Elbise balık modeli kuzenimin kınasında giyeceğim. Etek kısmında tüllü fırfırları var. Nasıl bir saç ve makyaj yapsam yakışır Google'dan bana örnek makyaj veya saç modelleri atarsanız sevinirim teşekkür ederim şimdiden.
Bu elbise için nasıl bir saç modeli ve makyaj tercih etmeliyim?
Sıkı topuz, sıkı at kuyruğu modelleri olabilir. Yüzünü bilmiyorum ama çok aşırı uçlarda olmayan fresh ve doğal olan bir makyaj olursa yüzüne bence çok nefis olur. Elbise de çok güzel eminim güzel de taşırsın
Arkada dekolte varsa düzleştir ve ıslak bir görüntü ver eğer yoksa sıkı at kuyruğu yap, makyaj ise sade olsun rujunu kırmızı kullan. Ayakkabı topuklu seç stiletto olabilir.
Kızzz kınada giyilir mi bu? Geline meydan okur gibi.
1
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Hahahahaha gelinimiz mürdüm rengi giyecek. Gelinimizin kız kardeşi yok maalesef beni de zaten kız kardeşi olarak görüyor çok yakın olduğumuz için tam gelinin kız kardeşine layık bir elbise bence 😃😃 annem gelmiş sen kuzeninden de güzelsin nazar değdireceksin kendine diyor
Sıkı bir at kuyrugu mideli yüzünü acabilir ama elbise ile sacin bir butun halinde olmasini istersen arkaya tarali islak sac modelleride cok yakisir gibi geldi
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Evet evet sıkı bak kuyruğunu ben de düşündüm ama maalesef bir tane kulağım kepçe olduğu için pek yakıştıramadım büyük ihtimalle su dalgası yaptıracağım teşekkür ederim tavsiyeniz için ❣️❣️
at kuyrugu. net. siyah goz makyaji pastel ruj ve kirmizi uzun tirnakli oje. corap giyeceksen siyah ince parlak izsiz ve siyah topuklu giymeyeceksen krem topuklu
Fırfırlar olmasa çok güzel aslında. Zayıf uzun boylu birine çok yakışır
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Boyum 1.65 topuklu giyeceğim için 1.70 olur kesin. Ve 56 kiloyum. Fırfırlar aslında giydiğinde güzel görünüyor ama elbiseyi biraz ağır yapıyor giydiğimde resmen yoruluyorum.