Şshsi isteğim açık olmakla birlikte kapalı yahut açık çok da farketmez. Bende alkol, gece hayatı yok. Kapalı veya açık bunlar olmayan bir kız isterim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
kesin laf atmiş laf olsun diye söylemeyin şunlari kapali olup orapusu da var açık olup temizi de kapali olup temizi de var açik olup orspusu da boş yapma
Tam olarak öyle değil. Bazı açık kızları göz ardı ediyorum, büyük kısmı et parçalarını sergilemek ve hemcinsleri ile erkeği etkilemek üzerine yaşadığı için bir kısmı maalesef böyle.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Şshsi isteğim açık olmakla birlikte kapalı yahut açık çok da farketmez. Bende alkol, gece hayatı yok. Kapalı veya açık bunlar olmayan bir kız isterim.
kesin laf atmiş laf olsun diye söylemeyin şunlari kapali olup orapusu da var açık olup temizi de kapali olup temizi de var açik olup orspusu da boş yapma
Kalbimi hangisi fethederse o diyelim, kapalı veya açık diye bir kriterim yok çünkü :D
Kapalilar cok o.. u ya. O yuzden acik istiyorum ben
İşte öyle düşünen kapalılar herkesten daha beter oluyor. Buna bire bir şahit oldum 😅
Şuanda kapalı kız kalmadığı için açık ama sadece saçı açık
Çok önemli değil kapalı ya da açık olması. Önemli olan gerçek anlamda insan olması
Bu aralar kapalılar çok seksi çekici gelmeye başladı neden bilmiyorum normalde tarzım değil aslında
kadınlara öyle bakmıyorum :) ayrı ya da kapalı diye ayırmak güzel değil bence.
Hakkını veren kapalı tabi
çünkü dini konuda hassasım
Kesin kendisi daha namussuzdur kapalı açık olayını giyime göre değilse kalbe göre bakmayanlar kör işte boş ver
Kapalı kız, çok hoşuma gidiyor :)
Niye
E yazdım ya, çok hoşuma gider diye :) Beğeniyorum, hoş buluyorum.
Kapalı mısın peki
Neden ayrım olsun ki
Kapalılar ilgimi çekiyor bazen
Niyeki
Ne çıkacağı belli değil çünkü merak uyandırıyor
Kadınları şöyle sınıflandırmaktan vazgeçin.
Hangisi zayıf küçük göğüslü küçük kalçalı ise o
Kapalı gizemli sehvetli
İnsan olan
Severim
Aç kapa artema
Acık
Acik kiz tabikide disil enerjisi yuksek
Sevdikten sonra farketmez açık kapalı olması
Fark etmez
Kapalılar daha iyş
Niye daha iyi açıklar kötümü
Yok daha şehvetli
Hiçbir halt bilmiyorsunuz
Nie kız
33 yaşında benden iyi mi bileceksin
Size iyi oluyor
Kötğ olan ne
Yokmuş ya sen öyle dedin
Yok dediğim daha şehvetli açıklardan
Kapalı kız
Neden
Dikkatimi çekiyor çünkü beğeniyorum.
Açık olan kimseyi sevmezmisin evlenmezmisin
severim ama tesettürlüler daha çok ilgimi çekiyor
Allah sana açık bir kız nasip etmesin krdş amin
Ağla
Ne ağlayacağım be senin isteğin için dua ettik kötü bir lafmı ettik Allah sana açık kız nasip etmesin
Evlenmek için kapalı, eğlenmek için açık.
Niyeki açık kız namussuzmu oluyor
Tam olarak öyle değil. Bazı açık kızları göz ardı ediyorum, büyük kısmı et parçalarını sergilemek ve hemcinsleri ile erkeği etkilemek üzerine yaşadığı için bir kısmı maalesef böyle.
Açık kız istemezmisin
Açıklık derecesine bağlı.
Özelden bi baksana
Açık