Moda & Stil Kıyafetlerde fiyonk detay seviyor musunuz? Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Aşırı büyük olanlar itici geliyor ama ufak boyutlu olunca güzel oluyor 💖 Kıyafetlerde fiyonk detay seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Hayır ben sevmem 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı. Demode 1 0 Yorumla
phoebe1 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 384 cevap paylaştı. Hiç sevmem, küçük bir detay da olsa. 1 0 Yorumla
yenidendogdumbennn Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 95% 1 yıl Severim dediğiniz gibi büyük olmamak kaydıyla 1 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% 1 yıl Moda & Stil konusunda 460 cevap paylaştı. bence çok itici 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% 1 yıl Moda & Stil konusunda 535 cevap paylaştı. Fiyonk mu diyorlarmis ona, güzel gibi 0 0 Yorumla
serdarcihan5 Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. çok güzel 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 622 cevap paylaştı. Pek benlik değil 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır ben sevmem
Ben tokalarda bunu seviyorum
Fiyonklu tarz bana çok uzak.
Demode
Hiç sevmem, küçük bir detay da olsa.
Severim dediğiniz gibi büyük olmamak kaydıyla
Bazı modellere çok yakıştırıyorum
bence çok itici
Fiyonk mu diyorlarmis ona, güzel gibi