Moda & Stil Yırtmaçlı elbiseleri beğeniyor musunuz? Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 55 Yapay Zekaya Sor Beğeniyorum..#Moda ve Stil Aşkı Güncellemeler1 yıl Fenomen olmak için şekilden şekilde girdiğim duruma bak ya.. 😃😃 Yırtmaçlı elbiseleri beğeniyor musunuz? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Evet bende severim kadınlarda güzel durur. 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Moda & Stil konusunda 4b cevap paylaştı. Acayip hoş görünüyor gadası 1 0 Yorumla
Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Evet. Güzel görünüyor gerçekten. Hafif bir yırtmaç tamamen farklı bir hava katabilir. Çok fazla olunca güzel olmuyor. 2 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 718 cevap paylaştı. Evet beğenirim örneğin görseldeki çok hoş bir elbise 3 1 Yorumla BirGaripGörünmezAdam 1 yıl Yakışır Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Fiziği manken gibi olan kızlarda görünce çok beğeniyorum tabi 1 0 Yorumla
chefmaster Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Herkes genel olarak seviyor ama benim çok sevdiğimi söylenemez 1 0 Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Hafif yırtmaç olabilir. Çok fazla olursa rahatsız edici oluyor 1 0 Yorumla
BlaChu Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl beğeniyorum ama bacak boyu kısa olanlara yakıştırmıyorum 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Çok abartılı olmadan evetŞu kızçeyi fenomen yapın alooo kime diyoruz 😂😂 1 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bencede guzelde siyah ince issiz corap ve topukluyla cekici. Birde ic camasiri tanga dahil olmayacak 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Elbette ki beğenirim yırtmaç doğru yerde ve doğru vakitte, doğru kişiye karşı kullanılıyorsa severim. 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 942 cevap paylaştı. İtici geliyi ama 😂😂 1 14 Yorumla Bravehrart 1 yıl Doğru.. 😂😂 Yorumla Semih6934 1 yıl 😂😂😂 Yorumla Bravehrart 1 yıl Peki nasıl elbise var aklında? Yorumla Semih6934 1 yıl Bence bir kadın vücut hatlarını gösteren ya da fazla bol kıyafetler giymemeli yani ideal ölçülerde ve normal tarzda olmalı, bu bana göre daha iyi Yorumla Bravehrart 1 yıl Salaş giyinmeyi severim.. 😃 Yorumla Bravehrart 1 yıl Yırtmaçlı elbisem var ama abartılı değil.. 😃 Yorumla Semih6934 1 yıl Vaay 😃😃 Yorumla Bravehrart 1 yıl V yakalı elbiselerden nefret ediyorum.. Yorumla Semih6934 1 yıl Hmm anladım Yorumla Bravehrart 1 yıl Zor beğeniyorum.. 😂😂 Yorumla Semih6934 1 yıl Hahaha 😂😂 Yorumla Bravehrart 1 yıl Mesela bu resimdeki elbise çok abartılı değil mi? 😃 Yorumla Semih6934 1 yıl Basbayağı abartılı hem de 😂😂 Yorumla Bravehrart 1 yıl 😂😂 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Mümkünse derin olsun 1 7 Yorumla Bravehrart 1 yıl Nasıl derin? Yorumla вуηαяcσѕ 1 yıl Derin yırtmaç :D Yorumla Bravehrart 1 yıl Ooo Yorumla вуηαяcσѕ 1 yıl Severizzz Yorumla Bravehrart 1 yıl Gelecekteki karına buradan ne söylemek istersin? 🎤 Yorumla вуηαяcσѕ 1 yıl Karım lütfen buradaki yazdıklarımı okuma :D Yorumla Bravehrart 1 yıl 😂😂 Yorumla
justeleusis Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl yırtmaçlı elbise giymek cesaret isteyen bir durum ama sorarsanız daha iyi yazayım kız arkadaşımın giymesini istemem 1 0 Yorumla
Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% 1 yıl Evet ben seviyorum ama abartı olmayacak şekilde 2 0 Yorumla
Ygmrkpln Takip Et Guru Yaş: 31 1 yıl Moda & Stil konusunda 4,1b cevap paylaştı. Seviyorum giyiyorum 2 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Moda & Stil konusunda 822 cevap paylaştı. Yakışan var yakışmayan var fiziğe bağlı 😇 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 843 cevap paylaştı. 🤣🤣severim ama bu kadar değil 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı. kadınlara çok yakışıyor <3 1 0 Yorumla
isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Moda & Stil konusunda 633 cevap paylaştı. Kimisine yakısırken kimisinde hiç güzel durmuyor 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Moda & Stil konusunda 12,2b cevap paylaştı. Kişiye bağlı bazı kişilere çok yakışıyor 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 805 cevap paylaştı. Fazlasıylaaa. 2 0 Yorumla
mevsimbahar188 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% 1 yıl Moda & Stil konusunda 308 cevap paylaştı. Beğeniyorum 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Severimm 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet çekici 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Severis. 1 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Moda & Stil konusunda 4,8b cevap paylaştı. Fizik güzelse evet. 1 1 Yorumla Bravehrart 1 yıl Yakışır.. Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Severim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Evet bende severim kadınlarda güzel durur.
Acayip hoş görünüyor gadası
Evet. Güzel görünüyor gerçekten. Hafif bir yırtmaç tamamen farklı bir hava katabilir. Çok fazla olunca güzel olmuyor.
Evet beğenirim örneğin görseldeki çok hoş bir elbise
Yakışır
Fiziği manken gibi olan kızlarda görünce çok beğeniyorum tabi
Herkes genel olarak seviyor ama benim çok sevdiğimi söylenemez
Hafif yırtmaç olabilir. Çok fazla olursa rahatsız edici oluyor
beğeniyorum ama bacak boyu kısa olanlara yakıştırmıyorum
Çok abartılı olmadan evet
Şu kızçeyi fenomen yapın alooo kime diyoruz 😂😂
Bencede guzelde siyah ince issiz corap ve topukluyla cekici. Birde ic camasiri tanga dahil olmayacak
Elbette ki beğenirim yırtmaç doğru yerde ve doğru vakitte, doğru kişiye karşı kullanılıyorsa severim.
İtici geliyi ama 😂😂
Doğru.. 😂😂
😂😂😂
Peki nasıl elbise var aklında?
Bence bir kadın vücut hatlarını gösteren ya da fazla bol kıyafetler giymemeli yani ideal ölçülerde ve normal tarzda olmalı, bu bana göre daha iyi
Salaş giyinmeyi severim.. 😃
Yırtmaçlı elbisem var ama abartılı değil.. 😃
Vaay 😃😃
V yakalı elbiselerden nefret ediyorum..
Hmm anladım
Zor beğeniyorum.. 😂😂
Hahaha 😂😂
Mesela bu resimdeki elbise çok abartılı değil mi? 😃
Basbayağı abartılı hem de 😂😂
😂😂
Mümkünse derin olsun
Nasıl derin?
Derin yırtmaç :D
Ooo
Severizzz
Gelecekteki karına buradan ne söylemek istersin? 🎤
Karım lütfen buradaki yazdıklarımı okuma :D
😂😂
yırtmaçlı elbise giymek cesaret isteyen bir durum ama sorarsanız daha iyi yazayım kız arkadaşımın giymesini istemem
Evet güzel oluyorlar bence 😊
Evet ben seviyorum ama abartı olmayacak şekilde
Evet sıklıkla kullanırım..
Beğenirim
Seviyorum giyiyorum
Evet beğeniyorum
Evet bayılıyorum
evet çok hoşşş
Severim bende iyi güzel duruyor
Yakışan var yakışmayan var fiziğe bağlı 😇
🤣🤣severim ama bu kadar değil
kadınlara çok yakışıyor <3