Eşimin önceki evliliğinden olan 2 oğlu bizimle yaşıyor. Büyük 15 küçük 8 yaşında. Tesettürlü değilim giyebilirim ama rahat edemiyor onların yanında o yüzden en kısa dizlerime gelen şeyler giyiyorum. Eşim de fotoğraftaki gibi 4 tane takım almış evde giyeceksin diyo bende odada giyeyim sadece diyorum evde bununla gezeceksin dedi tekrardan. Eşimle kendimin arasında kaldım ne yapacağımı bilemedim
Çocukların babasıyla evli olduğunuz için ve sizinle yaşadıkları için, anneleri sayılıyorsunuz İslam da öyle diyordu galiba, ama buna ramen mahrem bölgeler iyice kapatılıp gösterilmemeli, öz çocuklarınız olsa bile öyle. Eşinin de seni zorlaması anlamsız.
Ben onların annesi değilim. Olamamda. Ablalarıyım abla diyorlar. Onların yükü bende değil babalarında ben yemek yaparken bir bardak su fazla koyuyorum temizlik yaparken bir oda fazladan temizliyorum o kadar
Tesekkur ederim.. benzer bir durum ile karşılaştım kafamda baya soru işareti oluşturdu empati yapmama yardımcı oldun tesekkur ederim birkaç soru daha var ama onlar fazla ayrıntılı sanirim