Çalıştığım yerde ki usta seni ham yaparlar böyle giyinme dedi 😒😕😕ben anlam veremiyorum nedir bu insanların derdi göze batan ne?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Çalıştığım yerde ki usta seni ham yaparlar böyle giyinme dedi 😒😕😕ben anlam veremiyorum nedir bu insanların derdi göze batan ne?
Sen izin vermeden hiçbir erkek sana böyle bir cümle kuramaz demek ki tavırların sana rahat davranmasına sebep olmuş. Cümleden rahatsız olduysan davranışlarını değiştirebilirsin. Ama olaydan daha saçma olan başka bir şey var diye düşünüyorum o da söylediği şey bi tacizken senin gayet rahat bir şekilde o soru başlığını atman olaydan daha tuhaf
Evet doğru bir şeye değindin ben maalesef biraz rahat davranan biriyim yüz buluyorlar kendime engel olamıyorum
Senin insanlara nasıl davrandığın beni bağlamaz da kadınlık gururun kaldırıyorsa bunu devam 👍🏻👍🏻
Yüz bulmayıp yapan da çok düşüncen çok yanlış.
Patronun kullandığı cümleyi okumadın mı soruda? Cümle çok ama çok argo bi hitap. Eğer sana da patronun böyle bir cümle kurarsa git kendini sorgula patronunu değil. Aynı fikirde değilim yapılmışsa yüz bulunmuştur. Fikrin fikrime zıt olabilir ama saygı duymak düşüyor bana
Hadsiz insan çok. Yazık
Ben mi hadsizim? Saygı çerçevesinden en ufak çıktığımı düşünmüyorum. Soruyu tekrar ve tekrar okumanı tavsiye ediyorum.
Hayır neden üstüne alınıyorsun 🤦🏼♀️ bu tarz cümleleri kuran insanlar için söyledim.
Neden alınmışım acaba 🤔🤔🤔 tamamen sana hitaben kurduğum cümleler sonrası yorum belirttiğin için olabilir mi süpersonik zeka
Yüz bulduğu için yaptı demenden ötürü hadsiz insanların olduğunu, bunu yüz vermeyenlere de yaptıklarını söylemiş olabilir miyim. Yaşamadan anlamicak gibisin 🤷🏼♀️
Son cümleden kaliten belli oldu iyi akşamlar ✋🏻
kaliten zaten ilk cümlenden belliydi :D
İyi akşamlar tabisi
Bir kere anlatıcam umarım bir kere daha anlattırmak zorunda bırakmazsın. Hadsiz insan çok, dedikten sonra yazdığın "yazık" kelimesi hiç de 3. 4. Şahıslara söylenmiş bir havayla söylenmemişti. Ona binaen yazdım her ne yazdıysam, senin geldiğin yollardan ben döndüm ablası 😎
Hayır neden üstüne alınıyorsun derken bile samimiyetsizsin 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ham yaparım seni diyen bir adam varsa karşıda durup dururken söylenmez bu anlatamıyorum şu an herneyse boşverin
Ustaya bak konuştuğu lafa bak. Sırf laf konuşmak için konuşmuş. Akılda bilgi yok, düşünce yok, dünya nereye gidiyor düşünme yok ama boş konuşmaya gelince ilk aklına geleni söylemiş. Ham yaparlarsa yapsınlar, sana giren çıkan ne lan? Gerçekten çok sinirlendim.
Bide beni düşün cidden asabım çok bozuluyor
Bozulmaması mümkün değil.
Cevap
36Cevap
Normal kıyafet işte.
millet kafayi yemis gercekten ulkecek tek derdimiz buymus gibi sanki kiyafete laf soyluyorlar ya sabir
Türkçe meali izin versen ben bile yerim demeye getiriyor. Falsolu bir cevap verdiysen b. ku yedin benden demesi. Bence çokta ham yapılacak bir görüntü yok normal bir görüntü.
Bu giyimde ham yapacak bir şey yok. Ayrıca fiziğinde normal Allah'ın yarattığı tip yani olay değil 😃 amannn boş ver istediğini giy. Onu diyen damacana olayına girenler nasıl bir yokluksa yazık fjghh
Bence cevrende art niyetli fazla kişi olabilir 🤔 gayet normal güzel gözüküyorsun bu arada :))
Çok tatlı minnoş bir elbise üzerine cuk diye oturmuş işte cidden ham yapmalık tam da şeker gibi olmuş 😁
Tekstilde mi calisiyorsun genelde böyle dengesiz hadsiz insanlar tekstilde oluyor
Evet canım ya
Hiç şaşırmadım
Usta niyeti bozmuş, ne var bu giyimde? Haddini bildirmeliydin bence, çünkü ham yapmak istediği bunu arzuladığı için bu diline vurmuş
bir şey yok yobaz bı yerde çalışıyorsun demek ki seni uyarmış iyi niyetinden ötürü
ya da abaza tayfa var
Öyle mi dersin?
Evet
Gayet normal bir elbise. Mini de değil. Galiba yakıştırdığı için demiş olmalı. Yakışmış yani.
ustan derin abazaymış. bu kadar itici bir kıyafete bile azmış.
Bence o arkadaş biraz abaza sanırım yoksa bu normal kıyafet çünkü
Onun zihniyeti bozuk muş iyi işte ne var ki
Damacanaya hallenenlerin olduğu bir ülkede bu cümleyi sorgulaman hata be güzelim :))
Çok masum görünüyorsun ve masumiyet kızlara ayrı bir erotizim katar
Sade ve desenleri güzel saç yapiniza da yakışmış 😉😉
Gayet düzgün bir elbise bunu sana diyen kimse vur kafasına bitane aklı başına gelsin bence
seni arzulamış şakaya vurmuş anca o ham yapmak ister
Herif sapıkmış. Kıyafette dekolte veya herhangi bir seksi görünüm yok.
Gayet normal üstün ham yaparlar derken seni kaparlar mı demek istedi acaba
eğer dediyse bu ne hadsizlik ya , bu arada giyimin elbise aşiri zarif
Çok cici çıkmışsın ondan minyonlar çok tatlı oluyorsunuz
O dediği yaptığı taciz farkındasın umarım 🤔
Evet de ne yapsam
elbiseni değil fiziğini demek istemiş
Fizikte ne var ki
kilolu değilsin
Yok değilim
teninde beyaz güzel
Er gazinosunda mi calisiyorsun
Ne gazinosu tekstil de
sapık işte bu normal bir kıyafet
Sen ne tepki verdin peki
hiç bir şey. onun canı seni çekmiş belliki
O dayı fazla ac gözlü
Ustalar abazan, elbise normal.
Sana yürüme hazırlığı yapıyor. Sende gözü var.
Gayet hoş bir giyim tarzı
bir şey yok normal
O ustanin anasini avradini...
Boş konuşuyorlar boş ver
Seni kızdırmak istemiş galiba
Hatun fena
Güzelsindir ondan
Elbise çok güzel)) iyi de yakışmış)))
Usta sapıkmış
Usta dediyse vardır bı bildiği🤣
Gayet usturuplu bir kıyafet, çok tatlısın 💕
Ben bile yaparım o ne be offff