Moda & Stil Günlük kombinlerinde tercih etmediğin parça hangisi? DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Merhabalar Herkese 🌸Ara sıra ben de giyiyor olsam da kot pantolon pek tercih etmiyorum Günlük kombinlerinde tercih etmediğin parça hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Ben aşırı dar şeyler hayatta giymem.. spor giyinirim sadece rahat olur 1 0 Yorumla
Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Gömlek tarzı ceket, üst, bol paça pantolon hayatımda giymedim. Kot yine olabilir. 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% 1 yıl Moda & Stil konusunda 520 cevap paylaştı. Takı tarzı şeyler tercih etmem genel olarak. Sadece saat kullanırım. 1 0 Yorumla
Ilerdearse Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Abartı gözüken hersey ya da tayt giymem öyle frapan gözüken şeyler giymem 1 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Moda & Stil konusunda 476 cevap paylaştı. Çorap olmazsa olmazım agahah 1 1 Yorumla DorothyBabe 1 yıl Ay dimi ajfns Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Takı tercih etmiyorum ben 1 2 Yorumla DorothyBabe 1 yıl Ben de takısız çıkamam ajdjwh Yorumla Sonumuzgeldi 1 yıl Ben sadece küpe takıyorum. Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 622 cevap paylaştı. Etek tercih etmiyorum fazla. 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Crop tercih etmiyorum mesela. 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% 1 yıl Moda & Stil konusunda 792 cevap paylaştı. etek pek tercih etmem aşkom 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı. Ceket 1 0 Yorumla
İnanhiçbilmiyorumki Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Tişört 1 1 Yorumla DorothyBabe 1 yıl Ben de basic tişört pek sevmem Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Tayt ve crop 1 2 Yorumla DorothyBabe 1 yıl Yakışır belki bi denesen Yorumla вуηαяcσѕ 1 yıl Tayt denedim ama açmadı ya Yorumla
Sahipsizler Takip Et Xper 2 Yaş: 40 1 yıl Seni mutlu yapmayan hiç bir şeyi tekrarlama çok mutlu olursun ve mutlu edersin unutma 0 0 Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 383 cevap paylaştı. çanta 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben aşırı dar şeyler hayatta giymem.. spor giyinirim sadece rahat olur
Gömlek tarzı ceket, üst, bol paça pantolon hayatımda giymedim. Kot yine olabilir.
Takı tarzı şeyler tercih etmem genel olarak. Sadece saat kullanırım.
Abartı gözüken hersey
ya da tayt giymem öyle frapan gözüken şeyler giymem
Çorap olmazsa olmazım agahah
Ay dimi ajfns
Takı tercih etmiyorum ben
Ben de takısız çıkamam ajdjwh
Ben sadece küpe takıyorum.
Etek tercih etmiyorum fazla.
Crop tercih etmiyorum mesela.
Her şeyi giyen biriyim..
etek pek tercih etmem aşkom
Ceket
Tişört
Ben de basic tişört pek sevmem
Tayt ve crop
Yakışır belki bi denesen
Tayt denedim ama açmadı ya
Seni mutlu yapmayan hiç bir şeyi tekrarlama çok mutlu olursun ve mutlu edersin unutma
çanta