1 yılYani işin evrimsel tarafını da mı reddedeceksiniz aw
Erkeklerde göğüs cinsel bir çekici etken değil. Kadınların kendi göğüslerine azdıgı kaç tane soru var burada awq onu da mı inkar edeceksiniz.
Göğüs cinsel bir bölgedir bitti gitti. Ha ucunu belli etmeden takılırsın çok takmamak istiyorsan. Takmak istemeyeninde ben kişilik kalitesinden şüphe ederim. Fikriniz zerre zkimde olmamakla beraber umrum dışı24 Yorumla
Soran1 yılKnka güncellemeyi okumaktan üşeniyorsunuz herhalde?
- 1 yıl
Başlığı okudum, ben biraz utangacim da MSNDNDNDDNDNDNJ
Soran1 yılMxkdkd Allah'ım ya güleceğim yoktu hiç
- 1 yıl
Djhdjssksk :d
En İyi Cevaplar
1 yılMantıklı. Ben de memesi yeni tomurcuklanmış tatlı mı tatlı ergen kızlara denk geldiğimde bakıyorum hepsi sütyen takmış. Bu ne resmen kızları kapitalizme namusa ahlaka alet ediyorlar. Her yaştan kızların sütyen takmadığı bir dünyanın hayaliyle yaşıyorum. Seninle ben aynı kafadanız. Sütyen yasaklanmalı
10 Yorumla
bütün site kızın meme sorusu sormasını bekliyormuş clxşxşx
13 Yorumla
Soran1 yılKdkdkdk harbiden ya suçum günahım yok yemediğim laf kalmadı
Soran1 yıl😂😂😂
1 yılBen oyle rahat etmem yaa
47 Yorumla
Soran1 yılAşkım ztn bende ciddi ciddi sormadım millet çok kafasına taktı soruyu 😂 popüler soru seçilmiş onu bile laf ediyolar
- 1 yıl
Benim son soruma bakk bende dalgasına sormuştum ama gece gece linçledilerr slqğdlldddlwpefödl umarım gercekl hayatlarında böyle değillerdir hayat gecmezz
Soran1 yılDur bakayım merak ettim mdkdz tr halkı çok gergin aşkım acısını bizden çıkarıyorlar işte 😂
- 1 yıl
Ay gerginliğini kendi içlerinde yaşasınlar bise yansıtmaya haklarıı yokk
Soran1 yılOf sorma jsmdk altı üstü bir cinsellik sorusu sordum millet neler neler soruyor 😂😂
- 1 yıl
Cidden benimde bazen sorularımı kaldırıyorlar millet hamile miyim acaba seviyor mu aldattı geri döner mi en sevdiğiniz pozisyon falan derken bizim masumlukzşqüsşxöxşxxö
Soran1 yıl😂😂😂net
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
- Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı.
u 1 yılbence gezebilirsin bu senin kararın. bende mesela sütyen takmıyorum hiç dışarıda ya da evde.
12 Yorumla
Soran1 yıl😂😂
- 1 yıl
😂😂
- Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u 1 yılBen gezmem. Kıyafet üstünden sadece meme uçları belli olmuyor, içi de oluyor. Sağ sola sallanması da çabası.
515 Yorumla
Soran1 yılGöğüs büyükse olur o knka mdnsn bizimki orta halli
- 1 yıl
Benimde orta. 80d.
- 1 yıl
sallansın ne var ki
- 1 yıl
80 ve d orta?
- 1 yıl
Orta tabiî ki.
- 1 yıl
80 d nasil orta olur
A küçük
D en büyük demek - 1 yıl
İnek memelilerin yanında orta 😑.
- 1 yıl
İLGİNÇ 80 d orta diyen bir kadın
- 1 yıl
Ust bedenin zayif ama göğüslerin iyi boyna ağrı yapmiyorsa iyisin
- 1 yıl
Bana göre orta. Daha fazla büyük memesi olanlar gördüm.
@inciitanesiii evet, zayıfım. Ağrı yapmıyor çok şükür. - 1 yıl
D den sonrasini cup olcusunu bilmiyorum
- 1 yıl
illaki sarkıktır. ama sarkık göğüs çok çekici
- 1 yıl
Dd.
- Moda & Stil konusunda 470 cevap paylaştı.
1 yılGöğüs uçların çok çok belli olmuyorsa ve yürürken aşırı derecede yukarı aşağı sallanmıyorsa dikkat çekmez zaten. Gezebilirsin tabii ki..
16 Yorumla
Soran1 yılElma kadar bir şey ya çok küçük değil büyük de değil
- 1 yıl
Takmayabilirsin tabii ki.. sorun olmaz..
Soran1 yılErkekler sence büyük göğüs mu seviyo yoksa küçük mu?
- 1 yıl
Orta idealdir. Ne limon kadar, ne de kavun büyüklüğünde. 👍🏻👍🏻
Soran1 yılSen nasıl seviyosun peki
- 1 yıl
Yazamam ki buradan 👍🏻😅
- Moda & Stil konusunda 352 cevap paylaştı.
1 yılBen hoş bir görüntü olduğunu düşünmüyorum ve tercih etmiyorum ama sen istiyorsan giymeyebilirsin kim ne diyecek
40 Yorumla
1 yılYalan. Böyle dersiniz ama sütyensiz gezilmesi en çok sizi rahatsız eder. Benim bir akrabam var annemin en iyi arkadaşı üstsüz gezer tam bir feminist işte neyse biz topluca yazlığa gitmiştik ben bu kadını delirtmek için 12 yaşındaki kız kardeşimin bütün bikini üstlerini alıp sakladım kız kardeşim havuza üstsüz girmek zorunda kaldı.
Sonra akrabam olacak annemin bffsi feminist kadın sürekli anneme baskı yaptı şu kızının üstünü kapat diye. Kısacası ortamda sizden daha genç ve güzel biri varsa hemen bu fikre karşı çıkıyorsunuz. Sizin istediğiniz şey tek başınıza sütyensiz üstsüz dolaşmak. İyiki bunu engelleyen kanunlar var böyle toplumun ahlakını bozanları yaka paça içeri alıyorlar
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 592 cevap paylaştı.
1 yılBelli olmayacak kıyafetlerde takmıyorum gün içerisinde, bişeycik de olmuyo
40 Yorumla
1 yılZaten gezen çok hatta moda oldu bu sene ben bunun teşhircilik oldugunu düşünmüyorum her insanın biraz mahremiyetinin olması gerektiğini düşünüyorum zaten ilk çağda yapraklarla gezmişler zamanla insan medeniyet kazanmış
41 Yorumla- 1 yıl
Teşhircilik olduğunu düşünüyorum diyecektim
Arkadaş insanlığı yeniden keşfediyor gibisiniz
20 YorumlaModa & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Engel olan yok. Gezebilirsin kendine güveniyorsan (Güzellik olarak)
10 Yorumla
1 yılHaklısın bu seninde hakkın kahrolsun sutyenler memelere özgürlük ✌️✌️✌️
10 YorumlaKimsenin kural koyduğu falan yok sokakta gömlek altı külotla gezen çok. Her b*ku yeme özgürlüğüne sahip olduğunuz bi ülkede hâlâ caz yapıyorsunuz. Yaptığin kıyaslama da zeka özürlü birinin yapacağı bi kıyaslama
10 Yorumla
1 yılSizin göğüs uçları tahrik ediyor, bizimkiler tahriş ediyor o yüzden 😂
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılGiydiğin kıyafete bağlı biraz belli olmayacak şekilde ise giyme dilersen sana kalmış
12 Yorumla- 1 yıl
giy ✔️ pardon
- 1 yıl
yani o tarz elbiseyi giy demek istedim
Moda & Stil konusunda 619 cevap paylaştı. sen dsarı çıkma bence beğenen falan olur
12 Yorumla
Soran1 yıl😂 çıkacağım
Zamanla sarkmaya başlar yer çekimi diye bişey var.. sonra dersin eskiden altına kalem koysam durmazdı dimdikti ama şimdi kırtasiyeyi koysan duruyor 😉👍
04 Yorumla- 1 yıl
@cutygirls cuma pazarından hazır alıyorum
- 1 yıl
@cutygirls şaka kız şaka cuma pazarına boşuna gitme orada yok..
kaynak g*tüm 😉👍
- Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılkadınlarda erojen bölge oldugu için biraz kadınlar öne çıkıyor erkeklerinkinden kimse etkilenmez
10 Yorumla Moda & Stil konusunda 879 cevap paylaştı. Göğüslerin çok büyük değilse, rahatsız etmeyip, rahatsız olmayacaksan istediğin gibi takıl
10 Yorumla
1 yılGez ama bakarsak rahatsız olma gibi bi hakkın yok. Başkalarının özgürlüğüne karışamazsın. Tabi dozu kaçırıp aramızdan hallenenler olacaktır o ayrı. Bu soruyu sorduğuna göre hoşuna da gider zaten. Amaç bu sonuçta dimi
01 Yorumla
Soran1 yılAlakası yok, sırf bu algı yüzünden zorunda kalıyoruz ztn onları giymeye, sizin sığ düşünceleriniz yüzünden, sapıklığı her hareketimize bağlandığınız için rahat değiliz ölün siz
1 yılGöğüs ucu kapatıcı kullan.
11 Yorumla
Soran1 yılMantıklı
1 yılBu sorunun neresi popüler diye baktım da sebebi belliymiş. Oh ne güzel önce ciddili soru sor tepki gelince de etkileşim diye kıvır. KS gibi düşük bi sitede aldığın etkileşim neye yarayacak? Ödül falan mı veriyorlar? Bal gibi de böyle bir düşünce içerisindesin işte. Eğer kadın olsaydım ve senin gibi bir suratım olsaydı ben de vücudumu açıp dikkat çekmek isterdim. Çünkü o surata kimse gelmez. Makyajla bile düzelmemiş yani. Bir erkek olarak söylüyorum bunu
02 Yorumla
Soran1 yılKxkdkdk beyin olmayınca kafa neye yarar ah ah, bana bakan çok merak etme sen o profiline resmini koysan millet engeller görür görmez eminim. Boş özgüven dolu laflarınızın altında boş profilleriniz var hep yazık
1 yılSizinki olunca sıkıntı olur çünkü meme ucunuz cinsel organ. Hiç okulda öğrenmedin mi? Okulu bırak insan kendi araştırır kadın meme ucunun vücutta hangi bölgeyi uyardığını. Cehalet mi desem yoksa etkileşim manyaklığı mı desem bilemedim şimdi. Ha sütyensiz gezen de arandığı için geziyor bu bir gerçek. Sonra sarkıntılık yapan olursa istemezsen falan boşuna şikayet etme yani. Biz önden uyarımızı yapalım, diğerleri arkadan yapar
01 Yorumla
Soran1 yılTamam Aras kargo geldi aç kapıyı kdksk
1 yılYa bırak sen burada namusuzluğunu normalleştirmeye çalışıyon ama yemezler. Amacın abazaları toplayıp ilgi almak. Yaşın geçmeden evlen sen bence yoksa bu kafayla tecavüze uğrarsın. İyice sapıttınız
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 466 cevap paylaştı.
1 yılÇıplak gez zaten moda oldu
20 Yorumla Gez kimse sana karışamaz ki
14 Yorumla
Soran1 yılAma laf ediyorlar sonra aranıyor diye
Soran1 yılOrası da doğru
Moda & Stil konusunda 676 cevap paylaştı. Gez tabi ya ikizlere özgürlük
10 Yorumla
1 yılE git gez tutan yok ahsh
10 Yorumlagez seni alıkoyan ney
10 Yorumla
1 yılBununla ilgili yazılı bir kısıtlama yok...😃
10 Yorumla
1 yılEe gezebilirsin istersen kime ne
10 Yorumla
1 yılGöğüs pedi veya bralet kullan bukadar rahatsızsan
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 424 cevap paylaştı.
1 yılSen kefine bak kim se bi sey demz
10 Yorumla - Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılGez ne olacak kime ne bize ne
10 Yorumla
1 yılSarmıyormuş sanırım zamanla
12 Yorumla- 1 yıl
Sarkıyormuş
- 1 yıl
Lakin aşırı çekici olunuyor öyle 🫢
1 yılÖzgür ol giyme
10 Yorumla
1 yılBen hep geziyorum
21 Yorumla
Soran1 yılMxmdkd oh ne güzel
1 yılHımmm güzel soru. Şimdi babanın ne düşündüğüne bakalım. Gerçi böyle bi soru sorduğuna göre babanın yanında da sütyen takmıyorsundur sen
00 Yorumlabence tamamen çıkarın üstünüzdekini. zaten gidişat oraya gidiyor
05 Yorumla
Soran1 yılGüncellemeyi oku.
Soran1 yıl😂😂herkesi herşeyi ciddiye almayın burası prim dünyası
- Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u 1 yılGez gezme diyen yok
12 Yorumla
Soran1 yılLaf ediyolar sonra ama 🤦🏻♀️
- 1 yıl
Bantlar var onlardan tak
Gezemezsin diyen yok
114 Yorumla
Soran1 yılAma laf ediyolar aranıyor diye
Soran1 yılAlayım ondan şart oldu ztn 😂
Soran1 yıl😂😂vay be, herkese senin gibi eş gerek
Soran1 yılSapık zihniyetli değilsin işte söylenmedikce bakmiyosun bile belli ki
Soran1 yıl😂😂 delirtiyolar abicim napim
Soran1 yılSusmuyorlar ki kaç dakika geçti hala yazan var uzun uzun aa
Soran1 yıl😂sen sana küfür edilirse cevap vermezsin
- Moda & Stil konusunda 465 cevap paylaştı.
1 yılGez bizene
15 Yorumla
Soran1 yılE laf eden siz oluyosunuz gezince de, namusa kadar laf ediliyor 😂
- 1 yıl
Edene söle 😃bariz belli olmadıkca kim ne der
Soran1 yılYani, dikkat etmedikçe karşıda ki anlamaz hızlı yürü bişi olmaz der gibi oldu
- 1 yıl
Anlamaz tabi :)) anla sa da tepki mi veriyoz
- 1 yıl
Sen niye ciddiye aldın, o kadar da güncelledin :)) boş ver
1 yılÜlkece buna hazır değiliz maalesef
10 YorumlaEvet beyler az önce kaşhar gibi takılıp rahibe gibi ruhu olan bir adet kezonun günlüğünü okudunuz. Kendisi çok yakında tecavüze uğrayacak sonra ben niye tecavüze uğradım naralarıyla zırlayacaktır. Şimdi reklamlar~~
01 Yorumla
Soran1 yılAğla 😂
1 yılNe gerek var böyle şeylere bebeğim kısaca desene ben yprk istiyorum diye. Ama doğru siz adım atmaz sinyal çakardınız dimi? Galiba buda bi çeşit sinyal. Neyse public fantezin güzelmiş memelerinin arasında skmi gezdirmek isterdim 🍆
01 Yorumla
Soran1 yılAvukata gerekli ssleri ismini ilettim gerisini o halledecek, hesabı da silmeye uğraşma para cezası yiyeceksin, gmailine bilgi gelir.
- Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılRahatsız olursun bakışlardan
10 Yorumla Sütyen yasaklansa sutyen satan tekstil şirketleri napacak hmmm çabuk tak o sütyeni
00 Yorumla
1 yılMemelere özgürlük
40 YorumlaGidip gezebilirsin seni tutan yok🙄
00 Yorumla
1 yılCanı gönülden destekliyorum 😂😂
00 Yorumla
1 yılya git be ablacım teşhircilik yapmak istemişsin cevaplardan tepki gelince de geri vites atmışsın. eminim yoktur. bıktım sizin gibi orasını burasını açan kişiliği olmayanlardan 🤮
05 Yorumla- 1 yıl
Profilde fotonda varmış bence kendinden utanmalısın 🤢
- 1 yıl
cevaplara göz gezdirdim keşke beni de avukatla tehdit etsen. babam savcı 💅
Soran1 yıl😂😂senin gibi hemcinslerim olduğu için utanabilirim ben anca, ayrıca şahsıma hakaret eden herkesi tabiki şikayet edeceğim, sende hakaret et seni de ederim merak etme, kimseden sakınmam.
Soran1 yılBabanın savcı olup olmaması beni pek iplemiyor açıkçası, hak hukuk haklının yanındadır her zaman, er ya da geç eden bulur o yüzden kendin düşün bana bir şey olmaz.
Soran1 yılSeni engelleyip yorum yapmana izin veriyorsam seni kaale almadığım içindir :) ciddiye alınacak biri olsan engellerdim emin ol.
1 yılTamam ama tecavüze uğrayınca ağlamak yok ok? Şimdi tecavüz dedim ama o da hoşuna gider senin 🤔 Abazaları toplamak için güzel soru. Biri şu kardeşimizin yangınını söndürsün
04 Yorumla
Soran1 yılAvukata ismini veriyorum senin yazdıklarını da ss alıyorum, şahsıma edilen her hakareti şikayet edip paramı da seve seve alır kullanırım, paran gidince ağlama sonra.
Soran1 yılBulamazlar sanma hesabını kapatsan bile peşini bırakmam bu işin
Soran1 yılHa bunla da yetinmem, tüm sosyal mecralarda seni rezil ederim bu sözlerinle, adın soy adını her yerde görürsün, ağlayan sen olacaksın bundan sonra
Soran1 yılGerekli yerlere attım şimdi bu yazdıklarını, gmailine bilgi gelir. Görmemezlikten gelme şansın yok
- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılGezebilirsin
14 Yorumla
Soran1 yılTahrik oluyoruz diyolar sonra ama
- 1 yıl
Bakma diyebilirsin sende
Soran1 yılAnlayana işte 😂 neyse uzar gider bu konu
- 1 yıl
Aynen bence de ☺️
Et parçası olmaya ne kadar meraklısınız yahu sil şu paylaşımı bari içinizdeki ahlaksızlığı buraya taşımayın çocuklar okuyor
11 Yorumla
Soran1 yılÇocuklarınıza telefon vermemeyi deneyin abicim 😂 zararlı olan onların telefon kullanması ztn bizim burada olmamız değil
Ben de istiyorum
20 Yorumla
1 yılÖyle gezen çok var ben bakınca gülümsüyorlar günün birinde dayanamayıp herkesin içinde skcem sonra haberlere çıkacam
02 Yorumla- 1 yıl
Twitter değilki buradaki etkileşim bir gelir sağlamıyor. 2 bin takipçili master hesabım vardı çok popülerdim soruma herkes damlardı ama sıkılıp kapattım. Ha parasız etkileşim seni mutlu ediyorsa o zaman sütyensiz dolaşmak ve baktırmak da mutlu eder. Bu da öyle bir düşüncenin var olduğunun kanıtıdır
Soran1 yılAynen knk Aras kargo aç kapıyı, hayal dünyanda mutluluklar sana
Gez bacım 😌🤠
10 Yorumla
1 yılGiymelisin diye bir şey yok
10 Yorumlaİstediğin gibi gez öyle bi kural yok
10 YorumlaModa & Stil konusunda 732 cevap paylaştı. gezz
10 YorumlaSen hastasın. Hastalık bu
10 Yorumla
1 yılYok daha memeler
10 Yorumla- Devamını Gör (20)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!