Moda & Stil Ben bir renk olsam hangi renk olurdum? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 310 Yapay Zekaya Sor Ben ne rengim size göre?#Edameda 🩵💙🩷 Güncellemeler1 yıl Güncel soru Ben bir renk olsam hangi renk olurdum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Moda & Stil konusunda 8,1b cevap paylaştı. Barbie pembesi 2 1 Yorumla Edameda06 1 yıl 🩷💖 Yorumla
Gizemli_-Adam Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Sen pembişsin ya çocuklukta yediğimiz pamuk şekeri pembesi olur ya hani işte tam ondan:) 1 5 Yorumla Edameda06 1 yıl 🤣☺️🌸 Acilen pamuk şeker emojisi gelmeli :d Yorumla Gizemli_-Adam 1 yıl KS yetkilileri duydunuz kızı :) Yorumla Edameda06 1 yıl KS ile ilgisi yok ki 😂 Yorumla Gizemli_-Adam 1 yıl Her kimse işte 😕😄 Yorumla Edameda06 1 yıl Sjsjsj Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 75% 1 yıl Moda & Stil konusunda 460 cevap paylaştı. İki tane eda var biri Pembeler içinde diğeri kızılın en yakıcı halinde.. 1 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Evetttt 💖❤️🔥 Yorumla
Fikretin_İsyanı Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Sen green flag bir kadınsın Eda. Senin rengin yemyeşil. En koyusundan... 1 6 Yorumla Edameda06 1 yıl Biraz aç bunu, anlamayan slaklar olabilr 🤣 Fikretin_İsyanı 1 yıl GREEN FLAG: Türkçesi yeşil bayrak olup görsel ve davranışsal her açıdan uzun süreli ilişki ya da evliliğe uygun kadın demektir. Edameda06 1 yıl 👍🏻👏🏻 Fikretin_İsyanı 1 yıl @edameda06 69 cevap içinde sana yeşil rengi yakıştıran tek ben olmuşum. Fiko bir şey biliyor da söylüyor. Sana yeşil çok yakışıyor Eda. Edameda06 1 yıl Teşekkürler fikocan 😂💚 Fikretin_İsyanı 1 yıl Rica ederim Eda Sultan.😅😊🌹
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Pembe ya da mavi kalp emojindeki renklere bakılırsa seni temsil ediyor🩷🩵💙 1 6 Yorumla Edameda06 1 yıl Maviyi de severim de tam olarak mavi temsil etmiyor beni 😂 Biscolatagirl 1 yıl Pembe o zaman😁 Edameda06 1 yıl Pembe daha çok temsil ediyor evet 😂🩷 Biscolatagirl 1 yıl Bende sana pembeyi yakıştırdım.🩷Mavi kalbi sen ismin yanına koyunca öyle mavi dedim🤣🩵 Edameda06 1 yıl 😂☺️🥰 Biscolatagirl 1 yıl 🩷🩷🌸
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% 1 yıl Kırmızı seni daha güzel gösterir. Alımlı, çalımlı ve burdayım dedirten cinsten. 1 0 Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Ruj rengi olurdun. 2 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Ruj rengi tek bir tane değil ki Yorumla LostThrones 1 yıl Ruj kırmızısı diyelim o zaman. Yorumla Edameda06 1 yıl 👍🏻 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 369 cevap paylaştı. Kesinlikle mor lavanta moru. 1 1 Yorumla Edameda06 1 yıl 💜🪻 Yorumla
Alfia Takip Et FenomenMaster Yaş: 106 1 yıl Gökkuşağı 🌈 💅🏻 1 2 Yorumla Edameda06 1 yıl 🩷💖🩵💙💚💛💕💜🧡🤎🖤🤍 Alfia 1 yıl <3
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Pembe seni yansıtıyor bence 💕 1 1 Yorumla Edameda06 1 yıl 💞 Yorumla
Yasin_84 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 95% 1 yıl Bej rengi olursun sen 1 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Neden bej Yorumla
Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kendini güzel hisseden herkes pembiş 💖🌸😊 1 1 Yorumla Edameda06 1 yıl ☺️🩷🥰 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Moda & Stil konusunda 825 cevap paylaştı. Kırmızı bence 😇 1 0 Yorumla
MassiiveStrokee Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Pembe olurdun kesinlikle çok dişilsin 1 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% 1 yıl Moda & Stil konusunda 960 cevap paylaştı. En güzel sarı en güzel kırmızı 1 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% 1 yıl Moda & Stil konusunda 371 cevap paylaştı. Mavi olurdun deniz mavisi. 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 942 cevap paylaştı. Pembe ve mavi olursun 1 0 Yorumla
redbulkanatlandirir Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 337 cevap paylaştı. Turuncu sütlükahve 1 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% 1 yıl Moda & Stil konusunda 437 cevap paylaştı. Siyah olabilir mi 1 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Nedenn Yorumla Tuğberk_Bey 1 yıl Bilmem Yorumla Edameda06 1 yıl Piki Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Heşın 1 1 Yorumla Edameda06 1 yıl O nasıl bi renk Yorumla
simlitavsan Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Pembe ve simli sjsj 1 2 Yorumla Edameda06 1 yıl 💖 Yorumla simlitavsan 1 yıl 🥰🌸 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Moda & Stil konusunda 12,2b cevap paylaştı. Pembe olursun 1 0 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 363 cevap paylaştı. Pembe olursun gibi 1 0 Yorumla
mevsimbahar188 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% 1 yıl Moda & Stil konusunda 308 cevap paylaştı. Pembe veya mor 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% 1 yıl Moda & Stil konusunda 792 cevap paylaştı. pembe diyelim 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Turuncu ya da fuşya 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% 1 yıl Moda & Stil konusunda 603 cevap paylaştı. Mavi 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. mavi kesinlikle 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 816 cevap paylaştı. Kırmızı olurdun.. 1 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% 1 yıl Moda & Stil konusunda 404 cevap paylaştı. Pembe 1 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Moda & Stil konusunda 732 cevap paylaştı. pembiş 1 0 Yorumla
rekreasyonistt Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 321 cevap paylaştı. Pastel mor. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. kırmızı 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Açık mavi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Barbie pembesi
🩷💖
Sen pembişsin ya çocuklukta yediğimiz pamuk şekeri pembesi olur ya hani işte tam ondan:)
🤣☺️🌸 Acilen pamuk şeker emojisi gelmeli :d
KS yetkilileri duydunuz kızı :)
KS ile ilgisi yok ki 😂
Her kimse işte 😕😄
Sjsjsj
İki tane eda var biri Pembeler içinde diğeri kızılın en yakıcı halinde..
Evetttt 💖❤️🔥
Sen green flag bir kadınsın Eda. Senin rengin yemyeşil. En koyusundan...
Biraz aç bunu, anlamayan slaklar olabilr 🤣
GREEN FLAG: Türkçesi yeşil bayrak olup görsel ve davranışsal her açıdan uzun süreli ilişki ya da evliliğe uygun kadın demektir.
👍🏻👏🏻
@edameda06 69 cevap içinde sana yeşil rengi yakıştıran tek ben olmuşum. Fiko bir şey biliyor da söylüyor. Sana yeşil çok yakışıyor Eda.
Teşekkürler fikocan 😂💚
Rica ederim Eda Sultan.😅😊🌹
Pembe ya da mavi kalp emojindeki renklere bakılırsa seni temsil ediyor🩷🩵💙
Maviyi de severim de tam olarak mavi temsil etmiyor beni 😂
Pembe o zaman😁
Pembe daha çok temsil ediyor evet 😂🩷
Bende sana pembeyi yakıştırdım.🩷
Mavi kalbi sen ismin yanına koyunca öyle mavi dedim🤣🩵
😂☺️🥰
🩷🩷🌸
Kırmızı seni daha güzel gösterir. Alımlı, çalımlı ve burdayım dedirten cinsten.
Ruj rengi olurdun.
Ruj rengi tek bir tane değil ki
Ruj kırmızısı diyelim o zaman.
👍🏻
Kesinlikle mor lavanta moru.
💜🪻
Gökkuşağı 🌈 💅🏻
🩷💖🩵💙💚💛💕💜🧡🤎🖤🤍
<3
Pembe seni yansıtıyor bence 💕
💞
Bej rengi olursun sen