Moda & Stil Nişana giderken hangisini giyeyim? İnci1717 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Pembe de pembe175 boyum yani hepsi yakışır gibi geliyo ama karar veremedim Nişana giderken hangisini giyeyim? Cevapla Nişan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. sondaki,.,. 0 0 Yorumla
SeİgNeUr_TeRrAcEs Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl 3. nün daha usturuplu halı dışında hiçbiri giyilmez 1 1 Yorumla İnci1717 1 yıl Gayet usturuplular Yorumla
OrhanDeli Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl bence sen bişey gşyme. bunlardan hangisini giysen zaten bişey giymemiş mualmesesi görücen:) 0 3 Yorumla İnci1717 1 yıl Ne alakaa Yorumla VuR-KaN 1 yıl orhan aynen xD Yorumla OrhanDeli 1 yıl @VuR-KaN eyvallah kanka Yorumla
beyzabldn Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl straplez olan yani 3 ü veya balconet tarz olan 4 ü tercih ederdim ben olsam 0 0 Yorumla
Chrissie Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Hepsi güzel gerçekten sadece sonuncuyu pek beğenmedim. 0 0 Yorumla
VuR-KaN Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl tanga da giyersen uygun bir "an" da seks bile yapabilirsin hemde birkaç kez. 0 0 Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl 1 ile 4 arasında kaldım ama 1 diyorum 1 1 Yorumla İnci1717 1 yıl Bence dee Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Tr’de bulabileceksin sanki bu elbiseleri de😂😂 hayal dünyasında yaşama 1 2 Yorumla İnci1717 1 yıl Bulamazsam yurt dışından alırım badit Yorumla İnci1717 1 yıl Basit* Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,2b cevap paylaştı. 150 boyun var bu elbiseleri nasıl giyeceksin bazlama 0 3 Yorumla İnci1717 1 yıl 175im Yorumla Gök-mavi 1 yıl Tamam he Yorumla VuR-KaN 1 yıl puhahahah xD Yorumla
xx-Black-xx Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Hepsi güzel Ama biraz abartılı olmaz mı sence de 0 4 Yorumla İnci1717 1 yıl Hayırr Yorumla xx-Black-xx 1 yıl Sana yakışıyor ise giymene engel yok eğer camın istiyorsaGüzelden çok daha çok tatlı durur gibi ne dersin 😊 Yorumla İnci1717 1 yıl Teşekkürler Yorumla xx-Black-xx 1 yıl Rica ederimKarar vermişsindir umarımEminim en güzelini seçmişsindir 😇😊 Yorumla
göklerdengelenşey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 406 cevap paylaştı. Hepsi 23 Nisan çocuk elbisesi gibi maalesef kötü. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hepsi aynı len bunların 0 2 Yorumla İnci1717 1 yıl Değill Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aynı işte Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Hiçbirini 0 1 Yorumla İnci1717 1 yıl Neden Yorumla
özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Çok abartılı gibi 0 1 Yorumla İnci1717 1 yıl Yoo değil Yorumla
Thelawyerfrost Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Nişanesi gidiyorsun yoksa seks partisine mi 0 1 Yorumla İnci1717 1 yıl Ne alakaaa Yorumla
ladymelo Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 31% 1 yıl Moda & Stil konusunda 519 cevap paylaştı. 3 numara 1 0 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Moda & Stil konusunda 481 cevap paylaştı. 3 iyi 0 0 Yorumla
serdarcihan5 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. çok kısalar 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 1 yıl Moda & Stil konusunda 530 cevap paylaştı. Dördüncü 0 0 Yorumla
istanbulda1serseri Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Alttan ikinci 0 1 Yorumla İnci1717 1 yıl Çok beğenemedim aslında onu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
sondaki,.,.
3. nün daha usturuplu halı dışında hiçbiri giyilmez
Gayet usturuplular
bence sen bişey gşyme. bunlardan hangisini giysen zaten bişey giymemiş mualmesesi görücen:)
Ne alakaa
orhan aynen xD
@VuR-KaN eyvallah kanka
straplez olan yani 3 ü veya balconet tarz olan 4 ü tercih ederdim ben olsam
Hepsi güzel gerçekten sadece sonuncuyu pek beğenmedim.
tanga da giyersen uygun bir "an" da seks bile yapabilirsin hemde birkaç kez.
1 ile 4 arasında kaldım ama 1 diyorum
Bence dee
Tr’de bulabileceksin sanki bu elbiseleri de😂😂 hayal dünyasında yaşama
Bulamazsam yurt dışından alırım badit
Basit*
150 boyun var bu elbiseleri nasıl giyeceksin bazlama
175im
Tamam he
puhahahah xD
fake olduğun için farketmez. kız bile değilsin ki :D
4 numaralı elbise güzel..👌
Hepsi güzel Ama biraz abartılı olmaz mı sence de
Hayırr
Sana yakışıyor ise giymene engel yok eğer camın istiyorsa
Güzelden çok daha çok tatlı durur gibi ne dersin 😊
Teşekkürler
Rica ederim
Karar vermişsindir umarım
Eminim en güzelini seçmişsindir 😇😊
Hepsi 23 Nisan çocuk elbisesi gibi maalesef kötü.
5 daha güzel bence
Bu elbiselerle gece kulübüne gidilir.
Senin nişanın heralde.
Hayır
Hepsi aynı len bunların
Değill
Aynı işte
1 numara
Bence dee
Hiçbirini
Neden
Çok abartılı gibi