Moda & Stil GELİNLİK MODELİM NASIL? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben kapalı bir kadınım, gelinlik için bu modeli düşünüyorum. Çevremdeki kişiler bir kere evleniyorsun biraz abartılı kabarık model al diyor ama ben böyle narin modellere bayılıyorum. Kafam çok karışık, kötü mü sizce? GELİNLİK MODELİM NASIL? Cevapla Evlilik Soruları Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Bence. Güzel 0 0 Yorumla
Alfia Takip Et FenomenMaster Yaş: 106 1 yıl Fazlasıyla zarif ve şık. Kabarık modellerle atanamamış prenseslere benziyorlar. 😌👌🏻 2 2 Yorumla Soran 1 yıl Yorumunun güzelliği 💛 Alfia 1 yıl 😇❤️👌🏻
nehirolabilir Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Çok güzel muhteşem, bunun açık versiyonu da eminim mükemmeldir 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim 💕 Yorumla
lanetlivisneliilips Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Modelin sadeymiş evet ama oldukça zarif duruyor, tesettürlü olmasan bile bence harika, neyi beğeniyorsan onu giy. 1 0 Yorumla
banu_yıldız Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kabarık gelinlik seç bence bu nişan elbisesi gibi 2 0 Yorumla
Fikriminincegülü4 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Çok güzel ve zarif, bayıldım. Ben kapalı değilim ama bu çok hoş duruyor 🌸💕🎀 1 0 Yorumla
Lonelygirl344 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Gayet zarif bence kendine ne yakıştırıyorsan onu giyin bence 1 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 717 cevap paylaştı. Önemli olan senin beğenmen. Sadelikten hoşlanan biriysen gayet hoş bir seçim. 1 0 Yorumla
Arzusaglm Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Zarif önemli olan kendine yakıştırman 1 3 Yorumla Arzusaglm 1 yıl Hayırlı olsun bu arada Yorumla Soran 1 yıl Çok teşekkür ederim 💛 Yorumla Arzusaglm 1 yıl 😇 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 969 cevap paylaştı. bayildim 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Gerçekten mi, çok teşekkürler Yorumla yarenimsii 1 yıl evet ben de daha naif ve sade modelleri seviyorum, rica ederiim Yorumla
Aşkoşişko Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Bence hoş bişey 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim 💕 Yorumla
sevgiliprenses Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 35% 1 yıl Senin sevmen önemli içine sindiyse giy 0 0 Yorumla
redbulkanatlandirir Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 337 cevap paylaştı. Bence. Güzel 1 0 Yorumla
Kahin80 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 1 yıl Çok kapalı değil mi bu. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kapalı bir kadınım diye belirttim? Yorumla Kahin80 1 yıl Tamam ama haddinden fazla boğuk duruyor Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Güzel. Zarif. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence. Güzel
Fazlasıyla zarif ve şık. Kabarık modellerle atanamamış prenseslere benziyorlar. 😌👌🏻
Yorumunun güzelliği 💛
😇❤️👌🏻
Çok güzel muhteşem, bunun açık versiyonu da eminim mükemmeldir
Teşekkür ederim 💕
Modelin sadeymiş evet ama oldukça zarif duruyor, tesettürlü olmasan bile bence harika, neyi beğeniyorsan onu giy.
Kabarık gelinlik seç bence bu nişan elbisesi gibi
Çok güzel ve zarif, bayıldım. Ben kapalı değilim ama bu çok hoş duruyor 🌸💕🎀
Gayet zarif bence kendine ne yakıştırıyorsan onu giyin bence
Önemli olan senin beğenmen. Sadelikten hoşlanan biriysen gayet hoş bir seçim.
Zarif önemli olan kendine yakıştırman
Hayırlı olsun bu arada
Çok teşekkür ederim 💛
😇
Sade ve şık görünüyor
bayildim
Gerçekten mi, çok teşekkürler
evet ben de daha naif ve sade modelleri seviyorum, rica ederiim
Bence hoş bişey
Teşekkür ederim 💕
Senin sevmen önemli içine sindiyse giy
guzell