- Gizli Üye(36-45)1 ay
aşağılama maşağılama değil. çok çirkin görünüyor onu da söylemeyelim mi. giymeye hakkı yok demiyoruz. giyince kötü görünmeye hakkı yok. çünkü hoş görünmek için giyiniyorlar. aynısını abiye giyen kadınlarda da görüyoruz. o kadar çirkin görüntü sırtı göbeği göğüsleri her yerden taşmış dar elbisenin altında isyan diyor. onlara göre de var ona göre giyinmek yasak değil ki. burdan da duyar kasmayalım. bundan da mağdur olunmasın bi zahmet
03 Yorumla- 1 ay
@Ballıbörek01 aynen çok doğru söylüyorsun, milletin göz zevkini düşünmek zorunda değil kimse 😂 yarı çıplak gezenler sırf fizikleri güzel diye mahrem yerlerini gösterirken sorun yok da kilolu insan birazcık açık giyinse sırf kilolu diye linçleniyor, sonra da dış görünüşe önem vermiyoruz deniliyor, hadi ordan kimi kandırıyorlar 😊
- 1 ay
Kimseye yaranamazsın bacım, istediğin gibi yaşa.👍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
Moda & Stil konusunda 490 cevap paylaştı. Aşkım şimdi balık etli olan ama göbeksiz olan ince belli belli kadınlara kesinlikle yakıştığını söyleyebilirim ama obezler tercih etmesin ya. Herkes fiziğine uygun giyinmeli.
10 Yorumla- u1 ay
Herkes kendine yakışanı giysin
20 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Kilolu kadınlar crop giyince bazı insanlar olumsuz yorum yapabilir çünkü toplumsal normlar ve güzellik standartları, genellikle belirli vücut tiplerini idealize eder. Bu, önyargılardan ve toplumun yerleşik yargılarından kaynaklanır. Ancak herkesin kendi tarzını ve rahatlığını ifade etme hakkı vardır ve başkalarının kıyafet seçimlerini eleştirmek, genellikle saygısızlıktır. Önemli olan, kişinin kendini nasıl hissettiğidir.
20 Yorumla Yakismamis çünkü fiziği düzgün olan giysin ya mide bulandırıcı görünüyor bana bile bi de bacağında selülit portakal kabuğu çatlak ne ararsan var kısacık şort giyiyorlar iğrenç görüntü
214 Yorumla- 1 ay
Niye o kadar inceliyorsun ki ayrıca sen niye rahatsız oluyorsun sonuçta onlara sahip olan sen değilsin? Sağlıklı düşünsen rahatsızlık bile duymazsın başkasının görüntüsünden. Çünkü sana hiçbir zararı yok, kimse de kimsenin göz zevkine göre yaşamaz.
- 1 ay
Mesela bu kadın ne giysin? Sen bir expertsin bu konuda galiba (!) ondan soruyorum? Kadın zaten fazla kilolu, aşırı geniş babaanne elbiseleri gibi şeyler mi giysin hep sayın uzman herb*kolog?
- 1 ay
Şu çifkefliğine bir baksana senin adına cidden utandım. Ben kısaca kimse kimsenin giyimine laf edemez dedim, sonuçta kilosu olan sen değilsen başka insanların kilosuna göre olan giyimine de takmamalısın. Sırf açık giyinen kilolu insanları gördün diye de bu kadar nefret kusmak sağlıklı bir zihin sonucu değil. Bunu mide bulandırıcı olarak görmen bile zaten sorunu birisi olduğunu gösteriyor.
- 1 ay
@Ballıbörek01 kusura bakma senin kullanıcı ismin yorum yapanın ismi olarak gözüktü başta ama ben yazdıktan sonra kendi ismin gözüktü
- 1 ay
Seni p sandım bana cevap verdin sandım
- 1 ay
O sandım*
- 1 ay
@flawsome25 ben defii ye cevap verdim hatlar karıştı galiba
- 1 ay
@flawsome25 sorun yok tatlım
- 1 ay
@flawsome25 ahahshsh komik bi durum oldu ama
- 1 ay
Evet ckskdk
- 1 ay
Sen defi olarak gözüküyordun başta
- 1 ay
KS yapıyor bazen böyle
- 1 ay
@flawsome25 haklısın kesinlikle. Olgun ve empati yetisi yüksek bir insan başkasının görüntüsünden rahatsız olmaz
- 1 ay
Teşekkürler eda
- 1 ay
Erkeklerin çoğu acımasızca yorum yapmış. Şu yorumların aynısını kilolu bir erkek için kadınlar yapsaydı demediklerini bırakmazdı yine aynı "erkekler". "Siz tipe bakıyorsunuz zaten." "Kadınlar hep böyle, sevgi para etmiyor." vs. Aynen kardeşim. Bir insanla sevgili olma niyetiniz yoksa onun dış görünüşüyle ilgili bir işiniz de yok. Size ne? Kime ne? İnsanları olduğu gibi kabul etmeyi öğrenin artık.
34 Yorumla- 1 ay
Kabul ediyoruz ama onlar bizi kabul etmiyor.. Kilolu kadın ile evlenmeyi isterdim ama nasip değil işte
- 1 ay
Ben de kilolu biriyim ayrıca ve alay edilmesine karşıyım kilolu insanlarla
- 1 ay
Seni takdir ettim, olması gereken de bu zaten.
- 1 ay
Teşekkür ederim sağol bu arada kilolu insanlarla alay eden insanlar unutmasın ki kendileri de kilolu olduğunda başlarına gelirse anlarlar.
Aşağılayanlar karaktersizdir. Herkesin giyimi kendine ya; bana ne, kime ne.
10 YorumlaModa & Stil konusunda 335 cevap paylaştı. İyi durmuyor ama aşağılamaya sebep olamaz yine de fiziğine uygun giyilmesi en iyisi olur.
10 YorumlaBelli kriterlere uymuyor ya güzellik için belirli kriter oluşturmuşlar illa o kalıpta olacak herkes. Halbuki alakasi yok kim neyin icinde mutluysa onu giysin
20 Yorumla- 1 ay
Ben de göbekliyim 114 kilodan 107 kiloya düştüm istesem 2 hafta sonra 100 kilo olurum ama ben kilomu koruyup 12 gün sonra diyete başlayacam çünkü 1 ayda vermem gereken kiloyu 2 haftada verince moralim bozuldu
00 Yorumla - s1 ay
Yakışmıyor çünkü. Benim de fazla kilom var. Giymiyorum. İnsan kendi vücut tipini tanıyıp ona göre giyinmeli. Yoksa böyle milleti arkandan güldürüyorsun.
10 Yorumla Crop kötü durmaz belki ama o tayt giymeleri yokmu.. Hani birşeyleri güzel gösterse tamam giysin ama daha kötü gösteriyor.. İnsan azcık aynada görmek istediklerini değil gerçekleri görmeli...
00 YorumlaCrop bana ilginç geliyor bolero gibi zoraki durduğu oluyor ama kim kendine nasıl yakıştırıyorsa öyle giyimmeli, 100 sene önceki toplumsal normlara ve statüye göre giyinmiyoruz ne de olsa
00 Yorumla- 1 ay
Sağdan soldan pırt pırt çıkınca yağlar görüntü nasıl oluyor sence bu daha Seksi :)
00 Yorumla Yakışır yakışmaz herkes 48 kilo olmak zorunda da değil. Asiri derecede güzellik algıları olup herkesin ona dönmeye çalışması iyi birsey olmayabilir
10 Yorumla- 1 ay
Beyinleri küçük olduğu için. Kilolu kadınlarda güzel. Kilolu kadın seven erkeklerde var. Sırf dış görünüşüne göre yargılayanlar aptaldırlar.
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Kilolu olmasına gerek yok normaldede yadirgiyorum insan göbek deliği bu dünyaya gelmeden önce annesiyle bağ kurduğu tek yoldur ve çok onemlidir o kadar degersizlestirdilerki hiç hoşuma dışarı çıkınca alışverişe değil sanki et pazarine gitmişim gibi sarkık göbek dahasoda göğüsunuzi görmek zorundamiyimki
20 Yorumla - 1 ay
Çünkü herkes yakışanı giymeli. Göbeğin var diye suçlamıyorum ama gidip te crop giymenin anlamı yok. Daha yakışan şeyler tercih edebilir.
00 Yorumla - 1 ay
Gayetde güzel oluyor hepsiinde değilse bile kilolu kadınlar zaten geneli güzel özelikle yüzleri gözleri
00 Yorumla - 1 ay
Aşağılama yok. Fakat yakışmadığını insanlar söylediğinde de, ya da mimikleriyle ifade ettiğinde de bir zahmet alınmasınlar.
Bassın amugagoyuğm00 Yorumla Aşağılamam ama herkes fiziğine uygun giyinmeli ya bir bayan balık etli olup crop giyse karşı gelmem ama kiloluysa karşı gelirim
00 YorumlaProporsiyonlarına uygun değil, yakışmıyor taşıyamıyorlar. Elbette bu aşağılama hakkı vermez kimseye. Herkes kendinden sorumlu
00 Yorumla- 1 ay
İsteyen istediğini giysin ama vücuduna göre giyinmeyi bilmek gerek göbeği eritemiyor olabilir ama fotodaki gibi pantolon giyerse estetik durmaz
00 Yorumla Ben aşalamam... Mutluysa isterse çıplak gezsin bana ne😅 yok yaaa okadar da uçmıyım , çoluk var çocuk var... Donsuz gezmeyin de naparsanız yapın😂😂😂
00 Yorumla- 1 ay
Crop'u zayıf da ince de olsa giymemeli kimse
10 Yorumla Moda & Stil konusunda 318 cevap paylaştı. Linç kültürü oluştu sanki. Her halükarda eleştiri gelir o yüzden kafanıza göre takılın.
10 Yorumla- 1 ay
İnsan vücudunu ve hangi giysinin nası durduğunu GERÇEKÇİ şekilde bilerek giyinmeli.
10 Yorumla - 1 ay
Çünkü özgüvensizliklerini, egolarını bu şekilde tatmin ediyorlar.
10 Yorumla Aşağılamak kimsenin haddine değil tabi ki ama göze pek hitap etmediğini düşündükleri için olabilir
10 Yorumla- 1 ay
Kilolu kadınlara crop yakışmıyor, aşağılanması normaldir..
00 Yorumla Herkes dilediğince, kendine yakıştırdığınca giyinmeli. Seviyorsan kimseyi önemseme
00 Yorumla- 1 ay
Sen giy senin kilon yok sana hersey yakışır seni aşağılayanlara crop giydiririm
00 Yorumla - 1 ay
Aşağılanmaması gerekiyor. Size ne arkadaşım. Bence yakışıyor da.
00 Yorumla - 1 ay
Aşağılamak çok yanlış fakat herkes kendine yakışanı giymeli birbirinin tıpkısı gibi giyinilmemeli
00 Yorumla - 1 ay
O koca göbeği neden gösteririki bir görsellik yok çünkü.
02 Yorumla- 1 ay
Görsellik için yapılmıyor zaten
- 1 ay
Emin ol çoğu gösteriş
- 1 ay
Cropu çok kilolu kadınlara yakıştırmayan çok o yüzden bence ama dileyen giymeli
00 Yorumla - s1 ay
Aşağılamak doğru değil tabiki. Ama bende yakıştırmıyorum. Çirkin şeyler denmemeli yine de.
00 Yorumla Crop hangisi. Üst kiyafet mi sanırım gözlerine gelen görüntüyü begenmiyorlar
00 Yorumla- 1 ay
O eleştiri yapanlar kendine baksın, herkes istediğini giyinebilir
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Aşağlamak değil görüntü kirliliği oluşyor ve doğal olarak eleştiryorlar
10 Yorumla - 1 ay
Gözlerim kanıyor haha
10 Yorumla - 1 ay
cünkü kendilerini kusursuz zannediyolar. düsüncelerini ice saklamalı ve dısa vurmamak gerek bence. Crop giymek herkesin hakkı? kendileri öyle olsaydı onlarda giymek isterdi. tabi empati zor iş.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Yakışmıyor kimseye yakışmıyor da tenini göstermek, onlara hiç.
00 Yorumla Ozguvensizler cunku baskasinin kendisini, vucudunu sevip, ozguvenli olmasini istedigini giyebilmesini kiskaniyorlar ve kendince dalga gecerek egleniyorlar
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
Gösterdiğin resimdeki gibi bir kız bulmak hayalimmm kim aşağılıyormuş 😂
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 ay
Kilolu ya da zayıf kimsenin göbeğini görmek istemiyorum sokaklarda
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Aşağılamak ne kelime, beraber göbüş eritmek istediğim ponçik yüzlülerdir kendileri 🥳
11 Yorumla- Cevap sahibi1 ay
Bütün kızlar güzel 🎶
- 1 ay
Demekki başkası yakıştıramıyor ama ben olsam başkasının düşüncesini önemsemem asla
10 Yorumla - 1 ay
Görünümün kilosu az bir insana göre daha abartılı durduğu için bence
00 Yorumla Şık giyim, yerine, mevsimine, kendi vücut özelliklerine göre giyinmektir
00 YorumlaPatedes çuvalı gibi duruyor göbeği fırlıyor korse giyip daha çok kapatması lazım
00 Yorumla- 1 ay
Ne alaka kim niye aşağılasın ki öyle bir saçmalık olur mu
00 Yorumla Çekemiyorlar çünkü herkes 1.50 50-60 kilo olmak sorunda değil benimde göbeğim var ve güzel duruyo
00 Yorumla- 1 ay
Aşağılamak değil ama çok kötü duruyor giymesinler
20 Yorumla - 1 ay
çünkü göbeği olduğu gibi dışarda oluyor da ondan
10 Yorumla - 1 ay
genel olarak dombili kadinlari sevmiyorum
10 Yorumla - 1 ay
Çünkü aşırı itici duruyor
10 Yorumla - 1 ay
Güzel duruyor yaa
10 Yorumla fileye takılmış balık gibi duruyor
11 Yorumla- 1 ay