Moda & Stil Oh be dolabımdan her bazı seylerı fırlatıp attım 😂? hayatıguzellyasa Takip Et Xper 3 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir sey öğrendim o zamandan beri kımsenın verdiğini giyinmıyorum tabıı yeni alınmıslar harıc Güncellemeler1 yıl İcim acıldı oh be dünya varmış Oh be dolabımdan her bazı seylerı fırlatıp attım 😂? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% 1 yıl Moda & Stil konusunda 820 cevap paylaştı. Bari sataydın 😀 1 6 Yorumla hayatıguzellyasa 1 yıl 😀😀 yok zaten milletin parası yok Yorumla gacar4886 1 yıl O kadar mı pahalı şeyler var 😀 Yorumla hayatıguzellyasa 1 yıl Yooo sıradan seyler 😀 Yorumla gacar4886 1 yıl Eee o zaman hediye etseydin Yorumla hayatıguzellyasa 1 yıl 🙄😒 Yorumla gacar4886 1 yıl Noldu bee 😒 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl sihir büyü gibi mi hissediyordun 0 2 Yorumla hayatıguzellyasa 1 yıl Yok ondan degıl Yorumla hayatıguzellyasa 1 yıl Mesela bır sey verince sonrasında bak sana bunu vermiştim diyo o yuzden artık ne alırım ne de kullanırım kendimi huzursuz hissediyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bari sataydın 😀
😀😀 yok zaten milletin parası yok
O kadar mı pahalı şeyler var 😀
Yooo sıradan seyler 😀
Eee o zaman hediye etseydin
🙄😒
Noldu bee 😒
sihir büyü gibi mi hissediyordun
Yok ondan degıl
Mesela bır sey verince sonrasında bak sana bunu vermiştim diyo o yuzden artık ne alırım ne de kullanırım kendimi huzursuz hissediyorum
Ne öğrendin