Moda & Stil Piercing tercih eder misiniz? Güneşlinay Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Yapay Zekaya Sor Yani ben baya severek deldirdim canım tatlı olmasına rağmen acımadı, ama önyargılı oluyo bazıları Piercing tercih eder misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Piercing Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Moda & Stil konusunda 4b cevap paylaştı. Bana göre değil gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Piercing sevmem ve istemem 0 0 Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Tragus piercingim var sağ kulağımda 10 küpe var dövmelerimi ve piercingimi seviyorum ama çocuklarım yaptırsın ister miyim hayır. 0 0 Yorumla
Onemortime Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% 1 yıl Ederim yüzyıllar evvel kaşımı delldirmistim ama nerdeyse hiç kullanmadım.. Bence güzel bir detay insanda :) 0 0 Yorumla
kremalıfincanbüreği Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Yakışmış bence yüzde ki piercingleri estetik bulmuyorum 1 0 Yorumla
Fikriminincegülü4 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Şimdilik tercih etmiyorum ama tercih edersem görseldeki efsane duruyor, çok beğeniyorum 💕 1 0 Yorumla
Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Yaptırmadım ama yaparsam resimdeki gibi düşünüyorum, çok güzel 💖 0 0 Yorumla
KSM-Y Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Yani yakışan var. Ama bir kadını çekici yapan. Bunlar değil bence. Bu tip şeyler sadece ayrıntı. 0 0 Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 346 cevap paylaştı. kadına çok yakıştırırım 👅👅 2 0 Yorumla
Onurrr42 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 322 cevap paylaştı. Bazı vücuda yakışıyor 0 0 Yorumla
mevsimbahar188 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% 1 yıl Moda & Stil konusunda 308 cevap paylaştı. Evet ama çıkarttırdım 0 0 Yorumla
ÇizgiliConverse Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Tercih etseydim dudağımda olurdu sanırım. 0 0 Yorumla
OdaOlmadı Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Genelde sevmem güzel durduğu vücutlar var ama 0 0 Yorumla
redbulkanatlandirir Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 337 cevap paylaştı. Suanlik yok ama deldirmeyi dusunuyorum 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Göbek deliğinde çekici buluyorum. 0 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 969 cevap paylaştı. gobegimde evet 0 0 Yorumla
kleopatra17 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 765 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
ecevsyns Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Var göbeğimde 0 1 Yorumla Kimlergelmişkimlerr 1 yıl @ecevsyns fiziğinde güzel yakışır :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Bana göre değil gadası
Piercing sevmem ve istemem
Tragus piercingim var sağ kulağımda
10 küpe var dövmelerimi ve piercingimi seviyorum ama çocuklarım yaptırsın ister miyim hayır.
Ederim yüzyıllar evvel kaşımı delldirmistim ama nerdeyse hiç kullanmadım.. Bence güzel bir detay insanda :)
Yakışmış bence yüzde ki piercingleri estetik bulmuyorum
Şimdilik tercih etmiyorum ama tercih edersem görseldeki efsane duruyor, çok beğeniyorum 💕
Yaptırmadım ama yaparsam resimdeki gibi düşünüyorum, çok güzel 💖
Yani yakışan var. Ama bir kadını çekici yapan. Bunlar değil bence. Bu tip şeyler sadece ayrıntı.
Kız arkadaşımın şöyke göbeği olsun saatlerce öpüp yalayabilirim.
Ayyy tam da bu piercingten yaptırmayı istiyorum ✨️✨️🥺
kadına çok yakıştırırım 👅👅
Bazı vücuda yakışıyor
Göbek ve kulağımda var
Karşı cinste olabilir
Evet ama çıkarttırdım
Tercih etseydim dudağımda olurdu sanırım.
Evetttt ( var ztn) 💅
Genelde sevmem güzel durduğu vücutlar var ama
Suanlik yok ama deldirmeyi dusunuyorum
Göbek deliğinde çekici buluyorum.
hayallerimde ki piercing bu
Bunu takan kızlar acayip çekici geliyor
Ederim
Yakışmış 😘
Etmem
Evet burunda süper
gobegimde evet
Sevmiyorum