Bende bı erkek olarak belki çoğu kadından daha çok kişisel bakimima özen gösteririm ter kokusu, ayak kokusu, ağız kokusu olusmamasi için günlük aşırı derecede özen gösteririm ve gün bitiminde hiçbir olumsuz kokum olmaz daima mis gibiyim desem sanırım inanmazsin😉
Siz bayanları bilmiomda biz erkeklerdeki bu testesteron denen baş belası hormon sürekli bizi cinselliği düşünmeye itiyor aklımızın hep bir köşesinde sürekli cinsellik var...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sonuçta hepsi kaçıyor farketmez denyesi ve rengi önemli
Sizin ince çorap giydiginizde en büyük korkunuz sanırım acaba ne zaman kaçacak oluyor doğrumu?
Evet ya çok sık kaçıyor ve denese topluklu ayakkabıda
Spor ayakkabı giydiğinizdedemi çok sık kaçıyor yoksa sadece topuklu ayakkabıda mi?
Genelde topukluda sanırım tıenaklarım kaçırıyor
Hmm kimi hatuna bakıyorum çorabı kaçmış hiç umursamio o çorabı öyle giymeye devam edio
Ya ten rengiyse çok anlaşılmıyor ama siyah falansa kötü duruyor bence
Ewt birde ince corap giydiginizde ayağınız dahami çok terliyor ayakkabı içinde bunu merak ediyorum?
Şey evet özellikle klotlu çorap naylon bazlı olduğu için aşırı terletiyor hele yazın 😔
Bide diyorlar ki kızların ayağı hiç terlemez külliyen yalan o zaman 😉
Ya bizde insanız terlemez mi özellikle parmak araları çok terliyor
Senin yaş kaç?
34
Aynı yaştaymisz
Sanırım terlediğimizi duyunca kötü oldunuz 😂
Hayır tam tersi bakımlı titiz bayanların ter kokusu bile beni tahrik eder bakımsız bayanların ter kokusu ise biz erkeklerden daha beterdir
E heralde kadın dediğin bakımlı olacak
Bende bı erkek olarak belki çoğu kadından daha çok kişisel bakimima özen gösteririm ter kokusu, ayak kokusu, ağız kokusu olusmamasi için günlük aşırı derecede özen gösteririm ve gün bitiminde hiçbir olumsuz kokum olmaz daima mis gibiyim desem sanırım inanmazsin😉
Niye inammayayım ne güzel
İşin garibi ne biliomusun en çok zoruma giden nokta bu kadar bakımlı bir erkek olmama rağmen hala bu yaşta bekar olmam.
Evet o da dikkat çekici
Sen sanırım ewlisin
Evet evliyim
İyi en azından cinsel olarak düzenli bir yaşamın vardır benimkisi gibi saçma sapan düzende rezil olup gitmiosundur?
Evet var bu çok önemli zaten
Senin adına sevindim kendi adıma birkez daha üzüldüm
Umarım seninde en kısa zamanda partnerin olur
Umarım cinselliğe, sevgiye, sevkate bir kadının dizine yatıp sevkatle saçlarımi oksamasina küçük bir çocuk kadar ihtiyacım var desem inanırmsin?
İnanırım tabi
Siz bayanları bilmiomda biz erkeklerdeki bu testesteron denen baş belası hormon sürekli bizi cinselliği düşünmeye itiyor aklımızın hep bir köşesinde sürekli cinsellik var...
Evet erkekler cinsellik konusunda zayıflar
Pentiden veya calzedonia dan vazgeçme derim
Onlar kaçmıyor mu hiç?
Biraz daha zor kaçıyor ve parlaklığı, opaklığı daha iyi
Sen sanırım sık sık ince çorap giyenlerdensin peki hangi rengi tercih ediyorsun?
Evet
Siyahmi giyersin ten rengmi?
Sen neden alıyorsunuz
Hediye olarak alacağım
gene seks hikayesi mi yazacaksın feridun abi?
Ne alakası var? Siz bayanlar daha iyi anlarsınız die size sorma gereği duydum. Ayrıca Feridun abide kim? @Ruj55
sana sadece h2so4 diyorum.
İyice Z. çtın batırdın 😃
yengene çorabı niye sen alıyosun onu anlayamadım
Hediye olarak alıcam? Neden garipsedin?
tuhaf geldi