Moda & Stil Beyaz iç çamaşırı kullanmak temizlik göstergesi midir? motorcubeyy Takip Et Xper 4 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Beyaz renk en ufak lekeyi bile belli ettiği için beyaz iç çamaşırı kullanmaya cesaret edenler bakımlı sayılabilir mi? Beyaz iç çamaşırı kullanmak temizlik göstergesi midir? Cevapla Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Kutup00yildizi Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 103% 1 yıl Yani erkekleri bilemem ama kizlar için o dediğin imkansıza yakın. Normal dönemlerde neyse de regl dönemlerinde ne kadar bakımlı temiz olursan ol uyurken vesaire bir sekilde bir şeyler yaşanır yani. Çok gerçekçi gelmedi bana 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Olabilir. Ben kendime çok yakıştırıyorum 2 1 Yorumla motorcubeyy 1 yıl Yakışana yakışıyor yalan yok Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 979 cevap paylaştı. alakası yok 1 1 Yorumla motorcubeyy 1 yıl 👍🏻 Yorumla
Seddeffe Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Alakasi yok 1 1 Yorumla Unbelievable12 1 yıl Bana bir an mantıklı geldi Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Mantıklı, olabilir. 0 0 Yorumla