Moda & Stil Sonbahar ve kış aylarında renkli tayt giyilir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben genelde hep siyah giydim ama renkli almayı düşünüyorum, sizce renkli almalı mıyım?Hangisini alayım? 🌟 ⚡️ ✨️ 🫧 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sonbahar ve kış aylarında renkli tayt giyilir mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
XCaptainmemoX Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 94% 1 yıl En son gri olan hos duruyor içlerinde dusunecek olursan 0 6 Yorumla Soran 1 yıl En sondaki mi Yorumla XCaptainmemoX 1 yıl Evet gri olan en altta digerler hos degil Yorumla Soran 1 yıl Lila niye kötü peki sizce Yorumla XCaptainmemoX 1 yıl Rengi hos gorunmuyor benim gorusum o yüzden ama gri olanin tonlamasi da guzel gibi yine sen bilirsin tabi ki Yorumla Soran 1 yıl Sağ ol canım Yorumla XCaptainmemoX 1 yıl Rica ederim cano 🙂 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı. Yoga yaparken giyerm 0 0 Yorumla
1sonnbahar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Tayt seksi geliyor 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Tamam da hangi renk Yorumla Soran 1 yıl Siyah mı yoksa gri mi lila mı Yorumla 1sonnbahar 1 yıl Lila belirgin olur Yorumla Soran 1 yıl Belirgin derken? Yorumla 1sonnbahar 1 yıl Hatların Yorumla Soran 1 yıl Almamalı mıyım yani Yorumla 1sonnbahar 1 yıl Evde güzel olur Dışarda siyah daha iyi Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Moda & Stil konusunda 899 cevap paylaştı. Giyilebilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
En son gri olan hos duruyor içlerinde dusunecek olursan
En sondaki mi
Evet gri olan en altta digerler hos degil
Lila niye kötü peki sizce
Rengi hos gorunmuyor benim gorusum o yüzden ama gri olanin tonlamasi da guzel gibi yine sen bilirsin tabi ki
Sağ ol canım
Rica ederim cano 🙂
Yoga yaparken giyerm
Sondan ikinci iyiymiş
Tayt seksi geliyor
Tamam da hangi renk
Siyah mı yoksa gri mi lila mı
Lila belirgin olur
Belirgin derken?
Hatların
Almamalı mıyım yani
Evde güzel olur