Dudak içi dövme yaptırıcam bu şekilde. Kalıcılığı ne kadar olur diş macunu gelse bir şey olur mu dudak şişmesi oluyormuş sanırım çok mu Şişli durur ne kadar sürede geçer vs vs
Kim görecek orayı diş hekimleri bile görmez Allah akıl versin
1
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Kardeşim biri görsün diye yaptırmıyorum zaten birinim görmesini istesem başka bir yere yaptırırım değil mi. Yargılayın diye değil adam gibi bilgi almak için sordum mal mısınız siz
Bu dediklerini biliyorum zaten ben bu riski alarak yaptırıcam süreç içim bilgi almak için yazdım fakat sizin gibi sorunun cevabı dışında herseyi yazan kişiler olduğu atlamışım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kim görecek orayı diş hekimleri bile görmez
Allah akıl versin
Kardeşim biri görsün diye yaptırmıyorum zaten birinim görmesini istesem başka bir yere yaptırırım değil mi. Yargılayın diye değil adam gibi bilgi almak için sordum mal mısınız siz
Mal olan sensin. Ne kadar hassas bir bölge olduğunun farkında mısın normal kol bacak dövmesi bile acitirken sence bu sana ne yapar ağzına sicar
Malsın bile demedim canım boş yapma adam gibi cevap vereceksen ver bi bok bilmiyorsan boş yorum atma
Bu dediklerini biliyorum zaten ben bu riski alarak yaptırıcam süreç içim bilgi almak için yazdım fakat sizin gibi sorunun cevabı dışında herseyi yazan kişiler olduğu atlamışım
Değişik ya
La git bilgine kelebek yaptır agız İci ne