Moda & Stil Kızlar, Kalın topuklu ayakkabıları mı yoksa ince topukluları mı daha çok seviyorsunuz genelde tercihiniz hangisi oluyor? Eliffnergiss1 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Genelde hangi tarzı tercih ediyorsunuz önü açık veya kapalı olarak da tercihiniz nasıldır genelde? Güncellemeler1 yıl Güncel Kızlar, Kalın topuklu ayakkabıları mı yoksa ince topukluları mı daha çok seviyorsunuz genelde tercihiniz hangisi oluyor? Cevapla Ayakkabı Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Alfia Takip Et FenomenMaster Yaş: 106 1 yıl Pek topuklu tercih edemiyorum canım. Benim ömür şantiyelerde geçiyor. Orada spor ayakkabı giymek bile tehlikeli. ☹️ 0 0 Yorumla
lanetlivisneliilips Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kalın topuk pek sevmiyorum ama bu genelde kombinlerime bağlı oluyor, genellikle ince topuk tercihim. 1 0 Yorumla
berilaftns Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Önü açık 1 1 Yorumla Eliffnergiss1 1 yıl Topuk kalınlığı olarak peki Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Pek topuklu tercih edemiyorum canım. Benim ömür şantiyelerde geçiyor. Orada spor ayakkabı giymek bile tehlikeli. ☹️
Kalın topuk pek sevmiyorum ama bu genelde kombinlerime bağlı oluyor, genellikle ince topuk tercihim.
Kalın topuklu tabikisi
Önü açık
Topuk kalınlığı olarak peki
İnce