli toplu göstermiş iki sexsi olmuşsun ama biraz garip durmuş elbise sende kilonda. Mı fiziğinden tam bilmiyorum üçüncü klasik normal bir elbise bence ilk sexsi olmak daha çok hoşuma gider diyorsan iki de güzel
İlk elbiseyi çok asil buldum. Etek boyu nerede anlayamasam da. İkinci elbiseyi biraz çekici buldum, kızkıza da olsa gelinden rol çalmamak lazım. Ama gidilecek yere göre tercih edilebilir. Üçüncü elbiseyi ise yine zarif bulmakla birlikte biraz çocuksu gördüm.
Daha detaylı yorum yapmak isterdim ama nereye gideceğinizi bilemedim
Rica ederim, 27 yaşında durmuyorsunuz bu arada. Çünkü gençliğim zerafeti var yüzünüzde ve tuhaf asil bir çekicilik. Gözülük de buna katkı yapmış. Bence kalça ve bacaktan çok hafifçe göğüs dekoltesine odaklanmak daha doğru seçim olabilir sizin için.