Bugün yeni bir çarşaf aldım yeşil renkli güzel çok dikkat çekmeyen bir renk ama yine de kararsız kaldım biraz sizce nasıl görünüyor?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bugün yeni bir çarşaf aldım yeşil renkli güzel çok dikkat çekmeyen bir renk ama yine de kararsız kaldım biraz sizce nasıl görünüyor?

Normal Siyah rengi sevmem ama bu da pek güzel durmamış gibi. 😊😊 ama dün beğenmediğimiz şeyi bugün moda diye çok büyük hevesle giyiyoruz 😊😊 sen kendine yakıştırdın mı? Ayrıca yüzüne yeşil renk gidiyor mu?😊
Bence yakışıyor ama ne bileyim herkes absürt diyince hevesim kalmadı
Sence yakışıyorsa bizleri pek dinlememeni tavsiye ederim 😊😊😊 ama siyah giymekten çok daha iyidir.
Hattimi aşmadan sonra bir soru sormak istiyorum. Bu kadar kapalı giyineceğine başını kapatsan ve pardesü tarzı bir şey giysem bence güzel olur. Ama karar senin tabii.
O şekilde renkli giyinirsen erkeklerin çok daha fazla ilgisi çekersin, benden demesi 😀😀😀
Pardüseyle rahat edemiyorum hepsi daracık her yerini belli ediyor bir de rahat değil ceket gibi bir şey sıkıyor ama çarşaf daha rahat sıkmıyor ama haklısın renkli giymek de pek uygun değil yine siyah çarşafımı giyeceğim sorun yok
Biraz daha geniş pardesü olabilir. Ben yerinde olsan çarşaf yerine pardesü tercih ederim 😊😊 daha renkli giyindeğin için sıcak çok fazla etkilemez😊😊 ayrıca ben pardesüyü çok yakıştırıyorum bayanlara 😊😊 peki yüzümü de kapatıyormusun😊😊
Ben yakıştıramıyorum valla her yerin ortada rahatsız oluyorum ben öyle bol bir pardüse de kalmadı yani hepsi daracık çarşaf daha güzel daha zarif duruyor bence hem de rahat 😊 yok yüzümü kapatmıyorum
Eğer yüzünü kapatıyorsan çarşaf gitmen lazım, ona bir şey demem. 😊😊 ancak yüzümü kapatmıyorsan blrazcık dar olmasından bir şey olmaz. 😊😊 millet sokakta çıplak geziyor 🤪🤪 sen daha iyi bilirsin ama çoğu kapalı bayan pardesü bile giymiyor. 😊😊 yüzünde güzel, belli 😊😊 bu yüzden hafif dar ve renkli pardesü + renkli eşarp sana çok yakışır. Hatların belli olmadığı için bir şey olmaz 😊😊 hafif dar giyinmem kilo kontrolün için de iyi olur. Yoksa hiç anlamadan aşırı kilo alabilirsin 😊😊
Yüz ile vücut aynı değil vücut daha çok dikkat çeker o yüzden dar giyinmeyi uygun bulmuyorum rahatsız oluyorum 😊 ayrıca kilo kontrolüyle ne ilgisi var anlamadım evde de çarşaf giymiyorum sonuçta kilomu fiziğimi görüyorum yani
Pardesü o kadar dar mı ki 😊😊😊 biraz olabilir. Hafif göğüslerinin çıkmasından rahatızsız oluyorsunuz sanırım. Ama çok az belli olduğu için sorun olmaz gibi ama karar senin tabii😊😊
Hafif dar giyersen kilo alırsan kıyafete sığmazsın demir istedim 🤪🤪🤪
Hoş bir renk ve abartılı değil.
Siyaha göre daha hoş bence. Sadece göz alışkanlığı. Milletin başı kapalı ama diğer yerleri vitrin lik moda, kombin peşinde. Seni rahat hissettiren bir renk ise seve seve kullan.
Siyah giyiyorum aslında ama bu sefer farklı bir renk olsun demiştim ama bunda da kararsız kaldım herkes absürt dedi
Bunu Çarşaf giyen arkadaşlarına sorman icâp eder. Yan tarafımda ki komşum ve kızı da siyah giyinir.
Bu bir süreç. İnsanlar çevrelerinde etkilenir ve uyu sağlar. Evet farklımbir renk ve alışılmışın dışında. Açıkçası ben bu renge karşı çıkmam. Eşim olsa ve bu rengi istese hayır demem açıkçası
Cevap
7Cevap
Hayır neden kötü dursun bence normal
Ne bileyim kararsız kaldım biraz kendi çevremde giyeni görmedim hiç ama görünce de beğenmiştim
Dışarıda siyah giymeni tavsiye ederim. Çarşafı şerif siyahtir siyahın güzelliği başkadır . Ama dersen ki ya bu çok hoşuma gitti begendim aldım. Evde namahrem oldugunda giyebilirsin bunu ev ici kiyafetin olur yani . Dua edin banada nasip olsun inşallah feraceleyim ama çok isterim ilerde Çarşafa gecmeyi🌸
Aynen evde giyerim artık 😏 İnşallah sana da nasip olur giymek 😊 aslında giyebilirsin ki hemen istiyorsan
Ayni bu yesildense olmaz bence yaa ama cok acik goze carpacak dikkat ceken renkler olsa evet olabilirdi - bu daha bi koyu gibi o yuzden iyi gibi duruyor
Gerçekten mi 😕
Ne gercekten mi
Önce beğenmiştim ama sonra herkes absürt diyince hevesim kalmadı
Yani simdi gorsel bu tabi gercekte nasil olur uzerinde onu bilemicem gormedim sonucta ama bu gorseldeki gayet iyi gibi geldi bana
Yeşil biraz ıı ıııı gibi. Ama kanlı canlı görmeden de bir şey diyemem belki yakışır. Başka rengi de denemek lazım
Bu sıcak havalarda siyah çekilmez direkt güneşi çekiyor, güzel bence.
Gözümüz siyaha alıştığı için tuhaf geldi ama bu resimde ki kadın çok absürt durmuş kopkoyu ruj altina topuklu ayakkabı belki de ondan beğenemedim..
Hiç görmedim açıkçası
Siyah ve lacivert güzel duruyor ama giyilebilir
Bu tarz giyinen kadınların altında neler var aşırı merak ediyorum
malmisin la
Kapalı ya cezbedici geliyor
Ne olacak bildiğin elbise var işte öyle olağanüstü şeyler giymiyoruz Allahım ya
Bence güzel. Siyahtan daha iyi
Gerçekten mi ilk defa renkli çarşaf giyeceğim tuhaf karşılanmaz değil mi
Ben de görmedim 😅 ama kimse karışamaz. Giy tabi özgürce
lacivert falan olurda
Yesil absurt gibi ya
Hadi ya 😕
Hoş aslında bende siyah giyyorum
Ne bileyim ya görünce beğenmiştim aslında ama sonra içime sinmedi pek ben de siyah giyiyordum ama bu sefer farklı bir şey giyeyim demiştim
Gayet iyi sadece bu renkten fazla giymiyoruz çorapta nasıl siyah sa arada ten bunda da böyle
Bu preofildeki renk mi. Yaşınız kaç
trolleme
Ne trolü ya
Evet tuhaf
Neden ki dikkat mi çekiyor
Rengi güzel
Abartılı mı peki
Kendini içinde iyi hissedeceksen giyebilirsin tabiki abartılı olduğunu düşünmüyorum ama kapalı olduğun için yanlı eleştiri alabilirsin renkli olunca dikkat çekiyor gibi. O yüzden sana bağlı.
Böylede güzel iyi
Çarşaf ne ya
Makyaj olmasa süper. Absürt falan değil.
türbe yesili hahhaahs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?