Moda & Stil 27 gü Sizce hangi bikini modelini tercih etmeliyim? birsuskuncicek Takip Et Fenomen Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 314 Hangisini alsam bilemedim ama ya Sizce hangi bikini modelini tercih etmeliyim? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Fenomen Master Yaş: 34 27 gü Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hiçbirini beğenmedim, birinci idare eder onun da rengi kötü 1 0 Yorumla
m Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 27 gü Merhaba,Hangisini ister beğenir isen onu! 😅Ben bikini sevmiyorum! 😅 3 4 Yorumla birsuskuncicek 27 gü Mayo mu seviyorsn Yorumla m Kim-Bilir-Belkidee 27 gü Valla 😅ben ikisine de karşıyım 😅 kıskancım bana ters 😅ya haşema ya da özel havuz ya da kadınlara özel havuz 😅 Yorumla birsuskuncicek 27 gü Kıskanç erkek ideal erkektir Yorumla m Kim-Bilir-Belkidee 27 gü Kıskanç kadında candır 😅 Yorumla
Gizemli_-Adam Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 93% 27 gü Sen göründüğü kadarıyla zayifsin narin çiçek o yüzden fiziğine en iyi gidecek model en baştaki yani yeşil bence. 1 2 Yorumla birsuskuncicek 27 gü evet Yorumla Gizemli_-Adam 26 gü Tamam o zaman 1. tam sana göre Yorumla
SEDAT_YILDIZ_ADANA Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 63% 27 gü Moda & Stil konusunda 372 cevap paylaştı. 2. Nin aynısının pembesi eşimde var gayet güzel bence 1 2 Yorumla birsuskuncicek 27 gü İyms Yorumla SEDAT_YILDIZ_ADANA 27 gü Evet Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% 27 gü Moda & Stil konusunda 352 cevap paylaştı. Kırmızı olan gerçekten hoş ve güzel duruyor. Eğer vücut taşıyorsa kesinlikle kırmızı olan 1 2 Yorumla birsuskuncicek 27 gü Evet Yorumla Eddy_0606 27 gü O zaman alacağın renk belli oldu ☺️ Yorumla
Sitsili Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 93% 27 gü Kendi fizik yanına göre değişir. Mor olmasın da çok eğreti duruyor 🥶 1 2 Yorumla birsuskuncicek 27 gü evet Yorumla Sitsili 26 gü Karar verdin mi bari Yorumla
MaksatMuhabbet91 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 27 gü 1. model daha usturuplu onu tercih et 3. sü daha davetkar ve çekici 1 2 Yorumla birsuskuncicek 27 gü 4 nasl sence Yorumla MaksatMuhabbet91 27 gü Leoparı olsa olurduda dalmaçyalısı kötü Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 27 gü varsa öyle bikiniler giyecek varlık. sende, hangisinin olduğunun önemi yok. ahanda mor u giy. balalım olucakmı 1 1 Yorumla birsuskuncicek 27 gü olur Yorumla
mayisgly Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 96% 27 gü Bikiniler fiziğe göre seçilmeli. Başkasında güzel görünen sende kötü durabilir. 3 0 Yorumla
CptainBlckk Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 27 gü Leopar deseni geri gelmeli en acil tarafından ya , millet giymeyi bıraktı, her şeyi mi çok iyi olur ya bikinisi bilee 1 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 33 , eic 96% 27 gü Moda & Stil konusunda 590 cevap paylaştı. Bilemedim. Görmediğim için hiç gözümde canlanmadı hangisi nasıl olur diye 1 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 27 gü Moda & Stil konusunda 368 cevap paylaştı. Kırmızı en güzeli. Yeşilin de modeli güzel ama renk kötü fosforlu sevmem 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 65% 27 gü En üsluplü olanı 1. Diğerleri çok açık. Cesaretin varsa giyebilirsin tabii ki. Hepsi güzel. 1 0 Yorumla
cukur69 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 77% 27 gü ‼️Hanfendi gırmızıyı alın😂 üç guruş fazla olsun gırmızı olsun😂‼️ 1 0 Yorumla
Vealin Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 27 gü Kırmızı çekici duruyor. Giyen bedenin de önemi var bu değerlendirmede tabii 1 0 Yorumla
mrgreenbird Takip Et Xper 3 Yaş: 29 27 gü inan hepsi birbirinden güzeller.. hepsi çocuğum gibi ayrım yapamam... 1 1 Yorumla birsuskuncicek 27 gü haha Yorumla
_gunes__00 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 27 gü Kırmızı diyorum ama ilkinin modeli de güzel. İkincinin de rengini çok severim. Yine kırmızı hepsinden daha güzel. Modeli güzel renginin yanı sıra. 1 0 Yorumla
JustLogic Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 100% 26 gü burada sana şunu al bunu al diyenler karısı olsan hiçbirini giydirmezler. Bence biraz daha usturuplu bir model bul. Bunlar olmaz. 0 0 Yorumla
TheForeigner Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% 27 gü Bence kırmızı olan en güzeli 1 2 Yorumla birsuskuncicek 27 gü evet Yorumla TheForeigner 27 gü Yakışır senin gibi güzelliğe Yorumla
orcanius Takip Et Yoda Yaş: 101 , eic 79% 27 gü Rengi ve modeliyle kesinlikle kırmızı. 1 1 Yorumla birsuskuncicek 27 gü evet Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 27 gü 3. daha çok yakışıyor 1 2 Yorumla birsuskuncicek 27 gü Kırmızı Yorumla oɿƚꙅɘɒm 27 gü Yes. Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 27 gü Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Efendim ciciklere bağlı mayo seçilir 1 4 Yorumla birsuskuncicek 27 gü haha Yorumla Richardgör 27 gü Küçğk ciciğe bikini olmaz🤣🤣🤣 Yorumla birsuskuncicek 27 gü Haha suss Yorumla Richardgör 27 gü Bir millet uyanıyor, yok millet değilmiş🤣 Yorumla
gizlihesap999 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 27 gü Ortadaki ikisi iyi bence. 1 1 Yorumla birsuskuncicek 27 gü evet Yorumla
Babylon_Candle Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% 27 gü Taşıyabileceksen kırmızı olan 1 1 Yorumla birsuskuncicek 27 gü evet Yorumla
s Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 27 gü 3. modelide harika.😍Kırmızı sever ben olarak❤️💄👌🏻 1 0 Yorumla
C00LRahiP Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 34% 27 gü 2 nolu lila tonlarında olan diyorum. 1 1 Yorumla birsuskuncicek 27 gü güzel Yorumla
sedabykks Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 26 gü Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sarı neon model de güzel kırmızı modelde güzel bence 0 0 Yorumla
düşünen_biri Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 100% 27 gü Vücut tarzın da önemlidir, sanki kırmızı bir tık önde gibi 🤣 0 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 24 27 gü Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. ben kırmızı alcam valla bence kırmızı 1 1 Yorumla birsuskuncicek 27 gü bence de Yorumla
Gizli Üye (18-24) 27 gü O surat olduktan sonra hiçbir bikini yakışmazSana tavsiyem ilahiyat oku da bari öbür tarafı kurtarırsın, gözüm kanadı… 0 8 Yorumla Lila2 27 gü Kendi tipini koymayı cesaret etmeyi geçtim kendi hesabıyla yorum yazmayı bile cesaret edememiş xşsmsş bide kızın tipine laf ediyo Yorumla Cevap sahibi 27 gü 19 yaşında zekası ortanın altı bir velet sataşmasın işine baksın. Kendi düşüncemi yazarken size sormayacam amwq. Ergen velet Yorumla Lila2 27 gü Kendi düşüncem diye başkalarının hayat tarzına karışamazsın kendi fikrini belirtmek farklı karışmak farklıdır çok istiyorsan sen okursun ilahiyatı Yorumla kxnan 27 gü Sen kendi suratına bak hıyar Yorumla kxnan 27 gü Sen burada ne isin var öbür tarafı kurtaracak sında kardeşim hadi yaylan Yorumla kxnan 27 gü dalamalik yapma Yorumla Cevap sahibi 27 gü @kxnan Beta kenandan kardeşim yapma anları, şok şok şok Yorumla kxnan 24 gü Burdaki yorumda sana ne siyor Yorumla
Esmergenc41 Takip Et Guru Yaş: 31 27 gü Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. 1 numara ve kırmızı başarılı 1 2 Yorumla birsuskuncicek 27 gü evet Yorumla Esmergenc41 26 gü Alacaksan onları al Yorumla
13_Gölgє_16 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% 27 gü 2 daha iyi bence 1 1 Yorumla 13_Gölgє_16 27 gü ama tanga tercihimdir
u вуηαяcσѕ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 27 gü Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kırmızıyı giyerim 1 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 86% 27 gü Moda & Stil konusunda 403 cevap paylaştı. Mor renk çok seksi <3 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 27 gü Moda & Stil konusunda 19,6b cevap paylaştı. Bence yeşil olan güzeldir Çiçek onu al sen 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 27 gü Moda & Stil konusunda 715 cevap paylaştı. En alttaki hariç hepsi güzel 1 0 Yorumla
İrelia00 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 99% 27 gü 2. daha gol duruyor sanki 1 1 Yorumla İrelia00 27 gü Hoş* Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 19 , eic 99% 27 gü Moda & Stil konusunda 346 cevap paylaştı. 😂Bende bilmiyorum ki 1 1 Yorumla birsuskuncicek 27 gü haha Yorumla
Shazam6 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 46% 26 gü 2-3 tabii kii 1 3 Yorumla birsuskuncicek 26 gü İyms Yorumla Shazam6 26 gü Onları al Yorumla Shazam6 26 gü Sen ne tarz seviyosun peki Yorumla
1sonnbahar Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% 27 gü Mor olanı 1 2 Yorumla birsuskuncicek 27 gü iyms Yorumla 1sonnbahar 27 gü Seksi Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 27 gü Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yazı tura yap 1 1 Yorumla birsuskuncicek 27 gü İyi fikir Yorumla
Ali2366 Takip Et Xper 3 Yaş: 50 27 gü Üzerinde görmek gerek 1 1 Yorumla birsuskuncicek 27 gü evet Yorumla
J0KKeR Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 94% 27 gü Yeşil olan 1 1 Yorumla birsuskuncicek 27 gü iyms Yorumla
Ozaneker Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 27 gü Kırmızı ve mor bence 1 1 Yorumla birsuskuncicek 27 gü güzell Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% 27 gü Hiç biri 1 2 Yorumla birsuskuncicek 27 gü neden Yorumla Maturemale 27 gü Olmaz cıgg😬 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 27 gü Böyle olmaz Senin üzerinde görmek lazım 1 1 Yorumla Cevap sahibi 27 gü Şaka yaptım 🙃 ama kimse gülmedi Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 26 27 gü Moda & Stil konusunda 963 cevap paylaştı. Kötüler 1 16 Yorumla birsuskuncicek 27 gü neden Yorumla HoşafAğızlı 27 gü Sarı gariç diğerleri bikiniden çok fantezi kıyafeti gibi Yorumla birsuskuncicek 27 gü Normal Yorumla HoşafAğızlı 27 gü Abartı açıklıkta bence amac denizemi girmek yoksa ilgimi çekmek ilginç Yorumla birsuskuncicek 27 gü Biraz uçuk olabilr Yorumla HoşafAğızlı 27 gü Sen çıplak gir salla mayoyu jhggzd Yorumla birsuskuncicek 26 gü Suss Yorumla HoşafAğızlı 26 gü Ne güzel işte püfür püfür havada iyi olur komple yanarsın 😂 Yorumla birsuskuncicek 26 gü Dimi ya Yorumla HoşafAğızlı 26 gü Evet amele yanığına son 😂 Yorumla birsuskuncicek 26 gü Hahaha gece gece ne fikirler ama Yorumla HoşafAğızlı 26 gü Çıplak girmenin avantajı boll 😂😂 Benim kafa geceleri haraketleniyo zaten sabah uyuşuk gibiyim 😅 Yorumla birsuskuncicek 26 gü Ben de uyuşuk çiçeğim şu an Yorumla HoşafAğızlı 26 gü Neden çok mu yordular seni 😅 çicek dediğin az canlı olur yaaa Yorumla birsuskuncicek 26 gü Olamıyoyummm Yorumla HoşafAğızlı 26 gü Olursun olursun sen çiçeksin kendine gel 😂 susuz mu kaldın acaba nolduu Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 34 27 gü Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. bu modeller hiç birisi güzel değil 1 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 26 gü Moda & Stil konusunda 331 cevap paylaştı. Mor sana iyi gider bence 0 0 Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 30 27 gü Moda & Stil konusunda 839 cevap paylaştı. Bana 2-3 tip bulursan link at😅 0 4 Yorumla Shazam6 26 gü Sen işini biliyosuuun 😂 Yorumla HayalperestPisicik 26 gü @Shazam6 😒😒 Yorumla Shazam6 26 gü Noldu be Yorumla Shazam6 26 gü Tripci 🤣 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% 27 gü Moda & Stil konusunda 540 cevap paylaştı. Morlu çok iyi bence 1 0 Yorumla
MarllboroRed Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 27 gü Moda & Stil konusunda 593 cevap paylaştı. Kirmizi 1 0 Yorumla
Berna53738 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 27 gü Bence yeşil çok güzel 1 3 Yorumla Kaan3433 27 gü @Berna53738 yeşil mi Yorumla Berna53738 27 gü Evett Yorumla Kaan3433 27 gü senin boy kilo kaç giyer misin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Hiçbirini beğenmedim, birinci idare eder onun da rengi kötü
Merhaba,
Hangisini ister beğenir isen onu! 😅
Ben bikini sevmiyorum! 😅
Mayo mu seviyorsn
Valla 😅ben ikisine de karşıyım 😅 kıskancım bana ters 😅ya haşema ya da özel havuz ya da kadınlara özel havuz 😅
Kıskanç erkek ideal erkektir
Kıskanç kadında candır 😅
Sen göründüğü kadarıyla zayifsin narin çiçek o yüzden fiziğine en iyi gidecek model en baştaki yani yeşil bence.
evet
Tamam o zaman 1. tam sana göre
2. Nin aynısının pembesi eşimde var gayet güzel bence
İyms
Evet
Kırmızı olan gerçekten hoş ve güzel duruyor. Eğer vücut taşıyorsa kesinlikle kırmızı olan
Evet
O zaman alacağın renk belli oldu ☺️
Kendi fizik yanına göre değişir. Mor olmasın da çok eğreti duruyor 🥶
evet
Karar verdin mi bari
1. model daha usturuplu onu tercih et
3. sü daha davetkar ve çekici
4 nasl sence
Leoparı olsa olurduda dalmaçyalısı kötü
varsa öyle bikiniler giyecek varlık. sende, hangisinin olduğunun önemi yok. ahanda mor u giy. balalım olucakmı
olur
Bikiniler fiziğe göre seçilmeli. Başkasında güzel görünen sende kötü durabilir.
Leopar deseni geri gelmeli en acil tarafından ya , millet giymeyi bıraktı, her şeyi mi çok iyi olur ya bikinisi bilee
Bilemedim. Görmediğim için hiç gözümde canlanmadı hangisi nasıl olur diye
Kırmızı en güzeli. Yeşilin de modeli güzel ama renk kötü fosforlu sevmem
En üsluplü olanı 1. Diğerleri çok açık. Cesaretin varsa giyebilirsin tabii ki. Hepsi güzel.
‼️Hanfendi gırmızıyı alın😂 üç guruş fazla olsun gırmızı olsun😂‼️
Kırmızı çekici duruyor. Giyen bedenin de önemi var bu değerlendirmede tabii
inan hepsi birbirinden güzeller.. hepsi çocuğum gibi ayrım yapamam...
haha
Kırmızı diyorum ama ilkinin modeli de güzel. İkincinin de rengini çok severim. Yine kırmızı hepsinden daha güzel. Modeli güzel renginin yanı sıra.
burada sana şunu al bunu al diyenler karısı olsan hiçbirini giydirmezler. Bence biraz daha usturuplu bir model bul. Bunlar olmaz.
Bence kırmızı olan en güzeli
evet
Yakışır senin gibi güzelliğe
Rengi ve modeliyle kesinlikle kırmızı.
evet
3. daha çok yakışıyor
Kırmızı
Yes.
Efendim ciciklere bağlı mayo seçilir
haha
Küçğk ciciğe bikini olmaz🤣🤣🤣
Haha suss
Bir millet uyanıyor, yok millet değilmiş🤣
Ortadaki ikisi iyi bence.
evet
Taşıyabileceksen kırmızı olan
evet
3. modelide harika.😍
Kırmızı sever ben olarak❤️💄👌🏻
2 nolu lila tonlarında olan diyorum.
güzel
Sarı neon model de güzel kırmızı modelde güzel bence
Vücut tarzın da önemlidir, sanki kırmızı bir tık önde gibi 🤣
ben kırmızı alcam valla bence kırmızı
bence de
O surat olduktan sonra hiçbir bikini yakışmaz
Sana tavsiyem ilahiyat oku da bari öbür tarafı kurtarırsın, gözüm kanadı…
Kendi tipini koymayı cesaret etmeyi geçtim kendi hesabıyla yorum yazmayı bile cesaret edememiş xşsmsş bide kızın tipine laf ediyo
19 yaşında zekası ortanın altı bir velet sataşmasın işine baksın. Kendi düşüncemi yazarken size sormayacam amwq. Ergen velet
Kendi düşüncem diye başkalarının hayat tarzına karışamazsın kendi fikrini belirtmek farklı karışmak farklıdır çok istiyorsan sen okursun ilahiyatı
Sen kendi suratına bak hıyar
Sen burada ne isin var öbür tarafı kurtaracak sında kardeşim hadi yaylan
dalamalik yapma
@kxnan Beta kenandan kardeşim yapma anları, şok şok şok
Burdaki yorumda sana ne siyor
Baştaki güzel ama ya siyah ya kırmızı olsun
1 numara ve kırmızı başarılı
evet
Alacaksan onları al
2 daha iyi bence
ama tanga tercihimdir
Kırmızıyı giyerim
Mor renk çok seksi <3
3. Olmalı sanırım
Bence yeşil olan güzeldir Çiçek onu al sen
En alttaki hariç hepsi güzel
sana eflatun cuk oturur.
2. daha gol duruyor sanki
Hoş*
😂Bende bilmiyorum ki
haha
2-3 tabii kii
İyms
Onları al
Sen ne tarz seviyosun peki
Mor olanı
iyms
Seksi
Yazı tura yap
İyi fikir
Üzerinde görmek gerek
evet
Yeşil olan
iyms
Kırmızı ve mor bence
güzell
Hiç biri
neden
Olmaz cıgg😬
Böyle olmaz
Senin üzerinde görmek lazım
Şaka yaptım 🙃 ama kimse gülmedi
Kötüler
neden
Sarı gariç diğerleri bikiniden çok fantezi kıyafeti gibi
Normal
Abartı açıklıkta bence amac denizemi girmek yoksa ilgimi çekmek ilginç
Biraz uçuk olabilr
Sen çıplak gir salla mayoyu jhggzd
Suss
Ne güzel işte püfür püfür havada iyi olur komple yanarsın 😂
Dimi ya
Evet amele yanığına son 😂
Hahaha gece gece ne fikirler ama
Çıplak girmenin avantajı boll 😂😂 Benim kafa geceleri haraketleniyo zaten sabah uyuşuk gibiyim 😅
Ben de uyuşuk çiçeğim şu an
Neden çok mu yordular seni 😅 çicek dediğin az canlı olur yaaa
Olamıyoyummm
Olursun olursun sen çiçeksin kendine gel 😂 susuz mu kaldın acaba nolduu
bu modeller hiç birisi güzel değil
Mor sana iyi gider bence
Bana 2-3 tip bulursan link at😅
Sen işini biliyosuuun 😂
@Shazam6 😒😒
Noldu be
Tripci 🤣
Morlu çok iyi bence