Moda & Stil Erkek arkadaşım bu eteğe izin vermiyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çok kısa diyor ama ben çok beğendim onu nasıl ikna edebilirim? Erkek arkadaşım bu eteğe izin vermiyor? Cevapla Erkek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
06zehra06 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl İnternetten bulduğunuz her fotoyu soruya dönüştürmenize gerek yok bezdik trollarınızdan. 3 0 Yorumla
zengogörl Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Erkek arkadaşın sana giyim konusunda asla karışamaz ama bunu giymesen senin iyiliğin için daha iyi olabilir malum...(Devamını getirmeyeceğim) 0 0 Yorumla
yokartıkbune41 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% 1 yıl Çok çağ dışı bir erkek direkt soyun demeli sana sayın troll 🤣 0 0 Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Moda & Stil konusunda 394 cevap paylaştı. Eteğin olduğu yeri gösterme şansı olan malum yaşlılık belki bem göremiyorumdur 😂 0 0 Yorumla
ProofStriker06 Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Moda & Stil konusunda 442 cevap paylaştı. Ne kısası daha ne kadar uzun olacak canım, ne kadar eski kafa bir adam (!) 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,2b cevap paylaştı. En sevdiğim eşim sevgilim giyebilir başka erkeklerin bakması hoşuma gidiyor 0 1 Yorumla belina2001 1 yıl güzel kardeşim Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Aynı eteğin siyahını giyinmiştim yürüyüşe giderken sevgilim benden ayrıldı 🥹 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bence uzun olmuş bi 2-3 cm daha kısaltmak lazım tam belli olmuyor ondan izin vermemiştir 0 0 Yorumla
ErotikAdam Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl erkek arkadaşının boxer ile dolaşmasına izin verirmisin 0 0 Yorumla
MutlulukkSenfonisiii Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl Kısa ama giymek istiyorsan giyebilirsin yani kendi tercihin 1 0 Yorumla
plaket Takip Et Xper 2 Yaş: 24 1 yıl Buna en seküler adam bile izin vermez anca gavadsa izin verir 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu etek değil bu iç çamaşırı 🙄 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Moda & Stil konusunda 8,1b cevap paylaştı. Kilot gibi 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 805 cevap paylaştı. Alla alla neden acabaa 0 0 Yorumla
13_Gölgє_16 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Bişey giyme daha iyi ya da don giy sadece 0 0 Yorumla
mathmaxeil Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Erkek arkadaşın olmadan hareket etme knk 0 0 Yorumla
Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Bu pek güzel değil, giyilmez bence de. 0 0 Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Bunu giymeye kendin kendine izin veriyor musun 0 0 Yorumla
Doruk_kk Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% 1 yıl Sevgilin olmama rağmen ben bile izin vermem 0 0 Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ahah bu etek mi benim dondan kısa 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Moda & Stil konusunda 828 cevap paylaştı. Etek nerede 😂 1 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Normaldir 0 0 Yorumla
SymanN Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 321 cevap paylaştı. Haklı 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Lan bune mk 0 0 Yorumla
Matarasiz Takip Et Xper 7 Yaş: 34 1 yıl Bseysi yok ki bunun 0 4 Yorumla Azarakss 1 yıl Annene giydirir miydin Yorumla Matarasiz 1 yıl Sen giydir anana Yorumla Azarakss 1 yıl Biseysi yok diyen sensin Yorumla Matarasiz 1 yıl Sana mı yazdım atliyon hemen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
İnternetten bulduğunuz her fotoyu soruya dönüştürmenize gerek yok bezdik trollarınızdan.
Erkek arkadaşın sana giyim konusunda asla karışamaz ama bunu giymesen senin iyiliğin için daha iyi olabilir malum...
(Devamını getirmeyeceğim)
Çok çağ dışı bir erkek direkt soyun demeli sana sayın troll 🤣
Eteğin olduğu yeri gösterme şansı olan malum yaşlılık belki bem göremiyorumdur 😂
erkek arkadaşın ayıp etmiş neresi kısa bunun : )
Ne kısası daha ne kadar uzun olacak canım, ne kadar eski kafa bir adam (!)
En sevdiğim eşim sevgilim giyebilir başka erkeklerin bakması hoşuma gidiyor
güzel kardeşim
Aynı eteğin siyahını giyinmiştim yürüyüşe giderken sevgilim benden ayrıldı 🥹
Bence uzun olmuş bi 2-3 cm daha kısaltmak lazım tam belli olmuyor ondan izin vermemiştir
erkek arkadaşının boxer ile dolaşmasına izin verirmisin
Kısa ama giymek istiyorsan giyebilirsin yani kendi tercihin
Buna en seküler adam bile izin vermez anca gavadsa izin verir
Bu etek değil bu iç çamaşırı 🙄
Kilot gibi
Alla alla neden acabaa
bu etek mi 🙄 bez parçası sandım
Hani etek nerde gorebilen var mı
Bişey giyme daha iyi ya da don giy sadece
Erkek arkadaşın olmadan hareket etme knk
Bu pek güzel değil, giyilmez bence de.
Giyip yanina git, vazgecemez