+1 yıl14 yaşından beri makyaj yapan biri olarak piyasadaki en iyi rimelin RİMMEL LONDON volüme flash scandaleyes maskara extreme black olduğunu söyleyebilirim... Fiyatı ise; sadece 20 tl... İkinci olarak tercihim; L'OREAL PARİS'ten yana lash archıtect 4D black laquer farklı bir stil arayanlar için çok ideal ve bilindiği üzere geçtiğimiz yılın en iyi rimeli seçilmiştir... Son tercihim; Clınıque lash doubling maskara volume çift fırça ile masum ifadelerin kalıcı keyfini yaşayabilirsin... Son kez belirtmek istediğim küçük bir dipnot her rimelin enerjisi farklıdır ve beklentilere göre değişim gösterir... Şu an rimel kullanımımda bir kaç rimeli aynı anda üst üste uygulayarak farkı gözlemliyorum ve en son darbeyi MAX FAKTOR black 24 saat etkili maskarayı uyguluyorum netice kirpik kıvırma makinası ile aynı etkide... Bu şahane... :)
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılgolden rose nin cat walk adlı rimelide çok iyi ben arkadaşımda görmüştüm normalde rimmel kullanıyodum ama kullandıktan sonra kesinlikle cat walk dedim çünkü hem simsiyah bir görüntü veriyo ayrıca uzun ve sık kirpiğin varmış gibi duruyo. onun dışında avonun rimelleride iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYav abla gel veriyim sana kirpiklerimi sende kurtul bende. bir ise yaramiyor kucukken bir iltifat ablalar pesinden kosuyor felan buyuyunce ayni umudu tasiyorsun ama fis sabah kalkinca gozune batmasi milletin gozune ne suruyosun demeside cabasi.
31 Yorumla
ARTISTRY™ Length & Definition bunuda kullanabilirsin. Kimyasalı az akma riaki sıfır ve her daim canlı durur.
35 Yorumla- +1 yıl
Kaç TL ama
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Moda & Stil konusunda 794 cevap paylaştı. kozmetik sektöründe çalıştım bir süre. ordaki urunlerle makyaj yapıyorduk max faktor deborah o bu ne geliyorsa aklına kullandım.. en son hiç umidim yok ama dur flormarada bakayım dedim ve o gunden beri kullandıgım tek rimel Flormar Spider lashes.. 3D maskaralar gibi resmen upuzun ve dolgun gösteriyor.
33 Yorumla- +1 yıl
Hadi ya.. Ornegin loreal volule collagene'le karsilastirsan? Yine flormar mi dersin?
- +1 yıl
lorealin hangisni kullandım şu an hatırlamıyorum ama satıştaki bütün ürünleri denedim diyebilrim.. kesinlikle flormar.. @Bembeyazgul
- +1 yıl
Tesekkurler
+1 yılAvon ve bimilyoncu mali disinda hepsi ayni gorevi görüyor maskaraya degilde fircasina bak firca tombul ise gur ve uzun gosterir firca ince ise kirpikleri ayrik gosterir ve uzun tabiki :D hangi marka olursa olsun yatmadan once iyi ve guzel temizle yoksa hangisini kullanirsan kullan 1 yila kalmaz kirpiksiz kalirsin tatlim :D
10 Yorumla
+1 yılOriflame Hyper Stretch XL Maskara Doğal uzunlk veriyor. Benim dolgun ama kısa kirpiklerim çok güzel duruyor. :)
Tanıtımında :
Takma kirpik etkisi için içeriğinde ustaca tasarlanmış 4 mm'lik kirpik parçacıkları bulunduran formül, kirpiklerinize hacim ve uzunluk verir. Canlandırıcı Pro-Long Kompleks™ ile kirpiklerin dolgunlaşmasına destek olurken Conditioning Kompleks ile bakım yapar ve korur.
Yazıyor: D11 Yorumla- +1 yıl
The ONE Lash Resistance Maskara
Suya dayanıklı olan maskarası harika. Ama ben suya dyanıklı sevmiyorum. gözünü oysan bile çıkmıyor gözünden bulaşmıyor :D çok güzel görüntüsü var. :D
Dene. :D
golden rose seksi black veya golden rose maxim eyes ha bir de veya essence ı love extreme crazy volume seyrek kirpikler için kurtarıcı üçü de. maxim eyes takma kirpik etkisi bile yaratabilir :)
14 Yorumla
+1 yılavondan almada nerden alırsan al çok kötü oluyor kuruyana kadar yapışıyor hep alt kirpiklerime ve şekli kötü oluyor
21 YorumlaMaybelline Colossal Volum' Express favorim :) tavsiye ederim ;)
2.bp.blogspot.com/.../mabelline%2Bcolossal.jpg10 Yorumlabir arkadaşım bana yurt dışından getirmişti. Bitince türkiyede araştırdım. 40tlydi. Max factorun slikonlu rimeli. Hani ağlarsın ya da yıkarsın yüzünü ya, gözünün çevresi simsiyah olmuyor. Asla dağılmıyor. Eğer beklersen kurur çıkmasını istiyorsan elinle dokun yeter takma kirpik gibi ele geliyor hiç bir şekilde dağılmadan hemde.
00 YorumlaMaybelline kesinlikle, hem fiyat olarak kaliteye oranla uygun, hem de fırçaları bir harika
:) kirpik güzelliği rimelin kalitesiyle olduğu kadar sürüş tekniğiyle de alakalı. Dolgunlaştırıcı özelliği olan ve uzatıcı özelliği olan iki ayrı rimeli ard arda uygularsan mükemmel sonuca ulaşacaksın :)00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılcoolspotters.com/.../...xpress-mascara-profile.jpg bu ve çok memnunum
10 Yorumla ben flormar kullanıyorum hepsini denemişimdir heralde en iyisi flormar üstelik T. M ve inan bana akmıyor hem dolgun gösteriyor hem uzun hemde kıvrık ki ben kirpik yoksunu bir insanım herkes ne kullandığımı soruyor ;)
11 Yorumla- +1 yıl
Tatlım Flormarın hangisi
+1 yılgiorgio armani eyes to kill dehşet uzun gösteriyor ve mükemmel
15 Yorumla- +1 yıl
rc :)
- +1 yıl
Kaç TL...
- +1 yıl
UUU 87 mis
- +1 yıl
evet ama degiyor :)
Yves rocher'in rimelide güzel kullanıyorum memunumda gözlerimide rahatsız etmiyor.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMax Factor 2000 calorie diye geçen rimeli kullanıyorum şahane birşey fiyatı sadece 30 tl bu zamana kadar en kaliteli rimelleride kullandım mesela lancom ama bunun verdiği uzunluğu, hacmi veremedi tavsiye ederim
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu da kanıtı :) scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/.../...191958235_n.jpg
- +1 yıl
Evet bende ondan kullaniyorum cok memnunum acikcasi. Simdiye kadar bir cok pahali urunde kullandim ama bir urunun guzelliginin fiyatiyla alakasi yok onu ogrendim
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle
Maybelline Black Drama, rimele para dökmeye gerek olmadığını gösteren markalardan.. Bir de henüz almadığım ama denemek istediğim, flormar pretty curl.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 450 cevap paylaştı.
+1 yılBir çok marka kullandım en iyi hacim veren kesinlikle maybeline ve suya dayanıklı ağlayınca akmıyo :DD
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRimmel london nin argan yagli vardi bir tam hatirlamiyorum arkadasim kullaniyodu bende almayi planliyodum sonra loreal alinca vazgectim. ama emin ol cok iyi. fiyatina gore lorealle karsilastirilabilecem kapasitede ki o 20 tl loreal onun en az iki uc kati
00 Yorumla
+1 yılBenefit'in , neredeyse bir çok ürününde olduğu gibi; Benefit They're Real ! Mascara'sı da kesinlikle mükemmel. Lancome, Dior, Nars, Mac , Urban farklı çeşitleri olmak üzere hepsinden kullandım ancak; en iyisi bu. 3 yıldır değiştirmediğim tek rimel.
00 Yorumlamaybelline falsies + maybelline lash blast 24 saatlik + maybelline the colossal... evet mascara hastasiyim :D benim icin GOZ onceliktir :)
10 YorumlaMaybelline Rocket lacıvert cok ama cok memnunum fıyatıda gayet uygun
10 Yorumla
+1 yılDeborahın siyah kaplı rimeli var bildiğin takma kirpik takmışsın gibi yapıyor şekerim😊
10 Yorumlaeğer bütçen çok yoksa flormalın suya dayanıklı rimeli var. ordaki bayanlara de gösterirler. Siyah kabı üstünde mavi çizgiler var. Ben baya memnunum ama suya dayanıklı olduğu için hemen geçmiyor. Ama almışken onu al bence.
00 Yorumla
+1 yıllorealinkiler güzel oluyor, ama alırken markaya değil fırçaya bak önemli olan fırça
10 YorumlaAblaaaa bir soru soruucamm sanaaa :) ablam bilir.
60 YorumlaFiyat konusunda sıkıntı yok diyosan loreal paris manga tavsiye ederim. mavi ve siyahini kullaniyorum. Ayrica takma kirpik etkisi icin essence i love extreme ;)
00 Yorumla
+1 yılben oriflame wonder lash uzatan mascara lardan kullanıyorum ama sen dolgunlaştıran hacim veren istiyorsan maybeline volume mascarasından ya da alix aviven dna mascara kullanabilirsin tavsiye ederim
00 YorumlaRimmel London Accelerator Endless ve Golden Rose Perfect Lashes
İkisinden de çok memnunum.
Pahalı bir şey istiyorsan kesinlikle Dior'un Iconic Overcurl'ünü almalısın.00 Yorumladedimki bu konuyada gireyim bakalım bunda da erkekler atlamışmı hakkaten yuhhhaaaaa olm siz ne anlarsınız rimelden la :D
60 YorumlaClinic in iki tarafli bir rimeli var bir tarafi baz beyaz diger tarafiylada boyuyorsun. Cok memnunum hic dokulmuyor kirpiklerim cokta guzel yogun gosteriyor ☺
00 Yorumla
+1 yılbenefit they're real mac watsons larda bulabılırsınız :D
15 Yorumla- +1 yıl
Özelliği ne
- +1 yıl
akmıyo ve dokulmuyo ayrıcada bence kırpıkleri tek tek tarıyo
- +1 yıl
ben watsons tada gordumde :D
+1 yılÖnemli olan marka fırça değil önemli olan senin kullanış biçimin en dandik rimeli bile kullandığım oldu ama yinede güzel sonuç elde ettim
00 Yorumlaşu an avondan supershock max ve loreal voluminous 5x kullanıyorum, kolay kolay akmıyorlar, çok memnunum...
00 Yorumla
+1 yılAvon satıyorum ama whatsonsdan aliyorum kirpik yapin nasil o onemli canim kisa seyrek uzun mu?
02 Yorumla- +1 yıl
Sık taraklı fırça al :) o rimelleri fircasini kulllan
+1 yılmaybelline one by one volume harika pembe dışı üzerinde yeşil yazılar var harika ama tek tek boyuyor ve akmıyor
00 Yorumla
+1 yılerkekler rimel kullanıyormuş ahahah hiiç haberim yoktu bak :D
https://i.hizliresim.com/YjD8R6.jpg
ahahha beğendim bunu :P ahhahaha00 Yorumla
+1 yılElite kullanıyorum gerçekten kirpiklerimi çok iyi yapıyor
10 YorumlaAvon max ve maybeline rocket var ikisi de iyi çokta pahalı değiller.
10 Yorumladuruma göre
Youngblood Lash Primer
Resp Densif Noir
Lancome Hypnose Magnetic Eyes
Estée Lauder Sumptuous Infinite
kullanıyorum00 Yorumla
+1 yılFlormarın 360 derece dönen rimelini kullanıyorum arada da mac
10 Yorumla
+1 yılloreal volume million lashes kullanıyorum ama mükemmel olduğunu söyleyemem
10 YorumlaMax faktor, false lash effect maskara tavsiye ederim
10 YorumlaLancome hypnose veya ysl faux cils kullaniyorum ikisinden de memnunum
10 Yorumla
+1 yıldeborah. mükemmel bir rimeldir. ayrıca bitkisel. 10 sene sürsen dmkülmez kirpiklerin. bu marka dışındakı bütün markalarınki döküyor, en tanınmışların da dahi...
02 Yorumla- +1 yıl
Dolgunluk uzunluk siyahlik? Ve kaç tl
- +1 yıl
aynen. inanılmaz hacim ve dolgunluk veriyor. mükemmel bir rimel. 35 lira. ama her iki haftada bir nerdeyse yüzde 20 indirime girerek 20 liraya düşüyor. hiç 35e almadım yani :))). maybeline alacağına 20 liraya git deborah al kirpiğin sana kalsın ;)
+1 yılAlix avien, cosmo home magzalarinda bulabilirsiniz 3 yıldır kullanıyorum çok memnunum :)
00 YorumlaVeryme extendalash mascara süper bişi kullandgm en iyi maskara.. :))
00 YorumlaFikrini sağlamlaştırmışsın ama deborah denemeni tavsiye ederim. Ucu kalın ve kıl olanlardan
00 YorumlaLoreal paris false lash wings butterfly midnight maskara
00 YorumlaMac STUDIO SCULPT SUPERBLACK LASH Ve lancome hypnose 👍👌
00 YorumlaKullandigim avonun spectra lash mascarasi onerecegim ise maybelline the colo ssal volum express mascara.
00 YorumlaAvon'un Big & Daring. Gayet iyi bence, kirpikleri süper uzatıyor :)
00 YorumlaFarketmiyo ama avonun tüm rimelleri oriflame de olabiliyo oda çok güzel
00 Yorumla
+1 yılMaybelline the rocket 20 tl gartıslerde satılıyor ben uyanıklık edıp ındırımde denk gelıp 10 tlye almıstım
00 YorumlaMac kullaniyorum. Fiyatlari biraz pahalı. Ama gercekten cok kaliteli ürünleri. Kirpiklerime hic agirlik yapmiyor. Ve cok da uzun gosteriyor
00 YorumlaEn guzel ve en ucuz rimeli acikliyorummm. Golden rose maxim eyes , akmaz yapistirmaz , kirpik dokmez
02 Yorumla
+1 yılLancome, Loreal... Hepsini kullandım ama benim için en iyisi Max Factor Lash Effect.
00 Yorumlaben her bitirdiğimde başka bir tane kullanıp deniyorum hepsini merak ediyorum kullanmak istiyorum
00 Yorumla
+1 yılDolgunluk içinse golden rosenin pembe rimeli ama uzunluksa Diordan şaşma derim
05 Yorumla- +1 yıl
Ee tabi tecrübe diyelim zamanında her girdiğim mağazadan bir ümitle rimel aldigim zamanlarda oldu :D
- +1 yıl
Ahahahaha :)
- +1 yıl
Dior mu hangisi
+1 yılkullanmiyorum genelde ama cantamda bir maybelline var
00 Yorumlagolden rose un ürünleri fiyatları uygun ve kirpikleri istediğin şekle sokabiliyorsun
00 YorumlaAlix avien iki Kat uzatip gurlestiriyo 10 tl biseydi
00 YorumlaLancome Hypnose Drama.
12 Yorumla- Devamını Gör (248)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler