Moda & Stil Kombinlerinde ince çorap hastası olan var mıı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Açık giyinen biri değilim ama ince çorapsız kombin yapmıyorum. Çok şık gösteriyor bence. Güncellemeler1 yıl Soruyu okumadan cevaplayanlar mı dersin, hepsinin erkek olması mı dersin asşldmasds Kombinlerinde ince çorap hastası olan var mıı? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. hayır hastası değilim 0 0 Yorumla
sedabykks Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl O kasar çok hoşuma gidiyor ki artık çorapsız kombinlerim bana kötü bile gelmeye başladığı oldu yani o derece bağdaştık 😊 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Benim en sevdiğim. Çok ayrı bi hava veriyor 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Hangi renkler giyiyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben giymiyorum ya giyenler hoş oluyor. Hele o desenliler falan Yorumla Soran 1 yıl Soruyu okumadan cevap vermiş asdşmasöds Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Kapalıyım bende ama eşim çok sevdiği için sürekli giyiyorum 2 28 Yorumla Alevnaznazlı 1 yıl Eşin seviyormu Yorumla Kenank07 1 yıl Esin giymeyi mi seviyor 🤔 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Alevnaznazlı evet sanırım fetiş diyorlar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Kenank07 hayır benim giymemi istiyor Yorumla Kenank07 1 yıl Bak şu an mantıklı geldi 😀 Dışarda mi giyiyorsun yoksa onun için sadece yatakta mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Kenank07 dışarda da evde de Yorumla Kenank07 1 yıl Kara peçeli misin kapaliyim derken merak ettirdim kendininya 🤔 Yorumla Alevnaznazlı 1 yıl Güzel ayak seviyor esin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Alevnaznazlı evet ayak ve işte çoraba sinen ten kokumu seviyor Yorumla Alevnaznazlı 1 yıl Süpermiş fantzi olmasi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Alevnaznazlı evet benimde hoşuma gidiyor bu durum 😊 Yorumla Kenank07 1 yıl Fetiş seviyor musun sende 🤫Kapaliliktan kasıt türban falan mı 🤔 Yorumla Alevnaznazlı 1 yıl İşte sahipleniyor seni hoş bir durum başka fantesizi var mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Alevnaznazlı evet tabi çok hoşuma gidiyor fantezi de ayrıca güzellik katıyor Yorumla Alevnaznazlı 1 yıl Tabi zevkli sizin için eşinde sevrrde fantezi super Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Alevnaznazlı bir erkeğin koklaması ayaklarıma kapanması beni yüceltmesi onur verici Yorumla Kenank07 1 yıl Huuuu Yorumla Alevnaznazlı 1 yıl Tabi zevk verici eşinin yalmasi seviyor ayaklarını tenin hangi renk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Alevnaznazlı beyaz tenliyim Yorumla Alevnaznazlı 1 yıl Bu daha ilgi çekici ayakta sanırım eşinin yalamayı aevensi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Alevnaznazlı evet eşimde çok seviyor sanırım erkeklerin daha çok hoşuna gidiyor beyaz ten ayrıca oje de çok hoş duruyor Yorumla Alevnaznazlı 1 yıl Supersiniz çift oladak eşinle Yorumla Kenank07 1 yıl Saçmalamayın ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Alevnaznazlı çok teşekkür ederim Yorumla Alevnaznazlı 1 yıl Rica ederim herznan yazabilirsiniz bana Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Alevnaznazlı çok iyisiniz güzel bir sohbet oldu Yorumla Alevnaznazlı 1 yıl Teşekkür ederim mesaj atabilirsiniz Yorumla EvcimenOkuz 1 yıl Ateşli garı 😝 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Neyin altına giyiyorsun peki ince çorabı. Ve rengi nedir genelde? 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neyin altına
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ten rengin beyazsa özellikle de, içinde süt gibi bir bacağı saklamış oluyor 1 0 Yorumla
Karagümrügg Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Bencede baya güzel bir detay ozelikle önce siyah 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 855 cevap paylaştı. Seviyoruz 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Hangi renk giyiyorsun Yorumla FısFısOdaSpreyi 1 yıl Siyah Yorumla Soran 1 yıl Jartiyer mi külotlu mu giyiyorsun Yorumla FısFısOdaSpreyi 1 yıl Normal giyiyorum yakışmaz onlar bana Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 908 cevap paylaştı. herkesss1 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sen hangi renkleri giyiyorsun kanka Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 400 cevap paylaştı. İnce çorap iyidir 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 653 cevap paylaştı. Evet sevetim 0 0 Yorumla
Esmergenc41 Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Mantıklı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
hayır hastası değilim
O kasar çok hoşuma gidiyor ki artık çorapsız kombinlerim bana kötü bile gelmeye başladığı oldu yani o derece bağdaştık 😊
Benim en sevdiğim. Çok ayrı bi hava veriyor
Hangi renkler giyiyorsun
Ben giymiyorum ya giyenler hoş oluyor. Hele o desenliler falan
Soruyu okumadan cevap vermiş asdşmasöds
Kapalıyım bende ama eşim çok sevdiği için sürekli giyiyorum
Eşin seviyormu
Esin giymeyi mi seviyor 🤔
@Alevnaznazlı evet sanırım fetiş diyorlar
@Kenank07 hayır benim giymemi istiyor
Bak şu an mantıklı geldi 😀
Dışarda mi giyiyorsun yoksa onun için sadece yatakta mi
@Kenank07 dışarda da evde de
Kara peçeli misin kapaliyim derken merak ettirdim kendininya 🤔
Güzel ayak seviyor esin
@Alevnaznazlı evet ayak ve işte çoraba sinen ten kokumu seviyor
Süpermiş fantzi olmasi
@Alevnaznazlı evet benimde hoşuma gidiyor bu durum 😊
Fetiş seviyor musun sende 🤫
Kapaliliktan kasıt türban falan mı 🤔
İşte sahipleniyor seni hoş bir durum başka fantesizi var mı
@Alevnaznazlı evet tabi çok hoşuma gidiyor fantezi de ayrıca güzellik katıyor
Tabi zevkli sizin için eşinde sevrrde fantezi super
@Alevnaznazlı bir erkeğin koklaması ayaklarıma kapanması beni yüceltmesi onur verici
Huuuu
Tabi zevk verici eşinin yalmasi seviyor ayaklarını tenin hangi renk
@Alevnaznazlı beyaz tenliyim
Bu daha ilgi çekici ayakta sanırım eşinin yalamayı aevensi
@Alevnaznazlı evet eşimde çok seviyor sanırım erkeklerin daha çok hoşuna gidiyor beyaz ten ayrıca oje de çok hoş duruyor
Supersiniz çift oladak eşinle
Saçmalamayın ya
@Alevnaznazlı çok teşekkür ederim
Rica ederim herznan yazabilirsiniz bana
@Alevnaznazlı çok iyisiniz güzel bir sohbet oldu
Teşekkür ederim mesaj atabilirsiniz
Ateşli garı 😝
Neyin altına giyiyorsun peki ince çorabı. Ve rengi nedir genelde?
Neyin altına
Ten rengin beyazsa özellikle de, içinde süt gibi bir bacağı saklamış oluyor
Corap seviyosun o halde ince corapp
Bencede baya güzel bir detay ozelikle önce siyah
Bence teyze gibi gösteriyor
İnce çorap kadar seksi bişey yok ya
Seviyoruz
Hangi renk giyiyorsun
Siyah
Jartiyer mi külotlu mu giyiyorsun
Normal giyiyorum yakışmaz onlar bana
herkesss1