Moda & Stil Hangisini kullanayim? zeynepp_xx Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Acmadan yapiyorum ve sacimda boya tutmasi zor oluyor Güncellemeler1 yıl Ikisinide karistirsami ki acik olanina azicik koyu olanindan koysam Hangisini kullanayim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Bence ikisini karıştır 😅 0 2 Yorumla zeynepp_xx 1 yıl Acik olana azicik sagdakinden koysam iyi olur mu ki cok cirtlak olmasinida ustemitorum. Cokkoyu olmasinida Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Bence bir şey olmaz denemelisin, çok gördüm iki rengi karıştıranı Yorumla
Kararsızlıkvar Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 40% 1 yıl Sol çok kırmızı sağ daha kullanışlı olur 0 0 Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl ikisini de kullanma. pp deki saçını beğendim 0 0 Yorumla
u OurangMedan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 75% 1 yıl Moda & Stil konusunda 329 cevap paylaştı. Her yer kızıl doldu kaldı yav, başka renk yok mu? 0 0 Yorumla
evildreams Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 yıl kızıl sana yakışmaz ıkısını de kullanma 0 2 Yorumla zeynepp_xx 1 yıl Yakisiyor evildreams 1 yıl yakışmaz a sana kendın yakıştırabılırsın ama ben yakıştırmıyorum a
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Moda & Stil konusunda 734 cevap paylaştı. soldaki 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. 77/44 0 0 Yorumla
Esmaceliköz2 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Açmadan mı yapıyosun 0 3 Yorumla zeynepp_xx 1 yıl Evet ve sacimda turunculuklar var eskiden 2 kere kizil oldugum icin Yorumla Esmaceliköz2 1 yıl Nasıl tutuyor ya bende kızıl boyamıştım bi kaç kez üstüne yine kızıl ama tutmadı Yorumla zeynepp_xx 1 yıl Bendede aynisi oldu suanda Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bence ikisini karıştır 😅
Acik olana azicik sagdakinden koysam iyi olur mu ki cok cirtlak olmasinida ustemitorum. Cokkoyu olmasinida
Bence bir şey olmaz denemelisin, çok gördüm iki rengi karıştıranı
Soldakini kullan derim
Sagdakini kullan
Sana her şey yakışırrrr
Sağ tarafı kullan
Sol çok kırmızı sağ daha kullanışlı olur
ikisini de kullanma. pp deki saçını beğendim
Her yer kızıl doldu kaldı yav, başka renk yok mu?
Katarina kızılı hangidi yaparsa onu seç
kızıl sana yakışmaz ıkısını de kullanma
Yakisiyor
yakışmaz a sana kendın yakıştırabılırsın ama ben yakıştırmıyorum a
Sag diyorum
soldaki
Sağ iyi bence
Sol sol
77/44
Sağdaki
Sağdaki daha iyi
Açmadan mı yapıyosun
Evet ve sacimda turunculuklar var eskiden 2 kere kizil oldugum icin
Nasıl tutuyor ya bende kızıl boyamıştım bi kaç kez üstüne yine kızıl ama tutmadı
Bendede aynisi oldu suanda
Sağdaki
Sağdaki
sağdaki bence