belime kadar saçlarımı uzatmaya çalışıyorum. yaza kadar en hızlı nasıl uzatabilirim? yaklaşık 10 santim daha uzatmalıyım yardımcı olur musunuz?
Cevabın nedir?
+1 yılsaç kendi yağıyla beslenir ve uzar. sık sık yıkamak uzatmaz. aksine saçını kurutur, nem dengesini bozar ve uzamasına engel olur. kırıkların varsa önce onları aldır. saçına en uygun ve kaliteli bir şampuan al. duştan 1 2 saat önce saçlarını istediğin bir yağla masaj yap uçlara da olur. haftada 1 uygulanan saç maskeleri var onlardan da alabilirsin. bakım kremi önermiyorum saçları döküyor. duştan sonra saçlarını rahat taramak için ve saçları besleyen saç losyonları ve yağları var. yine en uygununu al ve duştan sonra haçlarına havluya bastırarak (sürtmeden) nemini al ve bu losyonu ya da yağı uygula. hem saçlarına bakım yapmış olacak hemde daha rahat taranacak kırılmayacak saçın. saçlarını ör ya da doğal kullan. bu arada kapalısın evin içinde de takıyor musun bilmiyorum ama mümkün olduğunca takmamaya çalış ki saç diplerin hava alsın. bu arada burada anlatılan bütün o doğal kürleri kullandım sonuç: 0 saçın uzamasını etkileyen bir ürün yok maalesef. tek yapman gereken ona bakım yapıp iyi korumak böyle uzar.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben bir maske uyguluyorum ve faydasini gördüm
011 Yorumla- +1 yıl
Kendin hazirliyosun haftada bir santime yakin uzuyot
Badem yagi
Sinemeki otu
Ve bimeks ampul
Bu kadr fiyat olarakta toplam 10 15 liraya maal. oluor sinemaki otu ve badem yagini aktardan alabilir sin ampulu ise eczaneden ilk yaptigindan saclarin dokulebilir olu saçlar dokulur korkma - +1 yıl
Nolcakki uzayinca zaten gorunmuyo :)
- +1 yıl
Alakasız yorum yapmasaydın keşke
@judiGarcia38 - +1 yıl
Bunu bende kullandım ve faydasını kesinlikle gördüm
sebze ve meveleri günlük hayatına aktif et, protein, tavuk hindi çok yağsız olanlar, diyetine yer ver, bol bol su iç, saç düzleştiriciler ve kurutma makinesi ve saçboyaları sipreylerden uzak durmak gerekir kurutma makinesini düşük ayarda kurutulabilir, saçlarını aşşadan taramaya başla en baştan başlama aşşadan yukarı daoğru çıkabilirsin, stressden uzak durmak gerekir, saç uçlarını düzenli kestir, kırıkla çok fazla büyümeden kestir, sigara alkol den uzak durmak gerekir, saçın için badem yağı maskesi ara günlerde yapabiirsin biotin kullanabilirsin bitotin saç uzaması kirpik ve tırnak uzaması için önemlidir, gnc, women's ultra mega active multivitamin biotin kullananlarda var, bir cildiye doktorun yazması daha sağlıklı olabilir :)
34 Yorumla- +1 yıl
tebrikler. kızlardan daha iyi bilgiler vermişsin beğendim yorumunu.
sagliklibirey.net/...asi-icin-dogal-yontemler.html burada ki bemiks ile yapaılan yöntemi dene :) çok faydasını görürsün
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
34Cevap
+1 yılYeterince yorum var ama aralarında benim anlatacağım yok sanırım..
Daha 2 hafta önce kestirdim saçlarımı yine uzadılar çıldırıcam, herkes "elalem boya gider sen saça gidiyorsun" diyor, üstelik saçım kıvırcık :O :D bunun nedeni sanırım saçımı hergün yıkamam, doktorda öyle demişti ama evvela annem öyle söylüyor, kolay gelsin :D00 Yorumla
+1 yılbunu yap bana dua edeceksin :) "Haftada 1 cm Uzayan Saclara Ne Dersiniz? (Kontes'den saç uzatma/bakım teknikleri)" bu başlıkla google dan arat.
yıllarca saçlarım boynumdaydı bunu bir ay yaptım, o bile yetti, o gazla biraz da kendim uzattım şu an belimde, herkese tavsiye ediyorum, mucizevi. Ve ben çok fazla şey araştırdım açık ara farkla en iyisi bu denedim gördüm.02 YorumlaBimeks degil bemiks ampul olacak o :/ yaninada evigen ve bepanthen ampul.. evigen yok sanirim hala piyasada. onun yerine evicap veriyolar. siringayla evicapi bosaltabilirsin. badem yaği 2 yemek kasigi kadar. Birazda sinamekini kaynatip suyunu aliyorsun.
01 Yorumla3 yemek kaşığı elma sirkesini 6 yemek kaşığı su ile karıştır saç diplerine yedir. Eğer saçın çoksa ve uzunsa ölçeği artırabilirsin. Mesela 6 yemek kaşığı sirkeye 12 ymeek kaşığı su. Su hep koydugun sirkenin 2 katı olucak unutma. Haftada birgün.
(KESİN SONUÇ ALINIYOR. UYGULADIM)01 Yorumla- +1 yıl
Bende kullanıcamm elma sirkesii 2 ayda ne kadar bir uzama olurr acaba
Canım beslenmene çok dikkat etmelisin uykusuzluk düzensiz ve sağlıksız beslenme saçı döker ve güçsüzleştirir. Nem saçı çabuk uzatıyor nemi saçında tutacak maskeler deneyebilirsin mesela.
01 Yorumla
+1 yılBol bol balik ve elma ye. saclarini sık sık degil haftada bir yika. cunku kendi urettigi yagla beslenmesi ennnn iyi bakimdir. bide hergun daha da uzadigini dusun. beyin gucuyle herseyu yapabilirsin
20 Yorumla
+1 yılKapalı bir kızın saç uzatması :D onu geçtim kızlar niye böyle mal gibi saç uzatıyorlar? hani boyun hizasının birazcık daha aşağısında olmalı saç :D Belde olunca ne oluyor çokmu değişiyor?
13 Yorumla- +1 yıl
Erkeği etkilemiyor söylemiş oluyum :D Yıllarca güzel yapmak için uğraş tipin erkeğin hoşuna gitmesse booka yaramaz.
+1 yılHer yağ her saç tipine uygun değildir. Eczanede saç analizi yaptırıp bu doğrultuda ürün almalısın. Bazı yağlar X kişisinde uzatırken Y kişisindr saçarı döker belli olmaz.
10 YorumlaTamamen tezdir bu bir profesyonele sorarsan daha iyi olur ama, mantık olarak saçları besleyen keratindir ve keratin desteği alabilirsin, ayrıca saçları ne kadar yıkarsan o kadar hızlı uzar bir de fındık yagı duymustum onu da bir araştır istersen.
01 YorumlaNisan yağmurunda yağmurun altında sırılsıklam ıslanman lazım ;) sevgilin varsa romantik bir an için bir taş ile iki kuş vurabilirsin. hem anlatacak mazin olur hemde saçın uzar ama o eşarbı çıkarman lazım ıslanırken ;)
04 Yorumla. Her sabah en az 5 yeşil zeytin yemelisin ve çok sıcak su saçlarına zarar verir her duştan sonra diplerine tutmadan 1-2 dakika soguk suyla saçlarni yikamalisin. Havluyla kurulamamalisin cnku sürtme sacı kırar yıpratr. Ayrıca ENTELE yaği tamamen bitki özlernden oluşur bulması ise cok kolay ve ayrica ucuz. Ben kullandim 2 ayda 10 cm uzadı. tavsiye ediyorum kolay gelsinn :)
00 Yorumla
+1 yıl3 yemek kasigi badem yagina 1kasik cam terebentin yagi ekle. Haftada iki kez uygula denedim ise yariyor :) ama xam terebentin yagi serttir biraz sakin tek basina kullanma
00 Yorumlayağ bakımı işe yarıyor zeytinyağı badem yağı özellikle de yılan yağı ama çok ilginç bişey daha duydum kabak çekirdeği yemek de uzatıyormuş
02 YorumlaAllah kolaylık versin ne deyim bende de var bu sorun saçım uzamıyor ama sevgilim çok şükür beni her halimle seviyor hatta onun için top sakal yaptım beğendi gibi..
00 Yorumla
+1 yılAkşamları saçlarını tara ve ör yat uzatır
Veya arada bir masaj yap saç diplerine, sonra hafif hafif çekerek saç diplerinden masaja yap, yolma yani hafif hafif
Sonra vitamin kullanabilirsin , çinko iyi gelir veya vitamin D300 Yorumla
+1 yılherbal aloe şampuan ve saç kremi kullanın. bende onu kullanıyorum. uzaması hızlandı. berber bile yeter artık diyor. 20 gün de bir berberdeyim.
00 YorumlaMaskeyi felan boşver 2 güne bir yıka nekadar yıkarsan okadar çok uzar yani. saç en çok nemde uzuyo :)
00 YorumlaMerakımdan soruyorum eğer kötü bir soruysa şimdiden özür dilerim kapalı biri saçlarınn uzamasını neden ister ki? Sonuçta kimseye göstermeyecek. Yazın evleniyor musun?
01 YorumlaHer gün düzenli soğuk su ile yıka faydasını görürsün ben bonusum ama bu yöntemle saçlar canlı oluyo ve uzuyo :) üç ayda rahat 20 santim uzuyo :) uzun saçtan anlayan düzgün bir koaför bulamadığım için 45 santimden sonra uzatmadım kestim
00 Yorumlasac uzatmak genle alakali mesela benim sacim hep uzundu ama artik kisalttim ama yine uzadi dediyim gibi kimisinde cabuk uzar kimisinde gec :)
00 YorumlaBemiks ampûl karışımını araştırın, saçınız normâl uzama süresinden on kat daha hızlı uzar.
01 Yorumla- +1 yıl
aylarca o kürü kullandım ama uzatmadı?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaclar dogal seyrinde uzadiginda daha saglikli uzuyor, ekstra bisey yapinca zararlari olabilir. Neden uzatmak istiyorsun ki :)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSmdi aklima gelmisken soylym bir sampuan var bioblas diye. Kırmızı olanini alicaksin, onu her banyoda kullan. Daha hizli uzamasini sagliyo. Marketlerde ya da kozmetik dukkanlari vs her yerde satiliyo 10TL civarinda. Onu kullan biraz daha hizli uzatir :))
+1 yılZigavus şampuan şiddetle öneririm gerçekten çok büyük etkisi var
00 Yorumla
+1 yılHc comlex kullan öneririm çok hızlı sac uzatır etkisi var
00 YorumlaZeytinyağı, hem hızlı uzatır hem de saçı yumuşatır. Temizlemesi teferruatlı :/
00 YorumlaTesettürlüsün evde mümkün mertebe açık gez hava alsın saç dibleri zeytın yagı ve tuzsuz şampuan kullan hem uzar saglıklı olur parlak olur bakımlı olur
00 Yorumla
+1 yılHer gün yıka saç dibine güçlendirici bakım kremi sür saç köklerin nemli kaldığında daha hızlı uzar
00 Yorumla
+1 yılSaclarini isirgan otuyla yikamani tavsiye ediyorum kimyasal bisey kullanma bence
00 YorumlaGece yatmadan once or, bol balik ye ve sacini sik sik topla
00 Yorumla
+1 yılHadise on günde bir yıkıyormuş saçlarını kendi Yağı beslesin ve daha çabuk uzasınlar diye
00 Yorumlabir erkek olarak bende uzatıyorum bilgili olan varsa yardımcı olurmu ya?
00 Yorumlauzatıp napıcan , terletir türbanın altında 3 numero yaptır bence
01 Yorumla
+1 yılusturayla kestırme saçı kırar uzatmaz.3-4ayda bır uçlarından çok az aldır
00 Yorumlabenim arkadaşım her gece şampuan sürüp yatıyodu çabuk uzuyordu
00 YorumlaSaç Bakım konusunda 348 cevap paylaştı. Vala ben bişi yapmıyorum geçen hafta boyattım dibimde geldi
00 Yorumlaılık suyla yıkayacaksın her gün
ben yaklaşık on ayda 18-19 cm uzattım00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırak maskeyi vs git saçını her gün yıka 1-2 dk ıslak kalsın sonra yıka saçını bir tek bendemi böyle 1 ayda saçlarım 3-4 cm uzuyor resmen
00 Yorumla
+1 yılSacina cok fazla uzatmak icin falan kimyasal mudahelede bulunma bitkisel maskeler kullanabilirsin
00 YorumlaO ne oyle kezban gibi ya kskdj sac cabuk kirilir oyle olursa
00 Yorumlasaf zeytinyağı ve sarımsak iyi geldiğini duydum ama bende yapmadım daha :))
00 Yorumla
+1 yılşampuanların ve saç kremi kaliteli olmalıdır.
08 Yorumla- +1 yıl
keyfırsat. com da saç bakım ürünlerimiz vardır ordan bakıp alabilirsiniz
- +1 yıl
keyfirsat. com da olabilir
- +1 yıl
bu bahsettiğin key, izmirdeki key kuaför değil mi? orada mı çalışıyorsun
- +1 yıl
evt. key kuaför oranın sahipleriyiz
- +1 yıl
ay çok mutlu oldum şu an :D ben istanbuldayım yazın saçlarıma orada balyaj attırmak istiyorum fakat çok mu pahalı orası? saçlarımda bayağı bir uzun çünkü. birde arayıp randevu alıp başka şehirden gelebilmem mümkün değil mi?
- +1 yıl
balyaj fiyatlarımız 300 tl den başlıyo. tabi arayıp randevu alabilirsiniz. randevuyla çalışıyoruz. isterseniz özelden mesaj atın bnde anlatıyım size orfa
Sabret zamanla uzar. :D
00 YorumlaHer gun yika milkshake kullan.
00 Yorumla
+1 yılgelin kaynak yapalım :D
00 YorumlaNe farkeder ki, zaten başörtülü değilmisin?
02 Yorumla
+1 yılYağmurda dolaş. ve bol bol yıka saçlarını
00 YorumlaSaçlara Hava Gitmeyince Uzamıyormuş :/
12 YorumlaBilen varsa bana da söylesin
00 Yorumla
+1 yılAçılmaya mı karar verdin 😂
21 Yorumla
+1 yılYağla balla saçlarını
00 YorumlaDaha çok yıkadın zmn uzuyo die blyorm
00 YorumlaSaç Bakım konusunda 12,2b cevap paylaştı. şeker at saçlarına ^_^
00 Yorumla
+1 yılSoğuk suyla yıka uzuyo.