Aşkolar kizlar ne tür giyim tarziniz var?

Selamlarr ♥️♥️♥️
Boyum 1.75 ve kilom da maalesef 83.( Kilo vermeye çalisiyorum. Kilo vermekte zorlanmiyorum ama cogu zaman almakta da zorlanmiyorum maalesef. Buğday tenli ve kivircik saçliyim. Saçlarim siyah.
Hangi giyim ürünleri bana yakisir? Aksesuar taki da olabilir. Taki onerisi de verebilirsiniz.
Ben halka küpe ve birkaç kolyeden oluşan ve her zaman gold takilar seviyorum. Nadiren de olsa gümüş renk kombini yapiyorum tabii takilarda.
Topuklu ayakkabiyi çok kullanişli bulmuyorum spor ayakkabilar özellikle kaba denilebilecek örneğin New balance 530 lifestyle gibi veya adidasin bu modele benzer ayakkabilarini giymeye çalisiyorum.
Şort giyerim fakat mini eteği her gün her gün kullanisli bulamiyorum. Kullanamiyorum yani.
Elbise giyerken midi ve coğu zaman bol kesim elbiseler seviyorum.
Ceket veya montta rahat ve spor seyler severim. Şık olmak icinse uzun oversize kaşe kabanlar tercihim olur. Çizme cok kullanişli değil benim için, ama şık spor karisimi botlari her şeyle giyebiliyorum.
Terlik hiç ama hiç sevmem. Önü kapali sandaletler tercihim olur bu durumda. Babet cok kullanisli bir ayakkabi değil. Ama zaman zaman laofer giyilebilir diye dusunuyorum. Sizler ne tercih ediyorsunuzzz? 🙏🌺
Aşkolar kizlar ne tür giyim tarziniz var?