Moda & Stil Bu Piercing Denen Şey Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ya insanlar ineklere mi özeniyor bilmiyorum ama neden yani? Burnuna falan halka takınca ne oluyor inek misiniz arkadaş siz? Hadi kızları geçtim onlarda tuhaf şeyler daha fazla oluyor da erkekler kendine nasıl yakıştırıyor bunu Bu Piercing Denen Şey Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Cevapla Fal Soruları Erkek Soruları Piercing Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Heyyougirls Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kulakta güzel duruyo sadece 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hadi öyle olsun Yorumla
necdko Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aklima inekler geliyor 😂👍 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Heh dimi ya 😂. Aga zaten onlardan özenmişler 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Nerede olduğuna bağlı 0 25 Yorumla Soran 1 yıl Bence öyle ama neyse. Nerede olduğuna bağlı ne yav ayrıca? Diline takan falan daha kötü zaten Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Göğüs ve vajina çekici bence Yorumla Soran 1 yıl Vajina mı yapma yav. Canın yanar ya değer mi be. Ayrıca meme de daha da sıkıntı. Erkek emmek istiyorum dese tuhaf kaçar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yoo bi sorun olmaz ki Yorumla Soran 1 yıl Ya ben düşününce bile huylandım. Ha bende o yok şeyime taksalar vallahi psikolojim bozulur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Erkeklere de takıyorlar penise bazen ilgi çekici olabiliyor Yorumla Soran 1 yıl Ya en hassas yerimize de takılmaz be. One öyle vallahi yav. Elime alsam çocuğu demir gelecek one öyle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bence hissetmezsin bile takılırken Yorumla Soran 1 yıl E nasıl hissetmezsin ya? Bizimki sizinki givi değil ki. Bilmiyor musun oraya bir tekme atsan ölebiliriz bile Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sonuçta tekme atılmıyor ufacık bir iğne giriyor sadece deriye Yorumla Soran 1 yıl Ufacık bir iğne yav e hadi taktın ondan sonra ben nasıl mastürbasyon yapacağım veya işte kullanacağım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl mastürbasyon yaparken sorun olmaz ama sekste bilemiyorum çıkma ihtimali olabilir Yorumla Soran 1 yıl E yani olur. Ne gerek var işte halkamız da eksik olsun be Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sevenleri var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Penis ucuna değil de toplara da olabilir orada herhangi bir sorun olmaz Yorumla Soran 1 yıl Yani ne diyeyim erkeklerde zaten bana göre itici ki kadınların da hoşuna gitmez bence Yorumla Soran 1 yıl Toplara da yazık yav. Ben dokununca elime şey gelsin istemem Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tercih meselesi Yorumla Soran 1 yıl Aynen öyle benden de sana tavsiye bence yapma Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Benim ilgi alanım değil zaten Yorumla Soran 1 yıl Ha heh iyi bari güzel falan olabiliyor diyince istiyorsun sandım ondan dedim. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok canım fake var ama deldirmeden takılandan göğüs ve vajina için onu takıp hevesimi aldım Yorumla Soran 1 yıl Hııı bence sağlıksız da ama neyse. En azından vaz geçmişsin sen iyi bari. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Niye sağlıksız olsun Yorumla Soran 1 yıl Vücuduna metal parçası takmak falan bana şey gelmiyor. Sağlık adına hoş bulmuyorum ama kullanan kullansın banane amann. Kızım olsa izin vermezdim Yorumla
escobarinkizi Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl yakışana yakışıyor 😊 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Yanlış anlama da bu fotondaki giyim tarzı mı hoşuna gidiyor cidden Yorumla escobarinkizi 1 yıl Yazlıkta evet Yorumla escobarinkizi 1 yıl Neyimi beğenmedin Yorumla Soran 1 yıl Beğenmedim demeyelim eyvallah senin tercihin beni bağlamaz da bana ters bir giyim tarzı. Yani dışarıda bu tarz giyinen bir kızı normal bulamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kulakta güzel duruyo sadece
Hadi öyle olsun
Aklima inekler geliyor 😂👍
Heh dimi ya 😂. Aga zaten onlardan özenmişler 😂
Nerede olduğuna bağlı
Bence öyle ama neyse. Nerede olduğuna bağlı ne yav ayrıca? Diline takan falan daha kötü zaten
Göğüs ve vajina çekici bence
Vajina mı yapma yav. Canın yanar ya değer mi be. Ayrıca meme de daha da sıkıntı. Erkek emmek istiyorum dese tuhaf kaçar
Yoo bi sorun olmaz ki
Ya ben düşününce bile huylandım. Ha bende o yok şeyime taksalar vallahi psikolojim bozulur
Erkeklere de takıyorlar penise bazen ilgi çekici olabiliyor
Ya en hassas yerimize de takılmaz be. One öyle vallahi yav. Elime alsam çocuğu demir gelecek one öyle
Bence hissetmezsin bile takılırken
E nasıl hissetmezsin ya? Bizimki sizinki givi değil ki. Bilmiyor musun oraya bir tekme atsan ölebiliriz bile
Sonuçta tekme atılmıyor ufacık bir iğne giriyor sadece deriye
Ufacık bir iğne yav e hadi taktın ondan sonra ben nasıl mastürbasyon yapacağım veya işte kullanacağım
mastürbasyon yaparken sorun olmaz ama sekste bilemiyorum çıkma ihtimali olabilir
E yani olur. Ne gerek var işte halkamız da eksik olsun be
Sevenleri var
Penis ucuna değil de toplara da olabilir orada herhangi bir sorun olmaz
Yani ne diyeyim erkeklerde zaten bana göre itici ki kadınların da hoşuna gitmez bence
Toplara da yazık yav. Ben dokununca elime şey gelsin istemem
Tercih meselesi
Aynen öyle benden de sana tavsiye bence yapma
Benim ilgi alanım değil zaten
Ha heh iyi bari güzel falan olabiliyor diyince istiyorsun sandım ondan dedim.
Yok canım fake var ama deldirmeden takılandan göğüs ve vajina için onu takıp hevesimi aldım
Hııı bence sağlıksız da ama neyse. En azından vaz geçmişsin sen iyi bari.
Niye sağlıksız olsun
Vücuduna metal parçası takmak falan bana şey gelmiyor. Sağlık adına hoş bulmuyorum ama kullanan kullansın banane amann. Kızım olsa izin vermezdim
yakışana yakışıyor 😊
Yanlış anlama da bu fotondaki giyim tarzı mı hoşuna gidiyor cidden
Yazlıkta evet
Neyimi beğenmedin
Beğenmedim demeyelim eyvallah senin tercihin beni bağlamaz da bana ters bir giyim tarzı. Yani dışarıda bu tarz giyinen bir kızı normal bulamam
Kanka zevk meselesi ya buna da karışmayın
Hakkaten aw.
düşünmüyoruz