Moda & Stil Sana en çok ne yakışır söyleyim mi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 612 Yapay Zekaya Sor Moda zamanı#EdaModaStil 👠👗🤎🌺💕✨ Güncellemeler1 yıl Güncellemedir Sana en çok ne yakışır söyleyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 18 kişi beğendi
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% 1 yıl Herşeyde siyah rengine takıntım var ve siyahı kendime yakıştırıyorum çevremdeki insanlarda yakıştırıyor siyah harici ne olabilir bilmiyorum merakla bekliyorum 0 5 Yorumla Edameda06 1 yıl Haki yeşili gömlek ve krem rengi pantolon Yorumla ALTAYBEY 1 yıl Haki yeşili kabulüm ancak krem rengi pantolon hayatta giymem 😅 Yorumla Edameda06 1 yıl İkisi güzel kombin olur renk uyumu olarak 😂 Yorumla ALTAYBEY 1 yıl Güzel kombin ve zevkli birisi olduğun ortada ancak ben zevksiz biriyim sorun sen de değil ben de 😂😂 Yorumla Edameda06 1 yıl 🤣 Evet peki Yorumla
Dudu_Bubu Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl www.instagram.com/.../?igsh=M2Zva3Q2M2IxbWlj olur 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl 😄 Dudu bubu desenli tşört :d Yorumla Dudu_Bubu 1 yıl 😊😊😊aynen bubu olanları seviyorum🤭 Yorumla Edameda06 1 yıl ☺️🐼 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Şöyle çiçeğim 🌺 sen zevkli bir kadınsın zaten 0 4 Yorumla Edameda06 1 yıl 🥰 Açık yeşil çiçek desenli göğüs dekolteli midi boy elbise Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Ooo çok severim elbise zaten 👍🤗 ve çok giyiyorum teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏 Yorumla Edameda06 1 yıl Rica ederim 🤗🌿 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl 🌹🌹🌹 Yorumla
Fikretin_İsyanı Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Söyle bakalım gecenin mehtabı. 1 7 Yorumla Edameda06 1 yıl Siyah takım elbise Fikretin_İsyanı 1 yıl Sen dediysen doğrudur ama ben takım elbiseyi hiç sevemiyorum sence neden A) Sorumsuz biri olduğum için B) Spor tarzına alıştığım için C) İletişim sorunu yaşadığım babam plaja bile takım elbiseyle giden bir adam olduğu için Edameda06 1 yıl Bence C şıkkı 😄 Fikretin_İsyanı 1 yıl Sen dediysen doğrudur Eda Sultan.😅😂😆😂😂😂😂😂😂😂😂😂👏👏👏👍👍🙏🙏🙏👍👍👍👍👍👏👏👏👏🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 Edameda06 1 yıl Doğru cevap mı onu söyle 😂 Fikretin_İsyanı 1 yıl Evet doğru 😆😅 Edameda06 1 yıl 👍🏻😆
busegmss Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 1 yıl Moda & Stil konusunda 983 cevap paylaştı. Buyursunlar 1 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Ekru pantolon ve kahve tonlarında crop Yorumla
Nothingqwerty Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Bana pijama yakışır 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Evet yakışır pembe kalpli falan Yorumla
pamuklu_şeker Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Haydi söyleee... 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Çizgili etek ve crop Yorumla pamuklu_şeker 1 yıl Hiç giymediğim ve giymeyecegim ikili jdjxnxbx Yorumla Edameda06 1 yıl 😄 Yorumla
lanetlivisneliilips Takip Et FenomenGuru Yaş: 21 1 yıl Söyle 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Vişne çürüğü renk uzun elbise Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Edameda06 1 yıl Rica ederim Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Söyle bakalım ✌️ 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Siyah gömlek Yorumla ZorundamıyımEfsane 1 yıl Evet siyah ve lacivert tonlar yakışıyor 😊✌️🌹 Yorumla Edameda06 1 yıl 😊🐞 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% 1 yıl Moda & Stil konusunda 792 cevap paylaştı. bi tatlış ponçik daha söyle canım 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Puantiyeli etek Yorumla aysekaptan 1 yıl ♥ Yorumla Edameda06 1 yıl 🤍🖤 Yorumla
Alfa_Tuğ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Söyle Makbileğ 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Turuncu gömlek 🧡😆 Yorumla Alfa_Tuğ 1 yıl Muahhhhh Yorumla Edameda06 1 yıl 😘 Yorumla
Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 406 cevap paylaştı. Söyle bakalım 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Deri ceket Yorumla
Gizemli_-Adam Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Buyur söyle bakalım cadı? 🤔 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Ekru gömlek Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 75% 1 yıl Moda & Stil konusunda 460 cevap paylaştı. Söyle bakalım neymiş :D 0 5 Yorumla Edameda06 1 yıl Beyaz gömlek Yorumla Cavendish 1 yıl Beyaz gömlek hayatımda 2-3 kere ya giymiş ya giymemişimdir :D Yorumla Edameda06 1 yıl Ben dedim giyiyorsun artık :dp Yorumla Cavendish 1 yıl hahah emir büyük yerden o zaman giyeceğiz artık getirin beyaz gömleği :D Yorumla Edameda06 1 yıl 🤣 🤣 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% 1 yıl Moda & Stil konusunda 437 cevap paylaştı. Olur varsa söyle ama zaten tarzım ben ;) 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Siyah kazak Yorumla Tuğberk_Bey 1 yıl Siyah Kazak sevdigim doğrudur Yorumla Edameda06 1 yıl 👍🏻🖤 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Moda & Stil konusunda 8,1b cevap paylaştı. Söyle bakalm 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Çiçekli renkli etek ve blüz Yorumla birsuskuncicek 1 yıl Tam benlk Yorumla Edameda06 1 yıl 🌺🌸 Yorumla
DwinchesteR Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Başladik hadi bakalım 0 5 Yorumla Edameda06 1 yıl Füme grisi tşört Yorumla DwinchesteR 1 yıl Kafayı gri ile bozdu😄 Yorumla Edameda06 1 yıl 🤣 🤣 🤣 Yorumla DwinchesteR 1 yıl Manyak😄 Yorumla DwinchesteR 1 yıl Yazsana bana sana gri Atacam😄😄 Yorumla
Serenia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Olur 😌 2 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Mavi tulum Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Olur:) 1 2 Yorumla Edameda06 1 yıl Ekru dantelli elbise 🤍 Yorumla Biscolatagirl 1 yıl 🙏🏻😇🌸 Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Söyle tabi 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Sarı elbise ve kot ceket Yorumla Sonumuzgeldi 1 yıl Hmm güzel durabilir teşekkürler 🙂 Yorumla Edameda06 1 yıl Rica ederim 🤗 Yorumla
Kullanıcı12re Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Takım elbise 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Tamam Yorumla
Enderia Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl olur evettt 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Siyah mini elbise ve deri ceket Yorumla Enderia 1 yıl tesekkur ederimmm Yorumla Edameda06 1 yıl Rica ederim 🖤 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 592 cevap paylaştı. Haydi söyle 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Kırmızı elbise Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Aa yakışır ama, teşekkürler Yorumla Edameda06 1 yıl Rica ederim Yorumla
Assoly340 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Olur. 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Gri sweatshirt Yorumla Assoly340 1 yıl Teşekkürler Yorumla Edameda06 1 yıl Ricalar Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Söyle canım:) 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Beyaz tşört Yorumla Bischocolata 1 yıl Bir denizci olarak beyaz yakışır doğru cevap aferin edoş Yorumla Edameda06 1 yıl 👍🏻😂 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% 1 yıl Moda & Stil konusunda 402 cevap paylaştı. Hadi söylee 0 11 Yorumla Edameda06 1 yıl Siyah takım elbise Yorumla SkrErd37 1 yıl Oooo bi ara kafada kurdum acaba nasıl olurdu üstümde diye 😂 Yorumla Edameda06 1 yıl Karizmatik olur 😂 Yorumla SkrErd37 1 yıl Al işte bunu hatırlattın ya vitrinde takım gördüm mü gözüm bi takılacak hep görüş açımdan çıkacak 😂😂 Yorumla SkrErd37 1 yıl çıkana kadar* Yorumla Edameda06 1 yıl Evlen de düğününde giy 🤣 Yorumla SkrErd37 1 yıl Söylemesi kolay gıcık 😒 Yorumla Edameda06 1 yıl Sana kız bulalım artık xd Yorumla SkrErd37 1 yıl Olur oradan bişey çıkarsa haber edersin :d Yorumla Edameda06 1 yıl Jsjdjd Yorumla SkrErd37 1 yıl Eda ile izdivaç 🤣 Yorumla
küçüksoğan Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl olur 0 2 Yorumla Edameda06 1 yıl Siyah pantolon Yorumla küçüksoğan 1 yıl Bildin Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 336 cevap paylaştı. Söylee 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Mavi gömlek Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Söyle 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Açık mavi gömlek Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% 1 yıl Moda & Stil konusunda 603 cevap paylaştı. Söyle 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Siyah kot pantolon ve siyah deri ceket Yorumla gecekusum3434 1 yıl Tam tarzım Yorumla Edameda06 1 yıl 👍🏻 Yorumla
fİtsuFlee Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Hadi bakalım 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Saks mavisi tşört Yorumla
PaaTRonİÇE Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Olur 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Açık pembe mini etek ve beyaz salaş tşört Yorumla
AhmetBahcivan1997 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 95% 1 yıl Moda & Stil konusunda 384 cevap paylaştı. Olur 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Lacivert eşofman Yorumla
ojeee32 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 83% 1 yıl Evet 0 4 Yorumla Edameda06 1 yıl Mor etek Yorumla ojeee32 1 yıl Ay evet bencede harika olur teşekkür ederim Yorumla Edameda06 1 yıl Rica ederim 😂 Yorumla ojeee32 1 yıl ☺️☺️☺️☺️ Yorumla
sonMohikan25 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Ne yakışır de bana 😎🙈 0 2 Yorumla Edameda06 1 yıl Kot pantolon Yorumla sonMohikan25 1 yıl Hmm ☺️ Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 622 cevap paylaştı. Olur 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Haki yeşili tşört Yorumla
ROSAMEA Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Buyrun... 0 2 Yorumla Edameda06 1 yıl Siyah tşört Yorumla ROSAMEA 1 yıl Doğru tahmin, en sevdiğim Yorumla
Perikızı0007 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Söyle canım 0 2 Yorumla Edameda06 1 yıl Yeşil elbise Yorumla Perikızı0007 1 yıl Gerçekten mı Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 816 cevap paylaştı. Söyle bakalım.. 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Turuncu etek Yorumla Bravehrart 1 yıl Teşekkür ederim.. 🌹🌹 Yorumla Edameda06 1 yıl Rica ederim 🧡 Yorumla
Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Evet lütfen 🥺🤗 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Pudra pembesi eşofman Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Süper 🥰💖🌸💅🏻 Yorumla Edameda06 1 yıl 🥰🌺💖 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% 1 yıl Moda & Stil konusunda 700 cevap paylaştı. Buyrunn 0 2 Yorumla Edameda06 1 yıl Mavi eşofman Yorumla Pipetpipet 1 yıl Bıktım ondan Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Söyle bakalım 0 4 Yorumla Edameda06 1 yıl Beyaz şort Yorumla proofstriker39 1 yıl Ooo severim Yorumla proofstriker39 1 yıl teşekkür Yorumla Edameda06 1 yıl Rica. Yorumla
Betülcüm Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Banaaaaaa:) 0 7 Yorumla Edameda06 1 yıl Mavi gömlek elbise Yorumla Betülcüm 1 yıl Aaaaaaa o neden acabaaaa Yorumla Edameda06 1 yıl Bilmem gözümde öyle canlandırdım Yorumla Betülcüm 1 yıl Elbise alıyorum hemen mavi gömlek elbise Yorumla Edameda06 1 yıl Tamam 😂💙 Yorumla Betülcüm 1 yıl Teşekkür ederimmm❤️ Yorumla Edameda06 1 yıl Rica ederim 🥰 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl Moda & Stil konusunda 982 cevap paylaştı. Buyur söyle 0 4 Yorumla Edameda06 1 yıl Siyah tşört Yorumla Tuna8830 1 yıl Evet siyahı çok severim Yorumla Tuna8830 1 yıl Teşekkürler Yorumla Edameda06 1 yıl Rica ederim Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 588 cevap paylaştı. Söyleee 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Nar çiçeği rengi etek blüz Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 854 cevap paylaştı. İvit 0 5 Yorumla Edameda06 1 yıl Siyah sweatshirt Yorumla FısFısOdaSpreyi 1 yıl Niye siyah Yorumla Edameda06 1 yıl Niye ne demek niye yaaa Yorumla FısFısOdaSpreyi 1 yıl Sorguluyorum işte niye siyah :D Yorumla Edameda06 1 yıl Canım öyle demek istedi. Yorumla
DOBRAVEGUVENİLİR Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 68% 1 yıl Söyle 😃 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Siyah deri ceket Yorumla
burakk000 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 91% 1 yıl Söyle :) 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Siyah eşofman Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. söyle 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Lila elbise Yorumla
ergn0638 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 87% 1 yıl Söyle 0 2 Yorumla Edameda06 1 yıl Yeşil gömlek Yorumla ergn0638 1 yıl Böyk Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 530 cevap paylaştı. Söyle bakalım 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Kahverengi tşört Yorumla Gof34 1 yıl Teşekkür ederim efendim Yorumla Edameda06 1 yıl Rica ederim Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% 1 yıl Moda & Stil konusunda 498 cevap paylaştı. olur 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Kuru kafa desenli tşört Yorumla
u Summerwind Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Söyle bakalım 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Krem rengi kazak u Summerwind 1 yıl Evet yakıştırıyorum ben de 👍 Edameda06 1 yıl 👍🏻
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Söyle aşkom 😌💅 0 4 Yorumla Edameda06 1 yıl Pembiş hello kittyli eşofman takımı 💅 Yorumla everkeğii 1 yıl Yiaa çok tatlış olurum 🥰🌸💗 Yorumla Edameda06 1 yıl Ebet ☺️😄🌸💖 Yorumla everkeğii 1 yıl ☺️🙈💗🎈 Yorumla
aytenliikadin Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Söylee 😇 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Siyah pantolon Yorumla
adaeternum Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 91% 1 yıl Yalan söyleme 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Krem rengi takım elbise Yorumla
bildiginbekarim Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Söyle bakalım 0 2 Yorumla Edameda06 1 yıl Kiremit rengi gömlek Yorumla bildiginbekarim 1 yıl Hmmm sağol canım Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 328 cevap paylaştı. Söyle bakalım. 0 5 Yorumla Edameda06 1 yıl Beyaz gömlek Yorumla 1by_efendi 1 yıl Bağrı açmıyoz dimi. Yorumla Edameda06 1 yıl Yok açma ama hepsini de kapatma Yorumla 1by_efendi 1 yıl İlk 2 düğme açık olması yeterli sonrası biscolata reklamına giriyor zaten Yorumla Edameda06 1 yıl 🤣 Yorumla
Cokkalmam Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Söyle 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Siyah gömlek Yorumla Cokkalmam 1 yıl Teşekkürler. Severim siyah gömleği 🙂 Yorumla Edameda06 1 yıl Rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Herşeyde siyah rengine takıntım var ve siyahı kendime yakıştırıyorum çevremdeki insanlarda yakıştırıyor siyah harici ne olabilir bilmiyorum merakla bekliyorum
Haki yeşili gömlek ve krem rengi pantolon
Haki yeşili kabulüm ancak krem rengi pantolon hayatta giymem 😅
İkisi güzel kombin olur renk uyumu olarak 😂
Güzel kombin ve zevkli birisi olduğun ortada ancak ben zevksiz biriyim sorun sen de değil ben de 😂😂
🤣 Evet peki
www.instagram.com/.../?igsh=M2Zva3Q2M2IxbWlj
olur
😄 Dudu bubu desenli tşört :d
😊😊😊aynen bubu olanları seviyorum🤭
☺️🐼
Şöyle çiçeğim 🌺 sen zevkli bir kadınsın zaten
🥰 Açık yeşil çiçek desenli göğüs dekolteli midi boy elbise
Ooo çok severim elbise zaten 👍🤗 ve çok giyiyorum teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏
Rica ederim 🤗🌿
🌹🌹🌹
Söyle bakalım gecenin mehtabı.
Siyah takım elbise
Sen dediysen doğrudur ama ben takım elbiseyi hiç sevemiyorum sence neden
A) Sorumsuz biri olduğum için
B) Spor tarzına alıştığım için
C) İletişim sorunu yaşadığım babam plaja bile takım elbiseyle giden bir adam olduğu için
Bence C şıkkı 😄
Sen dediysen doğrudur Eda Sultan.😅😂😆😂😂😂😂😂😂😂😂😂👏👏👏👍👍🙏🙏🙏👍👍👍👍👍👏👏👏👏🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Doğru cevap mı onu söyle 😂
Evet doğru 😆😅
👍🏻😆
Buyursunlar
Ekru pantolon ve kahve tonlarında crop
Bana pijama yakışır
Evet yakışır pembe kalpli falan
Haydi söyleee...
Çizgili etek ve crop
Hiç giymediğim ve giymeyecegim ikili jdjxnxbx
😄
Söyle
Vişne çürüğü renk uzun elbise
Teşekkür ederim
Rica ederim
Söyle bakalım ✌️
Siyah gömlek
Evet siyah ve lacivert tonlar yakışıyor 😊✌️🌹
😊🐞
bi tatlış ponçik daha söyle canım
Puantiyeli etek
♥
🤍🖤
Söyle Makbileğ
Turuncu gömlek 🧡😆
Muahhhhh
😘
Söyle bakalım
Deri ceket
Buyur söyle bakalım cadı? 🤔
Ekru gömlek
Söyle bakalım neymiş :D
Beyaz gömlek
Beyaz gömlek hayatımda 2-3 kere ya giymiş ya giymemişimdir :D
Ben dedim giyiyorsun artık :dp
hahah emir büyük yerden o zaman giyeceğiz artık getirin beyaz gömleği :D
🤣 🤣
Olur varsa söyle ama zaten tarzım ben ;)
Siyah kazak
Siyah Kazak sevdigim doğrudur
👍🏻🖤
Söyle bakalm
Çiçekli renkli etek ve blüz
Tam benlk
🌺🌸
Başladik hadi bakalım
Füme grisi tşört
Kafayı gri ile bozdu😄
🤣 🤣 🤣
Manyak😄
Yazsana bana sana gri Atacam😄😄
Olur 😌
Mavi tulum
Olur:)
Ekru dantelli elbise 🤍
🙏🏻😇🌸
Söyle tabi
Sarı elbise ve kot ceket
Hmm güzel durabilir teşekkürler 🙂
Rica ederim 🤗
Takım elbise
Tamam
olur evettt
Siyah mini elbise ve deri ceket
tesekkur ederimmm
Rica ederim 🖤
Haydi söyle
Kırmızı elbise
Aa yakışır ama, teşekkürler
Rica ederim
Olur.
Gri sweatshirt
Teşekkürler
Ricalar
Olurr
Sarı tşört
Söyle canım:)
Beyaz tşört
Bir denizci olarak beyaz yakışır doğru cevap aferin edoş
👍🏻😂
Hadi söylee
Siyah takım elbise
Oooo bi ara kafada kurdum acaba nasıl olurdu üstümde diye 😂
Karizmatik olur 😂
Al işte bunu hatırlattın ya vitrinde takım gördüm mü gözüm bi takılacak hep görüş açımdan çıkacak 😂😂
çıkana kadar*
Evlen de düğününde giy 🤣
Söylemesi kolay gıcık 😒
Sana kız bulalım artık xd
Olur oradan bişey çıkarsa haber edersin :d
Jsjdjd
Eda ile izdivaç 🤣
olur
Siyah pantolon
Bildin
Söylee
Mavi gömlek