Yarın sevgilimle buluşacağız bana etek giyin dedi diğer giyindindiklerini giyinme dedi farklı olsun dedi benimde moralim bozuldu amacı baska gibi geldi sizce de öyle mi ben mi kafamda kuruyorum?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Evet her ne düşünüyorsan hedefi gerçekten ki öyle. Yazık gerçekten ilişkiler ne hale geldi.
Böyle düşünmesi öyle moralimi bozdu ki
G a v a t mkkk sen onun sevgilin olduğuna emin misin tek amaci başka bir şey bence uzak durr ve ayril
Ayril
Yazik ya yemin ediyorum bilmiyorum sen ne düşünüyorsun ama iğrenç cidden
Bende öyle düşünüyorum zaten birde bana beyaz oje sursene dedi hoşuma gidiyor dedi
pislik ya
Bende aptal gibi seviyorum üzülüyorum ya
Vazgeçmen gerek ya seni resmen şey olarak görüp kullaniyor iğrenç pislik mk
2 yıllık sevgilimdi ciddi düşünüyorum seninle falan dedi böyle yapması moralimi bozdu baya 2 yıldır beni bunun için kullanmış resmen
Oha be olm sana bişi diyim mi benim eski de böyleydi ciddi düşünüyorum felan demişti ama ben çok sevdiğimden bazen anlamiyordum bazi en ufak şeyleri bile cinselliğe getiriyordu felan ayrildiktan sonra Anladim gerçekten iğrenç Abaza biriydi beni seviyordu ama abazaydi işte
Erkeklere asla güvenmemek gere
Bende anlamadım işte sevdiğim için ama bu dedigi şeyden sonra suphelendim
Şüphelenmekte haklisin tabi az zmn da değil bu arada bu orspuocucunu rezil etmek lazim
Onu söyledikten sonra buluşmaya gitmedim gitmedim diye soğuk yapıyor konusmuyor çok
Bende rezil etmek istiyorum beter olsun istiyorum
Gitme tabi buluşmaya hatta eğer gideceksen etek felan giyme pantolon giy , neden giymedin derse giymek istemedim felan dersin bakalim ne tepki verecek
Yarın buluşacağız normal giyinip gideceğim ne diyecek bakalım haber veririm sana
merakla bekliyorım
Canım buluştuk benimle öpüşmek istedi bende izin vermedim sonra bana soğuksun falan dedi ilgilenmedi benimle konuşmadi bende trip attım ben eve gidiyorum dedim çıktım geldim
Hahaha iyi yapmişsin kiz o değil de bak gördün mü nasil gerçek yüzü ortaya çikmişş hiç gelmedi mi sen öyle dedikten sonra arkandan
Böyle hep öpüşmek mi istiyor aferin izin vermediğin iyi olmuş böyle orspucocuklarina bi tane koyucaksin mk sinir oluyorum
Gelmedi hiç ben gidiyorum dedim çıktım geldim sonra bana mesaj atmış aşırı soğuksun diye
etek iyidir canısı elini atınca hemen ulaşırsın kilodu parmakla kenara alıp rahatça oynarsın...
Manyak ya 😂😂
Amacı seni Bi köşede becermek etek en kolay acıldıgı için senle sevişip seks isi ek
Seni s... isteye bilir onu bilemeyiz :))) sen yine de tedbirli ol :))
Amacı gayet samimi çok temiz birine benziyor bende öyle giyinmesini istiyorum 😈
Kafanda kuruyorsun bence amacı dediğin gibi de olabilir ama bu telaş yersiz zaten etek herkesin tercih edebildiği normal bir kıyafet tanga giy dememiş ya :D
Kaç yıllık mabedi kutsamak istiyor bacım sakın giyme
Yok giyinmeyecegim yarın buluşacağız normal birsey giyinip gideceğim bakalım ne diyecek
Böyle mikroptan uzak dur bacım zora bişey filan yapar şimdi nesil iyi değil Allah göstermesin bilmem anlatabildim mi boş ver bu sapığı gerçek seven dokunmadan sever
Bilmiyorum bacım ya seviyorum canım gibi
S@l@k gibi
Ay canını yerim dikkat ol inşallah düzelir canım değilsin gönül kimi severse aşk onda güzel kendine dikkat et yeter gülüm
Ya güzel kardeşim ya geceye kalma
Niyetini belli etmiş baştan
nereye gideceğinize bağlı ahahaha
Bana yazar mısın
niye
Bişi sormak istiyorum
Teşhir etmek istiyor seni
Kirletip bir kenara atacak 😁
amacı farklı
cakıs planları
Amacı o
Seks mi?