Moda & Stil Hiç donunuz yırtıldı mı 😂? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Yolda giderken yere eğilirken ya da bazen geceleri yatarken cart diye yırtıldığı oldu mu 😅😅 Hiç donunuz yırtıldı mı 😂? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Hello-o_o-o Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl https://www.youtube.com/embed/KG5mZBs5r4QYırt onu yırt 😅 3 1 Yorumla Soran 1 yıl Haha 😂 Yorumla
Balbiri Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Midem bulandı bundan daha güzel bi foto bulamadın mı djdksk 2 0 Yorumla
Rakıgibiberrak Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Hahahah bunun donu yirtilmamis bunu otomatik le taramislar sanki hiç güleceğim yoktu 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Yırtık dön bulamadım başka 😂 Yorumla Rakıgibiberrak 1 yıl Zuha ha ha böyle don olmaz ya Yorumla Soran 1 yıl Olur inşallah seninde Yorumla Rakıgibiberrak 1 yıl Beddua etme seni bulur 😂 yırtık kilotla kocanın karşısına çıkarsın belki Yorumla Soran 1 yıl Yok yok senin donuna arılar delik deşik etsin insa 😂😂😂 Yorumla
OrhanDeli Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl bu nasıl soru laaa... hem bu cart diye yırtılmamış eskimiş:) 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Seninkinide yirtsinlar ins 😂 Yorumla OrhanDeli 1 yıl niye yaaa:)) derdin n e benim donumla Yorumla Soran 1 yıl Olsun 🤪 Yorumla OrhanDeli 1 yıl delisin kızım sen yaa:)) Yorumla
Burakbiss Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Erkeğiz ya donlarımız genelde yırtık oluyor zaten shshs 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Benim abim yırtık kullanmaz atar çöpe Yorumla Burakbiss 1 yıl Valla ufak tefek yırtıklar oluyor ya benim boxerda Yorumla Soran 1 yıl Ne tarafında Yorumla Burakbiss 1 yıl Bel tarafında genelde Yorumla Soran 1 yıl Ben başka yr sandım Yorumla Burakbiss 1 yıl Orası yırtıldığında direkt atıyoruz zaten Yorumla Soran 1 yıl Selam versin o yare 😂 Yorumla Burakbiss 1 yıl Selam işini abartıyor o zaman 😂 Yorumla Soran 1 yıl Alsanaaaaa Yorumla Burakbiss 1 yıl Ne alim Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Lisedeyken birkaç kere pantulunum yırtıldı sayılır mı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Pantolonum yırtılmış o şekilde tam dışarı çıkarken annem söyledi. Popomu herkes görecrkti 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂😂 Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 1 yıl Moda & Stil konusunda 457 cevap paylaştı. Öndeki baskıya dayacak donlar yapılıyor erkekler için (Allahtan) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Don giymediğim için yırtılmadı ama bazen bezimin bantları kopuyor o sayılır mı? 😅 0 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% 1 yıl Moda & Stil konusunda 371 cevap paylaştı. Bu soruda nereden çıktı? Başına mı geldi? 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Benim Pantolon yırtılmışti bir kaç kez Yorumla İndeepth 1 yıl Dar kesi miydi pantolonun? Yorumla Soran 1 yıl Bı zahmet Yorumla İndeepth 1 yıl Kötü olmuştur ya hele birde kalabalık ortamda isen. Yorumla Soran 1 yıl Yaa okulda vs Yorumla İndeepth 1 yıl yanında hırka kazak var mıydı? Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 71% 1 yıl Moda & Stil konusunda 676 cevap paylaştı. Toton büyükse yırtılır 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Büyük Yorumla Serkan_87 1 yıl Ne kadar büyük Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Moda & Stil konusunda 733 cevap paylaştı. pantolonum yırtılmıştı 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. hayır olmadı böyle bir şey 0 0 Yorumla
ProofStriker06 Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Moda & Stil konusunda 442 cevap paylaştı. Top oynarken çok oldu ya bacağı açtığım zaman 😂 0 6 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂 Yorumla ProofStriker06 1 yıl Arkadan yırtıldığı zaman çok sıkıntı 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Haha neden Yorumla ProofStriker06 1 yıl Qöt baş ortada mahalleye rezil olduk diye utanırdık 😂 Yorumla Soran 1 yıl Küçükken bişey olmaz Yorumla ProofStriker06 1 yıl O zaman öyle düşünmezdik işte :)) Yorumla
anticooor07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 429 cevap paylaştı. erımıs bu resmen 0 20 Yorumla Soran 1 yıl Hahaha 😂 Yorumla anticooor07 1 yıl ne ateslı kalcalar var Yorumla Soran 1 yıl Dön arkasından içine bak 😂 Yorumla anticooor07 1 yıl :) ben bakmim abdestim kacar sen bak Yorumla Soran 1 yıl Gel ikimiz bakalım bir delik ten sen diğerinden ben parmak atarız 😃 Yorumla anticooor07 1 yıl :)))) hı hı buna bakmayalım ama kör olururz seksi bır suru delik varken Yorumla Soran 1 yıl Parmak atar kacariz hadi Yorumla anticooor07 1 yıl :) donda delık cok yanlıs yere atmayak parmagı ben yaladım mızrak gıbı saplayak Yorumla Soran 1 yıl Taramışlar onu koca delikten elini sok orada bir şey var bak onu çek. 😂😂😂😂 Yorumla anticooor07 1 yıl nea nea elimize mi versın adam bu yastan sonra Yorumla Soran 1 yıl Vermez vermez sen çek kaç 😂 Yorumla anticooor07 1 yıl sifon gıbı he bi ucundan da sen tut Yorumla Soran 1 yıl Ben kaktüs aldım tutalım Yorumla anticooor07 1 yıl hıı kac cm Yorumla Soran 1 yıl Kimin Yorumla anticooor07 1 yıl aldıgın kaktus Yorumla Soran 1 yıl Km ejejs😂 Yorumla anticooor07 1 yıl :)) yazık adama Yorumla Soran 1 yıl Bişey olmaz Yorumla anticooor07 1 yıl bencede Yorumla
Yahel34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Olmadi ben yirttim 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yirttin 😂 Yorumla Yahel34 1 yıl Elimle yirttim Yorumla Soran 1 yıl Giydin mi Yorumla Yahel34 1 yıl Kendi donumu yirtmadim kadininkini yirttim Yorumla Soran 1 yıl Aaaa Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Moda & Stil konusunda 467 cevap paylaştı. Hala yırtık.. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Neresinde Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Olmadı senin oldu mu 😂 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Pantolon da oldu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O kadar dar giyme 😂 Yorumla Soran 1 yıl Giyerizz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seviyorsun o zaman giymeyi ve belli olmasını hatlarının 😉 Yorumla Soran 1 yıl Tabiki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gizliden çıksam gelir mısın Yorumla
Gizemiskoo Takip Et Xper 3 Yaş: 28 1 yıl Evet 😂😂😂 0 1 Yorumla Yataktaboşalanboy 1 yıl Ahahah bana hediye etsene 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Yırt onu yırt 😅
Haha 😂
Midem bulandı bundan daha güzel bi foto bulamadın mı djdksk
Hahahah bunun donu yirtilmamis bunu otomatik le taramislar sanki hiç güleceğim yoktu
Yırtık dön bulamadım başka 😂
Zuha ha ha böyle don olmaz ya
Olur inşallah seninde
Beddua etme seni bulur 😂 yırtık kilotla kocanın karşısına çıkarsın belki
Yok yok senin donuna arılar delik deşik etsin insa 😂😂😂
bu nasıl soru laaa... hem bu cart diye yırtılmamış eskimiş:)
Seninkinide yirtsinlar ins 😂
niye yaaa:)) derdin n e benim donumla
Olsun 🤪
delisin kızım sen yaa:))
Erkeğiz ya donlarımız genelde yırtık oluyor zaten shshs
Benim abim yırtık kullanmaz atar çöpe
Valla ufak tefek yırtıklar oluyor ya benim boxerda
Ne tarafında
Bel tarafında genelde
Ben başka yr sandım
Orası yırtıldığında direkt atıyoruz zaten
Selam versin o yare 😂
Selam işini abartıyor o zaman 😂
Alsanaaaaa
Ne alim
Lisedeyken birkaç kere pantulunum yırtıldı sayılır mı
Pantolonum yırtılmış o şekilde tam dışarı çıkarken annem söyledi. Popomu herkes görecrkti
😂😂😂
Öndeki baskıya dayacak donlar yapılıyor erkekler için (Allahtan)
Don giymediğim için yırtılmadı ama bazen bezimin bantları kopuyor o sayılır mı? 😅
Bu soruda nereden çıktı? Başına mı geldi?
Benim Pantolon yırtılmışti bir kaç kez
Dar kesi miydi pantolonun?
Bı zahmet
Kötü olmuştur ya hele birde kalabalık ortamda isen.
Yaa okulda vs
yanında hırka kazak var mıydı?
Toton büyükse yırtılır
Büyük
Ne kadar büyük
pantolonum yırtılmıştı
Çorabım yırtılmıştı😂
Ekonomi çoğ eyiii Bu da durumumuz 😀
hayır olmadı böyle bir şey
yok daha neler 😂😂😂
Evet geçen yırtıldı
Kim yirtti 😓🤣