Ne giydim de sanki böyle hakaretler ediliyo bana
Allah ile benim aramda olan bende kalır millete niye dert olmuş bu kadar

Altımdaki de bol pantolon mini etek değil
Ne giydim de sanki böyle hakaretler ediliyo bana
Allah ile benim aramda olan bende kalır millete niye dert olmuş bu kadar

Altımdaki de bol pantolon mini etek değil
Yaşlı insanlar bu tarzı garipsemesi normal. Bize göre çok normal giyinimin. Hele ki yeni nesil 16-18 yaş arasının giydiklerine bakılırsa kapalı bile sayılırsınız :)))
20 yaşımdayım
Cevap
25Cevap
Hiç bir şey yok bence.. sorun yok
?
Di mi bencede
Kıyafetinde en ufak sorun yok, o cümleyi biri kurdu ise diyecek sözüm de yok. Nasıl bir zihniyet olabileceğini tahmin dahi etmek istemedim.
Annem kurdu bu cümleyi
Annene kötü söz söylemek istemiyorum :) Bu yeteri düzeyde bağnaz, yobaz ve şaşkınlık verici bir tavır benim için. Zira kıyafetin çok normal.
Annemim geri kafa olduğunun farkındayım. Nasıl özgür olacağım. Ayrı eve çıkmadan bi çaresi yok mu bunun. Sen burdaysan benim kurallarıma uyacaksın millete rezil etme beni burdan defolduktan sonra istersem çıplak dolaş dedi bana. Gelde anne de sen bu laftan sonra utanır insan anne demeye. Ben ilerde hayatıma bi erkek alıp yuva bile kurmam
Ki ayrıca ben fazla açık giyinen biri değilim
Öyle olmadığınız görünüyor zaten. Cahiller ile ilgili söylenmiş çok söz var. Tek bildiğim, cahilin eğitilemez olduğu. O evden ne kadar hızlı uzaklaşıp kendi hayatınızı kurarsanız o kadar iyi olur. Bizim geri kalmış insanlarımızın kafasındaki tek düşünce ''EL-ÂLEM NE DER!'' olduğu için şaşıramıyorum.
İnanır mısın komşunun lavabo musluğundaki hortuma bile özenip aynısını yaptırmıştı bi ara. Çok saçma ya akıl alır gibi değil. Ben paramı aileme vermiyorum neymiş şu komşu şu akraba bütğn maaşını olduğu gibi annesine veriyomuş. Ben dedimki bu zsmana kadar al kızım ihtiyacın olur cebine koy diye 200 kağıt vermişliğin yok benden de bi şey bekleme dedim. sadece altın yaptığımda saklasınlar diye veriyorum.
Anne baba duası ve sevgisi görmeyen insanların yaşadığı her şey beni üzüyor. Dilerim en kısa zamanda kendine bir hayat kurup oradan uzaklaşırsın.
bunu söyleyen ya gözü görmüyor ya da kadını tesettürlü seviyor saçmalamış.. kim diyor bunu bu arada
Annem
Herkes anne olamıyor
Kim diyor bilmiyorum ama akraba ya da arkadaşsa bu yorumu yapanı hayatından cıkar
Annem
ay hiçbir şey yok. Herkes namus bekçisi olmuş nefret ediyorum bu ülkenin dindarlığından, dini benimseme şeklinden
Hiçbir şey yok normal bir kıyafet bu, kim ne derse desin istediğini giy dinleme onları. Kafaları gidik onların.
Bu kıyafetlerle mi azmış oluyorsun? Bunu kim söylüyor merak ediyorum?
Muhtemelen pantolan dardirda millette ne ister dar ister açık takma hep konuşulur belki kıskanan vardır
Orası bir otelin lavabosu mu? Soruya gelirsek kara çarşaf girsen gözlerin gözüküyor diye bile tenkit eden olur.
Ananla konuşsaydın ya ablam gelip burada abazalıktan kırılan adamlara soracağına
Kavga ettim. Anlaşamıyorumki geldim buraya sordum sen düşün çaresizliğimi
Git gerçekten tanıdığın arkadaşlarına anlat onlarla konuş bari ablam burası senin gibi yaralı ceylanlar için pek güvenli bi yer değil chchcxh
Farkındayım ama bi şey yapamazlar boş boş yazarlar en fazla.
Sen sana yazanlara değil senin yazdıklarına dikkat et chfufuf neyse olur böyle şeyler aile içinde. En başta annelerimiz ve babalarımızla her zaman bir kuşak catismasi içinde olduğumuzu bilelim. Normalleri değerlendirme eşiğimiz birbirinden çok farklı ancak genelde ailelerimizin haklı çıkacak taraf olduklarını da bilmek gerek. Ne çok gücen ne çok boş ver. Bir şekilde kendin olabilmen için bir alan yaratacaksın kendine.
Aslında hiçbir şey yok. O kişi demek ki beni görse sövmeye başlayacak veya linç edecek 😂
Sana onu diyen azmış🤔 Kıyafetin gayet normal milletin azası var bahane arıyor
Gayet normal, hangi geri kafalıya denk gelmişsen derhal sil hayatından çevrenden.
Bu ne saygısızlık ya ne var giyiminde açık değil ki. Olsa bile bunu diyemez.
Bir şey yok aslında, azdın kelimesi yoldan çıktın falan için de kullanılabiliyor
Hicbirsey yok gayet de kapalı giyinmissiniz
Onu, bu cümleyi sarf eden öküze sormak lazım.
hiçbir şey yok çok hoş zarif güzelsin
Saçmalamış söyleyen giyiminde hiçte bir şey yok
Velev ki oyle kimeneee
istersen giyinme kimse karışamaz.
Hiç bir sorun yok ne varmış ki
Hiçbir şey yok yobazlık yapmışlar
Hic bir şey yok
gayet normal bir elbise
buysa bunda hic bisi yok
Saçmlama ne var bunda
Ne warmiş bunda? Kim söyledi bunu?
ya bunda ne var delirmis bu millet gercekten
Sen azdıysan diğerleri kudurdu 😂😂
Ajajaja ne alaka
Bunu söyleyen kim?
Annem
Yok be
Annem
Diyen beddua etmek için bahane aramış
Bu evdeyken bu kurallara uyacaksın burdan gittikten sonra istersen çıplak gez dedi
Sözde muhavazakar ama dilde ahlak sıfır. Her türlü hakareti ediyor. Annem doğulu
Bana değer vermiyor bana saygı duymuyor ben neden önemseyeyin sırf anne diye? Ayrıca ben böyle mutluyum. Ben bi ara kapalıydım ama yine bu kadın beni hep huzursuz ediyordu
Ne var ki bunda.
Sadece göbeği açık. Ama onun dert ettiği şey kolunu kaldır nereye kadar gözüküyor diyor bana koltuk altım gözüküyo muş
Boş yapıyorlar.
bir şey yok
hiçbir şey yok ki sen istediğini yap canım
Abartılacak kadar bi şey yok bence
Gayet kapalı
Anneler hep aynı os verrr gayet normel
Abazan mağra adamı yorumu
Bunu kim diyor ya
Kafayı yemiş
Yok bir şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?