Moda & Stil Dolabınızın karşısında kaç saat vakit geçiriyorsunuz? Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Hmm bugün ne giysem? Aaa ne ara akşam oldu? Gene evde kaldım 😅 Dolabınızın karşısında kaç saat vakit geçiriyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Hiç geçirmem 1 0 Yorumla
pamuss Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Valla bazen saatler geciyo ben de sinir krizi geciriyorum 1 0 Yorumla
Zehrahshh Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl Ya abla öyle fotolar koyuyorsun yani çok sıradışı olmuş 1 1 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Gayet güzel anlatıyor bence. Hatta karar veremeyip pijamalarımla çıkcam en son yani o derece 😂😂 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı. Sonsuz saatler haha 1 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. Şortumu gömleğimi giyip çıkıyorum 1 0 Yorumla
Aklıma1ŞeyTakıldı Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 379 cevap paylaştı. Hiç vakit harcamam öyle şeylere 1 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. 2 dk falan 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Beş on dk anca 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hiç geçirmem
Valla bazen saatler geciyo ben de sinir krizi geciriyorum
Ya abla öyle fotolar koyuyorsun yani çok sıradışı olmuş
Gayet güzel anlatıyor bence. Hatta karar veremeyip pijamalarımla çıkcam en son yani o derece 😂😂
5 dakika falan
Sonsuz saatler haha
Bir gece onceden hazırlıyorum kıyafetimi
kolay seçerim çok beklemem
Şortumu gömleğimi giyip çıkıyorum
O anki ruhuma göre.
Kardeşime seçtiriyorum
Yarım saat puahahahahahahahahah
Hiç vakit harcamam öyle şeylere
Bir iki dakika işinde karar veriyorum..
2 dk falan
Beş on dk anca